cee'd
@andrei0241
descarca de pe kia-ceed.ro brosura. Gasesti la pagina 18 poze cu diferitele tapiterii.
Arata foarte bine combinatia, eu m-am urcat in una cand am facut comanda. Si e chiar mai ok decat full-leather (cel putin la mine, spatele meu si pielea moarta nu se inteleg bine vara prin camasa)...
descarca de pe kia-ceed.ro brosura. Gasesti la pagina 18 poze cu diferitele tapiterii.
Arata foarte bine combinatia, eu m-am urcat in una cand am facut comanda. Si e chiar mai ok decat full-leather (cel putin la mine, spatele meu si pielea moarta nu se inteleg bine vara prin camasa)...
1.6 GSL TX MT, 90kW, So Red
Asa are si asta, daca te uiti mai atent in partea din mijloc se vede textura materialului.DaDiRo wrote:@shtirlitz - am vazut una cu tapiserie stofa+piele si nu seamana deloc cu cea din pozna pusa de matale, care cred ca este de la varianta piele full ...
stofa+piele are piele pe margine si stofa pe mijloc, stofa fiind asemanatoare cu cea de la Golf 5, dar din pacate nu am habar de variantele de culoare
eu am vazut numai una singura si aia era gri ...
sa speram ca mai sunt si altele
-
andrei0241
- 3/E
- Auto:
Da ... nu m'a dus capul sa ma uit in brosura. Eu retinusem ca'n brosura sunt doar pozele cu tapiseriile de stofa.
Am vazut acum ca ptr piele se poate opta si pentru negru, care parca arata mai bine. Iar tapiseriile mixte au piele pe margine si stofa pe mijloc, insa nu e prezentata decat varianta de pe Sport Pack
Am vazut acum ca ptr piele se poate opta si pentru negru, care parca arata mai bine. Iar tapiseriile mixte au piele pe margine si stofa pe mijloc, insa nu e prezentata decat varianta de pe Sport Pack
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
andrei0241
- 3/E
- Auto:
-
andrei0241
- 3/E
- Auto:
-
andrei0241
- 3/E