Lista aşteptare masina -2009-
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: Lista aÅŸteptare masina -2009-
Din anumite "locatii" comenzile pleaca pe data (sau dupa data) de 25 al fiecarei luni din an.
Daca ea sau el ti-a spus ca atunci vine este ok. Eu nu mai cred in Mos Craciun (gluma).
L-am asigurat pe dealer ca "stiu tot" cat tine de comanda si de masina de aici de pe forum.
Adica sa nu ma duca cu zaharelul etc. Sa ma deranjeze cand a venit. Nu a fost sa fie. Pe 29 mai 2008 m-am dus cu contractul semnat sa-l predau la dealer (doar cand am configurat-o am fost la dealer, restul pe internet si telefon). Dealer: Aaaaa ce bine ca ati venit. Daca mai asteptati cateva minute va dau si masina.... Concluziile le tragi singur. Eu am dat comanda in martie...
Daca ea sau el ti-a spus ca atunci vine este ok. Eu nu mai cred in Mos Craciun (gluma).
L-am asigurat pe dealer ca "stiu tot" cat tine de comanda si de masina de aici de pe forum.
Adica sa nu ma duca cu zaharelul etc. Sa ma deranjeze cand a venit. Nu a fost sa fie. Pe 29 mai 2008 m-am dus cu contractul semnat sa-l predau la dealer (doar cand am configurat-o am fost la dealer, restul pe internet si telefon). Dealer: Aaaaa ce bine ca ati venit. Daca mai asteptati cateva minute va dau si masina.... Concluziile le tragi singur. Eu am dat comanda in martie...
in contractul semnat de mine sunt 60 de zile calendaristice. in schimb exista o caluza in care se spune ca orice comanda poate fi intarziata la 80 de zile din motive ce tin de politica fabricii. oricum aceste 80 de zile lasa putin loc de interpretare. nu se specifica daca sunt 80 peste cele 60 sau in total cu cele 60.
-
- Auto:
nu stiu ogy... ce sa zic, ai avut noroc de dealer cat de cat serios
acuma depinde si ce masina ai vrut tu... din cate vad 1.4 GSL. A mea e 2.0 DSL Style si inca cateva optionale. Si ei pe stoc in toata tara nu aveau decat 1.4 GSL:) ce sa mai zic de 2.0 DSL . asta e... pb ca de asta dureaza mai mult. si nu ma deranja daca imi zicea "frate, dureaza 3 luni". nu era nici o problema. Dar in momentul in care ei zic ceva si fac altceva apare o problema. Cat pt. Lucian, cred ca e acelasi lucru. Depinde ce configuratie si ce motorizare ti`ai comandat.

Kia pro_ceed Cassa White 2.0 DSL City
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Depinde strict de optionale si base nu e best. Varianta base(start) e cheala (configurabila). Daca era preconfigurata o luam pe loc sau in 2 saptamani ca si altii de pe aici. Alea 80 de zile se aduna la cele 60 

super .. cu asta se scot in caz ca se duce unu cu gura mare si vrea sa mai obtina ceva....
intradevar si a mea este varianta best dar mai am si optionale...
intradevar si a mea este varianta best dar mai am si optionale...
Vai ce nebunie dragi coforumisti ! Cred ca cel mai deranjant este faptul ca suntem dusi cu zaharelul pentru ca vad, pana la urma tot 3 luni asteptam dupa masina. Oare chiar nu exista nimeni care sa stie ce se intampla de fapt si ce este in spatele acestei "perdele" de abureala (a se citi minciuni) ?
Sa va mai spun ca masina am comandat-o pe 21 aprilie iar in contract am prevazut data de livrare in 35 zile lucratoare, adica masina ar trebui sa o am in data de marti 09 iunie ! Dar
nu cred
S-aveti parte de o asteptare usoara
Sa va mai spun ca masina am comandat-o pe 21 aprilie iar in contract am prevazut data de livrare in 35 zile lucratoare, adica masina ar trebui sa o am in data de marti 09 iunie ! Dar

