cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
sandu_eugen
Auto:

Post by sandu_eugen »

buna ziua la toate lumea
am tot studiat ofertele de la Kia, comentariile de pe forumuri. Masina este buna la pretul de baza, dar daca deja vrei ceva optionale si ajungi pe 13000E-14000Edeja mi se pare prea scump, pentru ca te arde si la casco si la multe altele. Deocamdata eu nu am reusit sa-mi dau seama carui segment de piata ii se adreseaza posesorilor de golf si ford sau celor de renault sau cevrolet.
Se vrea scumpa sau se vrea eftina, ca pana la urma toti de aici sunteti posesori de dacii si alte masini de astea, eu nu cred ca cineva care are deja golf sau un ford si-ar schimba optiunea.
succes tuturor

corbu33
Auto:

Post by corbu33 »

pai daca are normal ca nu si-ar lua ceva asemenator dar nou , dar cineva care vrea sa-si ia golf sau ford s-ar putea sa-si schimbe parerea

asta a fost tare, cica daca are cineva golf sau ford nu vrea sa-si ia kia, poate doar daca o fi vrun ford sau golf de acum 10 ani !

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

sandu_eugen wrote:buna ziua la toate lumea
...13000E-14000Edeja mi se pare prea scump, pentru ca te arde si la casco si la multe altele.
Pentru unii si 6-7 mii poate fi un pret mare. Si nu cred ca Ceed se adreseza posesorilor de Ford sau Golf sau alt ceva ci celor al caror buget este de minim ~ 12.000 Euro si gasesc in Ceed tot ce ar vrea ei de la o masina incepand cu acest pret, prin prisma performantelor dinamice, clasei masinii si dotarilor. Nu prea cred in sintagma asta de "client de X". Cu rarele ocazii in care oamenii au manie pe o masina si ar renunta la multe doar pt a avea masina respectiva, in rest, "clientul de Renault", de exemplu, cred ca ar deveni bucuros "client de BMW" daca un seria 3 s-ar invarti la 15-16mii cat e acum un megane.

cos_ejay
Auto:

Post by cos_ejay »

Sfinxul wrote:Parerea mea e ca masina din poza are culoarea abyss blue. Oil blue este un albastru spre gri. In Galati au avut in primele zile una de genul asta.
nu cred ca e abyss blue.am comparat'o cu abyss blue de pe site si e mai inchisa.depinde si de unghiul din care pica lumina...
abyss blue e o culoare mai deschisa, mai tipatoare.
in fine, pana nu vine masina nu avem cum sa ne convingem, avand in vedere ca nicaieri nu exista culoarea asta expusa :D

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Iata ca si primul posesor din Moskova isi lauda ceed-ul. Zice ca se simte ca in avion in animalul sau de 2,0. are si poze destul de clare.
http://www.forum.kia-club.ru/about15021 ... light=ceed
Deocamdata e multumit de masina.

SeKAh
Auto:

Post by SeKAh »

Normal ca se simte ca in avion daca nu a mai condus decat caru' cu boi a lu' bunicu si Lada din 1900toamna...
Pentru mine este o masina corecta pentru banii ei si care sper sa nu ma lase cat va fi in garantie.

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

shtirlitz wrote:Iata ca si primul posesor din Moskova isi lauda ceed-ul. Zice ca se simte ca in avion in animalul sau de 2,0. are si poze destul de clare.
http://www.forum.kia-club.ru/about15021 ... light=ceed
Deocamdata e multumit de masina.
Mi se pare mie sau masina rusului e un LX pe benzina. Vad ca are un singur display pentru afisarea informatiilor si pentru radio dar are totusi fascia centrala argintie. :?:

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pai ce, pe Classic ai mai multe display'uri? Celelalte display'uri care pot aparea pe bord sunt de la navigatie sau de la climatizare, ambele optionale doar pe Classic ;)

Vad ca are jante de 16" Type A ... ezac cum or sa fie si pe Cee'd'ul care'l astept ... Arata misto :D

LE: Pe 2.0 benzina nici nu este LX. Incepe direct de la EX. Si nu cred ca asta sa fie doar la noi, ci cred ca asa pleaca din fabrica.

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

E pe benzina
In oferta lor este 1,4 1,6 si 2,0 benzina si 1,6 motorina dar cu 115 cai

igor_tsr
Auto:

Post by igor_tsr »

boss28 wrote:Kompas Blue arata super, ai facut o alegere buna
Pana nu o vad nu ma linistesc. Poate o sa aduca mostrarul de culoare, sa ma linistesc putin....
KIA cee'd 1.6DSL TX Comfort, Kompass Blue
Image

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

andrei0241 wrote: LE: Pe 2.0 benzina nici nu este LX. Incepe direct de la EX. Si nu cred ca asta sa fie doar la noi, ci cred ca asa pleaca din fabrica.
Scuze pentru neatentie! Pentru ca nu m-a interesat, nu am studiat oferta la motorizari mai mari de 1,6. Am crezut ca nivelul de echipare se pastreaza la toate variantele de motorizare.

Vasi
Auto:

Post by Vasi »

@cos_ejay:

Si eu cred ca aia a abyss blu. Cred ca Oil Blue e ala din post-ul lui Vietnam din Stiri,noutati.

cos_ejay
Auto:

Post by cos_ejay »

m-am uitat in Stiri noutati si tot ce a postat vietnam e negru si verde. m-am mai uitat odata si pe site si in brosura si cred ca aveti dreptate.ala e abyss blue...si oil blue e spre gri.acum....sper sa arate bine si aia. asta e riscul cand nu ai culoarea in fata cand comanzi, ca la loterie :)

Vasi
Auto:

Post by Vasi »

Sa speram ca ne-am imaginat corect culorile si nu vom fi dezamagiti.

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

Cea ruseasca are si pachetul cu piele ...clar nu e EX. Am mare boala pe el :))
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

Post Reply

Return to “Generalităţi”