Lista aşteptare masina -2009-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Lucian_Th
Auto:

Re: Lista aÅŸteptare masina -2009-

Post by Lucian_Th »

ok. bun inteleg asta... criza. nebuneli// orice companie incearca sa faca tot posibilul sa iasa in profit. problema este ca lucrez in cadrul unui hotel destul de mare si de important din Bucuresti. prefer sa nu-i dau numele (momentan), nu vreau sa fac publicitate. oricum ideea este ca stiu ce insemana satisfacerea clientului si relatia cu acesta. un feed-back bun primit din partea acestuia poate aduce multe beneficii companiei. gandindu-ma ca inde de prin 2007 am vazut ca a existat problema livrarii intarziate, ma gandeam ca macar in acesata perioada cand toata lumea incerca sa isi atraga cat mai multi potentiali clienti, acesta problema sa se fi incercat macar, sa se "remedieze". pacat. repet nu spun asta ca sunt eu in acesta situatie. dar e o stare generala de lipsa de respect la un moment dat. ca sa nu par eu prea prea, o sa ii intreb pe toti cititorii urmatorul lucru, luind ca un caz particulat ceea ce se intampla. "voi ati fi acceptat sa mai luati masina daca vi se spunea de la bun inceput ca livrarea va intarzia posibil cu una, 2 sau chiar 3 saptamani, si in mod sigur din motive diferite niciodata nu se respecta termenul dat dinainte orict de mare ar fi marja de eroare pe care si-o ia dealarul?" intr-un cuvant incerca saracul sa minta frumos si noi sa-l credem...

asteptare usorara oricum.. :mrgreen: Cap_PDT_01_19
Cee'd 1.4, BlueOil, ISG. B-08-EXB
http://picasaweb.google.com/doarLuciano/Primele#

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Eu am asteptat-o 3 luni si mai rezistam 1 luna. Dupa, nu stiu...
Dupa ce o sa o ai, uiti de acest neajuns. Atentie! Ai grija la termenul de livrare stipulat in contract. Daca se depaseste, este bine sa negociezi cu ei (pentru cat mai multe optiuni sau alte avantaje/reduceri etc).
Asteptare usoara.

JoRRdan
Auto:

Post by JoRRdan »

iata ca au trecut cele 45 de zile de la comanda(defapt 48) si masina nu a venit, mai mult cand am intreb ce informatii mi se pot oferi despre starea ei, nu am primit nici un raspuns...ma intreb pe cine sa intreb daca cei de la reprezentanta nu au nici un habar...pe data de 13 mai am fost sunat si anuntat ca masina a intrat pe linia de productie...si iata ca s-a facut 25 mai si se pare ca nici nu a iesit din fabrica...nu stiu ce sa mai cred,insa nu ma asteptam ca aceasta reprezentanta sa fie asa de neserioasa...

enio_conti
Auto:

Post by enio_conti »

@JoRRdan

Salut,

La mine au trecut 62 de zile.Din moment ce nu am primit seriile de sasiu este clar ca mai dureaza cam 1 luna in cel mai fericit caz.E vrajeala scuza pe care au gasit-o legat de ISG.Sper ca in doua saptamani sa se produca si la sfarsitul lunii sa fie in tara.Asteptare placuta va doresc :x

Bine ca am gasit tovarasi de suferinta :)
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218

Lucian_Th
Auto:

Post by Lucian_Th »

oricand.. poate ne vedem si pe urma la livrare.... bem o bere fara alcool sa sarbatorim... Ca sampanie e doar pentru copii si nu prea e buna..
Cee'd 1.4, BlueOil, ISG. B-08-EXB
http://picasaweb.google.com/doarLuciano/Primele#

enio_conti
Auto:

Post by enio_conti »

@Lucian_Th
Bere fara alcool nu-mi place.
Ar fi bine sa tinem legatura si dupa livrare.Nu ma pricep foarte bine la masini asa ca am multe de invatat de la voie :)
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218

JoRRdan
Auto:

Post by JoRRdan »

in primul "enio_conti" felicitari pentru rabdare:D...cat despre masina...mie nu mi s-a oferit nici o explicatie...si in nici nu vad ce explicatie ar putea sa imi dea in situatia asta...am stat si m-am gandit care ar fi cauza si am ajuns la 2 concluzii:

1. au asteptat pana au strans mai multe comenzi pentru a avea profit mare pe luna mai(implicit comision mai mare ptr fiecare reprezentant de vanzari)
2. incompetenta lor

oricare ar fi explicatia pe mine unu nu ma multumeste mai mult ma revolta, si ma face sa imi reamintesc ca traim in tara tuturor posibilitatilor...vorba emisiunii " ROMANIA Te iubesc!" :))

P.S. : "enio_conti" iti recomand in cazul tau sa te gandesti serios sa negociezi cu ei o reducere, poate o revizie 2 gratuite...;)

asteptare usoara:)))

Cornelush88
Auto:

Post by Cornelush88 »

Salut. Am dat si eu comanda la inceputul lui aprilie de un pro ceed. Pana in ziua de azi, cei de la dealerul de unde am comandat masina imi zic ca nu a venit inca seria si numarul de la sasiu si motor si ca le asteapta de la bucuresti. Spuneti-mi si mie va rog ce inseamna asta ? inseamna ca masina mea nu este fabricata inca? Ca din moment ce nu se stiu seriile de la motor si sasiu, eu asta inteleg. Si mi se pare anormal ca dupa 2 luni de zile dupa ce am dat comanda, masina mea sa nu fie fabricata. Multumesc anticipat. O zi buna!
Kia pro_ceed Cassa White 2.0 DSL City

