Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
adimot
Auto:

Post by adimot »

Aveti mai jos cateva reguli de comanda pentru cee'd :

- optiunile PWF (oglinzi exterioare cu reglaje electronice, incalzite si in culoarea caroseriei + geamuri electrice fata cu sistem de siguranta + difuzoare pentru frecvente inalte) si PDK (geamuri electrice spate) nu se pot comanda simultan pentru LX.
optiunea PWF e trecuta ca standard pe versiunea base, deci daca e sa ne luam dupa ceea ce scrie, pe base nu se poate pune ca optiune geamurile electrice sapte
- optiunea PWD (geamuri electrice spate cu sistem de siguranta) nu este disponibila pentru LX.
- optiunea PDK (geamuri electrice spate) nu este disponibila pentru EX.
- optiunea FEK (cheie de contact pliabila cu 3 butoane) se comanda obligatoriu cu optiunea KEP (cheie de contact cu telecomanda) pentru versiunea LX. Pretul acestei optiuni in cazul versiunii LX este 104 EUR (FEK + KEP = 26+78 =104EUR).

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Noroc ca nu am comandat si geamuri spate. Rau pentru ce-i ce au facut-o. Clientul nu are nici o vina asa ca ar trebui sa i se ofere o alternativa ... sa vedem care va fi pozitia dealerului/importatorului la aceasta problema
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

gcristi
Auto:

Post by gcristi »

De ESP stiti ceva?? Sincer am ales KIA si... pentru optiunea de a opta pt. ESP la o versiune low-cost(BASE)!

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

Daca doar acestea sunt optiunile care nu sunt disponibile .....sa zicem ca nu ar fi asa de grav. Ca pana la urma as putea trai si fara geamuri electrice pe spate. Dar sa asteptam sa vedem ce spune dl. Burcea. Sa speram ca nu o sa vina cu vesti si mai rele.

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

pot confirma si eu ca nu se pot pune geamuri electrice spate, ieri m-a contactat telefonic dealer-ul pt a-mi spune acest lucru si pt a modifica pretul cheii pliabile care initial a fost trecut 26 euro, s-a facut o alta factura proforma cu modificarile necesare.

eu am esp si jante model C (despre care au mai fost discutii) si mi-a spus ca nu vor fi probleme cu acestea.

le: deasemenea astazi am trecut pe la showroom (brasov) si mi s-a comunicat ca incepand de azi sau ieri (nu am prins exact) nu se mai poate comanda base cu optionale doar base si atat, cuvintele dealer-ului.
Last edited by mykep on 31 May 2007, 17:47, edited 2 times in total.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Si frati'miu a ales geamuri electrice spate. Sunt curios insa de cum vor solutiona problema ...

mihaizzz
Auto:

Post by mihaizzz »

Da, se pare ca asta e singura modificare, geamurile electrice spate nu sunt disponibile, sau sunt disponibile doar daca se renunta la oglinzi electice... Asta probabil ca se intampla din cauza existentei acelui pachet de care zicea cineva mai sus. Cu restul optionalelor nu este nici o problema.

Partea interesanta e ca suntem oarecum norocosi pt ca dealerul mi-a spus ca de luna asta nu se mai poate pune nimic in plus pe BASE, nici o optionala :D:D si se schimba si lista de preturi ...
KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Am vb adineauri cu dealer'ul din CT si mi'a confirmat ca geamurile electrice spate nu sunt disponibile pe varianta de echipare Base. Si ca in schimbul lor va fi trecut pachetul legislativ.
Maine o sa ma intalnesc cu ei la caravana Kia care a ajunge zilele astea in CT si sper sa primesc mai multe lamuriri.
Sau poate intre timp posteaza d'nul Burcea

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

mihaizzz wrote: Partea interesanta e ca suntem oarecum norocosi pt ca dealerul mi-a spus ca de luna asta nu se mai poate pune nimic in plus pe BASE, nici o optionala :D:D si se schimba si lista de preturi ...
Asta ar fi cea mai mare MIZERIE. Sper ca vor reveni asupra acestui aspect pentru ca altfel nu cred ca vor mai vinde Ceed in RO.

