Ce sfaturi imi dati? Kia C'eed sau Pro C'eed?

Forum cu de toate despre Kia cee'd
julienb
Auto:

Re: Ce sfaturi imi dati? Kia C'eed sau Pro C'eed?

Post by julienb »

..hai ca oricum suntem nitel offtopic :D ..minu zi mi si mie.. caci obs din semnatura ca ai si un logan.. ce te a facut sa ti schimbi optiunea?

miniperve
Auto:

Post by miniperve »

Ai dreptate, toti mint cand comunica datele tehnice oficiale despre consum...dar unii mai mult sau mai putin :D. Tocmai de aia va intreb pe voi, care coduceti o Kia sa imi ziceti (ca astea mi se par cele mai reale)

IS90CAT
Auto:

Post by IS90CAT »

bogdan-alin wrote:si te plangi ca la 2.0 iti consuma 8-9? eu cred ca este un consum foarte bun. mie imi consuma 9.7 si este 1.4 benzina.....si oricum nu doar Kia exagereaza cu consumul.....toti dau consum mai mic decat in realitate.
Man nu m-am plans doar ca de la 7.3 la 8-9 ii ceva distanta ....am zis doar ca mint putintel :P

Si la tine consuma mai mult, parere mea, din cauza ca 1.4 nu prea ii dispus sa traga dupa el aproape 1,5 T asa ca fiecare cu considerentele pe care le-a luat in calcul la cumparare.
Pro Cee'dulet 2.0 Crdi SO RED
POZE http://picasaweb.google.com/IS90CAT

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

Pai in primul rand vroiam sa schimb masina cu una noua,vroiam una care sa arate cat mai sport,mai nervoasa,cu o suspensie cat mai buna si sa stea bine pe viraje,si de ce nu o masina in 2 usi,daca nu imi iau acum la 23 ani,atunci cand,cand o sa ma casatoresc(atunci cred ca break o sa scrie pe mine direct)? :lol:
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

bossake
Auto:

Post by bossake »

IS90CAT wrote:Saluty

Referitor la consum astia de la KIA :P"mama lor" mint putintel. Sa va spun de ce....dupa cum urmeaza date oficiale dintr-un pliant kia
consum la motorasul de 2.0 7,3 / 4.4 / 5.5 deci unde ar fi minciunica :P pt ca atunci cand am luat masina am zis cool motor maricel consum bunicel m-am scos :P numai ca date reale ar fi: 1 mers mai agresiv 9 / 6 / 7 === 2 mers in limita legala si putin peste :P faci un
8 / 5 / 5.5 ....deci alegerea e a voastra.
Consumurile alea sunt date dupa niste orase "stas" sa le zic asa. Ia muta-te intr-un oras mic si neaglomerat gen Targu Neamt, vaslui, roman (asta ca sa dau exemple de la tine din zona) si o sa vezi ca scoti fara probleme 7 in oras. Evident ca in orasele aglomerate nu mai are nicio relevanta consumul dat de producator.

julienb
Auto:

Post by julienb »

Minu wrote:Pai in primul rand vroiam sa schimb masina cu una noua,vroiam una care sa arate cat mai sport,mai nervoasa,cu o suspensie cat mai buna si sa stea bine pe viraje,si de ce nu o masina in 2 usi,daca nu imi iau acum la 23 ani,atunci cand,cand o sa ma casatoresc(atunci cred ca break o sa scrie pe mine direct)? :lol:
un break de la BMW :P :lol:

IS90CAT
Auto:

Post by IS90CAT »

bossake wrote: Consumurile alea sunt date dupa niste orase "stas" sa le zic asa. Ia muta-te intr-un oras mic si neaglomerat gen Targu Neamt, vaslui, roman (asta ca sa dau exemple de la tine din zona) si o sa vezi ca scoti fara probleme 7 in oras. Evident ca in orasele aglomerate nu mai are nicio relevanta consumul dat de producator.
Ok nu zic ca nu ai dreptate da pana la 4.4 cat zic astia la extraurban si la 5.5 mix te invit sa mergem unde vrei tu si cum vrei tu si sa vedem daca le scoti. Oricum eu unu is destul de multumit de masina si datele pe care le-am dat au fost date din situatia mea, deci daca am ofensat pe careva sau influentat intr-un fel sorry.
Pro Cee'dulet 2.0 Crdi SO RED
POZE http://picasaweb.google.com/IS90CAT

Post Reply

Return to “Generalităţi”