S-aveti parte de o asteptare usoara
astazi persoana de contact de la kia a fost sunata de cineva de la firma de leasing. Aceasta din urma a intrebat de data de livrare pentru a mentiona in contract, facturi chesti... Raspunsul oficialului kia a fost ca masina este productie mai si ca livrarea se va face cel tarziu in prima saptamana a lunii viitoare.
ma gandesc ca pana la urma nu sunt chiar nebuni sa ii amane si pe cei de la leasing. ori nici ei nu au nici o putere sa faca mai mult si la randul lor primesc raspunsuri evazive pe care le dau mai departe. Poate ca o alinare, am un prieten care si-a comandat masina, un opel corsa si a avut destul de mult de asteptat. aproximativ 6 saptamani dupa termenul dat initial. vara trecuta am asteptat si eu pentru o skoda fabia cam 2 saptamani... ideea este ca se pare ca nu numai aici e asa. e peste tot.
ma gandesc ca pana la urma nu sunt chiar nebuni sa ii amane si pe cei de la leasing. ori nici ei nu au nici o putere sa faca mai mult si la randul lor primesc raspunsuri evazive pe care le dau mai departe. Poate ca o alinare, am un prieten care si-a comandat masina, un opel corsa si a avut destul de mult de asteptat. aproximativ 6 saptamani dupa termenul dat initial. vara trecuta am asteptat si eu pentru o skoda fabia cam 2 saptamani... ideea este ca se pare ca nu numai aici e asa. e peste tot.
-
- Auto:
asa mi-au facut si mie.I-am sunat miercurea trecuta sa ii intreb de masina si au spus ca nu e gata,......Dupa o ora ma suna dealerul si imi spune "auzi tu nu ai achitat masina nu?si ii spun nu,...." "pai trebuie sa o achiti ca sa poti beneficia de remat" am zis "ok o sa platesc joi 20".Joi le platesc ,....bla bla bla,....le trimit confirmarea si dupa o alta ora ma suna "auzi sa stii ca avem o problema ,....masina nu a fost produsa" Incerca sa ma vrajeasca ca din cauza ISG-ului nu s-a produs si ca trebuie sa mai astept maxim o luna.Sper sa nu dureze mai mult de o luna ca o sa fac SCANDAL MARE.Cornelush88 wrote:Mai am o intrebare... Cand ai comandat masina, ce ti`au zis de plata integrala ? cand trebuie facuta? Mie mi`au zis ca trebuie sa platesc masina integral atunci cand va intra in tara. Asta se intampla cand am facut comanda si am dat avansul de 10% . Acum cateva zile mi`au zis ca ar trebui sa o platesc integral pt ca dak nu o platesc pana pe 30 parca, nu mai pot beneficia de programul rabla. Asta e cea mai mare prostie. Eu am lasat masina la remat, am facut acte si tot ce trebuie. Cum s anu mai beneficiez de prog rabla?:) in fine... ideea e ca nu inteleg cum pot ei sa ceara unui client sa plateasca integral masina atata timp cat aceasta nu e fabricata
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
-
- Auto:
Cornelush88 wrote:nu stiu ogy... ce sa zic, ai avut noroc de dealer cat de cat seriosacuma depinde si ce masina ai vrut tu... din cate vad 1.4 GSL. A mea e 2.0 DSL Style si inca cateva optionale. Si ei pe stoc in toata tara nu aveau decat 1.4 GSL:) ce sa mai zic de 2.0 DSL . asta e... pb ca de asta dureaza mai mult. si nu ma deranja daca imi zicea "frate, dureaza 3 luni". nu era nici o problema. Dar in momentul in care ei zic ceva si fac altceva apare o problema. Cat pt. Lucian, cred ca e acelasi lucru. Depinde ce configuratie si ce motorizare ti`ai comandat.

Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
-
- Auto:
Pentru cei care am comandat masinile in martie(situatie in care ma aflu si eu), fabrica a confirmat producerea lor in luna mai, asa ca daca nu saptamana asta ,la inceputul saptamanii viitoare vom primi seria de sasiu.Eu mi-am facut destui nervi pana acum dar nu mai vreau sa ma consum desi am nevoie de masina la1 iulie pt. ca am de facut cam3000 km.
KIA CEED 1.4 CITY ISG CU OPTIONALE
nu stiu unde ati gasit voi perioada de 60 de zile...insa la mine in contract este specifiat ca durata de livrare este cuprinsa intre 30 si 45 de zile calendaristice, fara nici o alta clauza, gen zile aditionale in caz ca masina intarzie...
nu cred k ei ne duc de nas, pur si simplu habar nu au, si pentru ca ei sunt singura legatura a noastra cu masina in sine se vad nevoiti sa ne "vanda" motive nefondate...experienta mea in vanzari isi spune cuvantul...
nu cred k ei ne duc de nas, pur si simplu habar nu au, si pentru ca ei sunt singura legatura a noastra cu masina in sine se vad nevoiti sa ne "vanda" motive nefondate...experienta mea in vanzari isi spune cuvantul...
@JoRRdan
salut,
daca te uiti in contractul tau o sa ai la un moment dat punctul 6.3 "conditii generale de vanzare cumparate. in acesta anexa la puncul 2 "conditii de livrare, predare, primire", primul alineat - "livrarea va avea loc pe cat posibil in termenul de livrare stabilit in contract. termenul de livrare poate fi prelungit de catre vanzator, pentru situatiile prevazute mai jos, cu 2 saptamani pentru autovehiculele aflate pe stoc si cu 8 saptamani pentru cele la comanda."
urmeaza apoi toate acele conditii : o minunatie..
prima este cea mai tare - nelivrarea in termen a autovehiculelor de catre producator, din motive obiective, cum sunt restrictiile de fabricatie.
Deci, ne inchide gura... asa ca ce sa mai zic .. asteptare usoara. asa se intampla cand te duci foarte entuziasmat si semnezi un contract, il citesti cap coada, de 2 ori sa nu ma parleasca cineva, dar in acel contract mai sunt trecute niste anexe. parca deja simti ca se plictiseste lumea in jurul tau, dece sa mai citesti si de acolo. iar daca o faci, rar vei avea poate curajul sa iti impui punctul de vedere si sa spui, domnule mai adaugam o clauza.
salut,
daca te uiti in contractul tau o sa ai la un moment dat punctul 6.3 "conditii generale de vanzare cumparate. in acesta anexa la puncul 2 "conditii de livrare, predare, primire", primul alineat - "livrarea va avea loc pe cat posibil in termenul de livrare stabilit in contract. termenul de livrare poate fi prelungit de catre vanzator, pentru situatiile prevazute mai jos, cu 2 saptamani pentru autovehiculele aflate pe stoc si cu 8 saptamani pentru cele la comanda."
urmeaza apoi toate acele conditii : o minunatie..
prima este cea mai tare - nelivrarea in termen a autovehiculelor de catre producator, din motive obiective, cum sunt restrictiile de fabricatie.
Deci, ne inchide gura... asa ca ce sa mai zic .. asteptare usoara. asa se intampla cand te duci foarte entuziasmat si semnezi un contract, il citesti cap coada, de 2 ori sa nu ma parleasca cineva, dar in acel contract mai sunt trecute niste anexe. parca deja simti ca se plictiseste lumea in jurul tau, dece sa mai citesti si de acolo. iar daca o faci, rar vei avea poate curajul sa iti impui punctul de vedere si sa spui, domnule mai adaugam o clauza.

@Lucian_Th
nu te contrazic, s-ar putea sa nu fi citit eu atat de atent...insa cu clauza aia sau nu, cert este ca serviciile prestate de reprezentata lasa de dorit, in nici un caz nu isi atrag de partea lor simpatia noastra...
din pacate nu poti face mai mult decat sa astepti si sa astepti...
nu te contrazic, s-ar putea sa nu fi citit eu atat de atent...insa cu clauza aia sau nu, cert este ca serviciile prestate de reprezentata lasa de dorit, in nici un caz nu isi atrag de partea lor simpatia noastra...
din pacate nu poti face mai mult decat sa astepti si sa astepti...
Ar fi interesant de stiut daca, in timp, cineva a renuntat sa mai achizitioneze masina pentru ca fabrica a depasit termenul de livrare 
Ni s-au cam lungit urechile de asteptare iar "oala" in care ne aflam sa cam marit
Cred ca cel mai bine ar fi sa ne facem un plan de bataie cu pretentii suplimentare la ridicarea masinii deoarece ne-au cam pus rabdarea la incercare, ce ziceti, altfel picam de "rabdatori" doar...

Ni s-au cam lungit urechile de asteptare iar "oala" in care ne aflam sa cam marit

Cred ca cel mai bine ar fi sa ne facem un plan de bataie cu pretentii suplimentare la ridicarea masinii deoarece ne-au cam pus rabdarea la incercare, ce ziceti, altfel picam de "rabdatori" doar...
Eu am facut comanda pe 23 martie . Dupa multe telefoane si stres am primit pe data de 20 mai seria sasiu si am citit un mail de la bucuresti cum ca masina e in tara si ca in maxim 14 zile primesc masina . 6 zile au trecut . Sa ii cred cau nu ?