Ajax26
Auto:

Post by Ajax26 »

D ade dapiterie nu ati fost informati ca vine BASE-u numai cu basic-grey???????
Kia Cee'd 1,4 GSL Piston Grey
Base + some stuff
B-04-AJX

sakoter
Auto:

Post by sakoter »

Am impresia ca voi, cei care a-ti comandat Base cu optionale in luna mai sunteti singurii norocosi, caci dupa cate vad eu Kia se indreapta cu politica de marketing exact ca cei de la Hyundai. Frate asta e masina atata costa si pa!
Vrei ceva in plus alegi alta masina cu alte dotatri ,dar asta e .Nu poti sa le ai pe toate cum vrea fiecare!
Parca ii si vad pe aia de la Zilina punandu-si mainile in cap cu ce comenzi s-au dat pe aici in mai,cu tot felul de optionale ptr. fiecare!
1,4 EX Classic+clima

sorin_bluewave
Auto:

Post by sorin_bluewave »

Astazi cand am aflat ca nu se pun geamuti electrice sapte am intrebat si ce se intampla cu valoarea masinii si dealerul mi a spus ca refacem contractul scazand valoarea acestui optional( ceea ce pana la urma e de bun simt decat sa mi bage altceva pe gat gen trusa sau triunghi pe care le iau de la masina veche)
Am intrebat in mod special de tapiterie...eu am optat pentru rainbow blue pentru a avea pragurile negre si nu mi a spus ca ar fi primit ceva in acest sens...deci deocamdata ...pana la urmatorul telefon stau linistit.
De asta chiar mi e teama pentru ca efectiv pragurile deschise la culoare se murdaresc instantaneu...
Speram sa nu mai apara si alte interdictii
ESP ul se pune cu siguranta...nu sunt probleme pentru cei care l am comandat!.
POSESOR KIA CEE'D 1 4 BENZINA BASE PLUS OPTIONALE:)

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

sakoter, :evil: nu sunt de acord cu ce zici. Masina chiar daca este destul de bine echipata in varianta Base are un minus major. Faptul ca nu ai scaun sofer reglabil macar pe inaltime o face de neutilzat pentru foarte multi. Nu stiu daca ai avut ocazia sa te asezi intr-un Ceed Base fara scaun reglabil. Ai senzatia ca stai cu fundul direct pe asfalt. Aproape ca nu ai nici un fel de vizibilitate la manevre. Aceasta optiune mi se pare de bun simt si ar trebui sa fie standard pe orice varianta de echipare. Lipsa scaunului reglabil poate crea probleme de siguranta in circulatie datorita vizibilitatii mult reduse pe care o ai.
Daca aceasta optiune nu ai fi avut posibilitatea sa o adaugi si ai fi fost nevoit sa mergi in varianta superioara, tu ai mai fi achizitionat masina? La 14000 de euro deja te poti orienta catre o motorizare de 1,6 de la concurenta sau chiar catre un diesel de 1,5 similar echipat. Garantia care ne-a atras pe multi dintre noi tinde sa nu mai fie un asa mare plus. Chiar acum vad la TV ca a mai aparut inca un producator cu o masina similara cu Ceed-ul cu garantie de 5 ani.
Ok. Ma opresc aici ca ajung sa fiu offtopic. Sa speram ca o sa le vina mintea la cap si ca nu vor lua decizii pripite si in defavoarea clientilor pentru ca vor pierde. Noi ca si clienti avem optiunea de a alege si pe zi ce trece, ofertele ajung sa fie din ce in ce mai multe.

Pasha
Auto:

Post by Pasha »

eu am comandat scaunul ala, dar nu e chiar asha grozav reglajul. ash fi supravietzuit shi fara reglajul ala. pozitzia la volan mi-a placut shi cu scaunul fara reglaj. mie mi s-a parut ca se plimba mai mult pe orizontala scaunul decit in inaltzime... iar reglajul lombar e mai slab decit la logan prestige. repet, am comandat optziunea asta, dar... nu e indispensabila.

salmonelu
Auto:

Post by salmonelu »

Nu pot intelege mentalitatea romanului care s-a obisnuit sa fie "gaurit" in cur de toti si sa accepte ce i se da pentru ca de.. asta e situatia , strangem din **** si sa inghitim tot ca altfel nu se poate.
Am citit si eu de ce se poate si ce nu.. sper sa ramana doar la citit si sa nu mi se intample. Anume am intrebat dealerul daca se poate pune negru la usi fiindca griul e urat, culoarea tapiteriei e trecuta in contract PEWTER BEIGE, geamurile electrice sunt trecute.. asa ca indiferent daca suntem in Franta, Papua Noua Guinee sau Romania, contractul e contract, are o valoare juridica, 12.000 sunt bani oriunde(puteau la fel de bine sa fie si 10 lei) si nu se poate sa fii ademenit sa cumperi un produs ca sa ti se dea altceva in loc.
Geamurile electrice le-am pus pentru ca sa nu mai pun trapa... doar pentru aerisire, deci automat se modifica configuratia.
Am platit pentru ceva, am semnat un contract, fiecare are o meserie... a lor e sa vanda masini si atat. Daca nu stiu sa o faca sau se cred mai cu motz suporta consecintele.
Am avut si eu momente in care am lasat de la mine, dar nimeni nu a zis.. ce baiat intelegator...asa ca, nu vreau sa fiu rau-intentionat ci doar corect cu mine insumi.

Locked

Return to “Generalităţi”