Bonzai2 wrote:Pai si pe site-ul dat de tine transportul e gratuit?in orice judet din romania? Iar daca eu sunt din vaslui si cumpar de la firma respectiva din bucuresti nu ma ajuta cu nimic ca au montajul inclus.
Iar prin montaj la ce se refera? te intreb ca si informatie pentru cei din Bucuresti. Ca multi la montaj spun numai montatul si demontatul rotii, iar plumbii si echilibratul il platesti.
Îmi cer scuze, am avut impresia că Iulian este din Bucureşti, acum am observat că este din Brăila, deci situaţia este diferită. Pe de altă parte, nu cred că la nivel local nu ar fi găsit la o vulcanizare locală un preţ bun.
La Savhor, în preţul anvelopelor (set de 4) a intrat totul, adică demontat roţi, dat jos cauciucuri de vară, montat caucicuri de iarnă, echilibrat roţi, montat, saci pentru anvelopele de vară. Nu sunt singurii care includ "pachetul complet". Unii îţi şi spală cauciucurile vechi.
În fine, ideea este ca atunci când iei o decizie trebuie să iei în considerare toate costurile, iar când compari preţurile trebuie să vezi ce anume intră şi ce costă suplimentar.