JoRRdan
Auto:

Post by JoRRdan »

bine ai venit in clubul celor care asteapta mai mult decat ar fi crezut:D

asta inseamna ca masina ta nu a iesit de pe linia de productie...cand ea va fi gata, reprezentanta va fi instiintata de seria sasiului, ulterior te vor contacta pentru a te anunta ca masina este gata si ca in "x" zile va fi in tara...in aceeeasi situatie ma aflu si eu, astept sa imi confirme cei de la reprezentanta ca ea este gata si cand pot sa o iau in primire...eu am dat comanda pe 7 aprilie si am fost asigurat ca in maxim 45 de zile ea va fi in tara, cu toata astea dupa ce au trecut acele 45 de zile nu m-am ales cu nimic...si la cum observ eu nu cred k o am pana la sf lunii mai...cel mai probabil la inceputul lunii iunie...

numai bine...

Cornelush88
Auto:

Post by Cornelush88 »

eu am dat comanda pe 4 aprilie. Si nu inteleg de ce unora le da termen de 45 de zile si mie mi-a dat termen de 60 de zile. in fine... este o idiotenie. Pt ca durata efectiva de productie a masinii este de maxim 2-3 zile. Si nucred ca pe vremea asta de criza e asa mare inghesuiala la fabrica incat de 2 luni de cand am dat comanda au fost plini si nu au avut timp si de masina mea.eu cred ca astea sunt manevre facute de cei de la kia romania dar sincer nu prea inteleg ce au ei de castigat. oricum, rusine....

JoRRdan
Auto:

Post by JoRRdan »

durata efectiva este de 1-2 zile in functie de dotare...iar transportul maxim 3 zile deci oricum nu depaseste 2 sapt atat cat a trecut de cand am fost anuntat ca masina este pe linia de productie...asa mi-au spus si mie, ca au fost foarte multe comenzi si din cauza ca au avut multe masini de fabricat o sa mai intarzie putin...astea sunt mai mult motive intemeiate de ei, ptr ca eu cred ca pur si simplu habar nu au de starea masinii, lucru confirmat si de reactia si modul in care mi-au prezentat motivele mai sus mentionate...

in loc sa isi atraga pareri bune nu fac decat sa isi construiasca o imagine proasta...

Cornelush88
Auto:

Post by Cornelush88 »

Mai am o intrebare... Cand ai comandat masina, ce ti`au zis de plata integrala ? cand trebuie facuta? Mie mi`au zis ca trebuie sa platesc masina integral atunci cand va intra in tara. Asta se intampla cand am facut comanda si am dat avansul de 10% . Acum cateva zile mi`au zis ca ar trebui sa o platesc integral pt ca dak nu o platesc pana pe 30 parca, nu mai pot beneficia de programul rabla. Asta e cea mai mare prostie. Eu am lasat masina la remat, am facut acte si tot ce trebuie. Cum s anu mai beneficiez de prog rabla?:) in fine... ideea e ca nu inteleg cum pot ei sa ceara unui client sa plateasca integral masina atata timp cat aceasta nu e fabricata :)

JoRRdan
Auto:

Post by JoRRdan »

referitor la prog rabla nu am cum sa te ajut...eu am platit-o integral de acum o luna sperand ca masina v-a veni mai repede decat mi-au spus ei...am achitat pe 7 aprilie 20% din valoarea masinii si ulterior restul...

nu prea are sens, si nu vad cum sa te constranga sa platesti ptr ceva de nici macar nu este fabricat...trebuie sa te interesezi si in alta parte...incearca la alta reprezentanta sa verifici ce afirma ei...;)

pana atunci...sa speram ca timpul va trece mai repede...;)

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Daca cititi si topicul "Lista asteptare masina -2008- o sa vedeti care sunt termenele (nu cred ca s-a schimbat ceva in bine).
Ai dat comanda de masina in aprilie, sa te astepti sa o primesti la sfarsitul lui iunie sau poate chiar in iulie. Depinde si ce varianta ai ales, daca era pe stoc etc.
In contract cred ca sunt zile lucratoare, nu calendaristice. La cei care le-au dat un termen mai scurt au (probabil) variante configurate deja (de dealer).

Cornelush88
Auto:

Post by Cornelush88 »

da, ok. am inteles. E adevarat ca in contract scrie 60 de zile lucratoare dar in momentul cand am semnat contractul cu ei si am vazut acel termen de 60 de zile lucratoare am intrebat-o pe reprezentata care este treaba cu acel termen, avand in vedere ca ea m-a asigurat ca masina vine in MAXIM 2 luni. Ea mi-a raspuns ca este o masura de siguranta, o marja de eroarea luata de ei in caz ca apar anumite probleme. Dar m-a asigurat ca nu vor exista nici un fel de probleme si ca in jur de 1 iunie am sa am masina... E jenant ca la acest nivel, si la aceste sume destul de mari de bani, un reprezentant de la o firma care se pretinde a fi serioasa sa te minta in halul asta. Nu prea avem ce face...decat sa asteptam :) eu totusi nu inteleg ce au facut ei timp de 2 luni ... in tot timpul asta ce s-a intamplat cu acea comanda care a fost data la fabrica pe 4 aprilie? :)

Post Reply

Return to “Generalităţi”