Lista aşteptare maşina -2008-
Pai tie nu ti trebuie la nimic personal seria de sasiu. Eu stiu ca in ziua in care vrei sa faci plata integrala il anunti pe dealer iar el iti face factura proforma. Probabil ca acolo este scrisa si seria de sasiu. Cu proforma te duci la banca.
Oricum...eu am dat mail sa mi trimita proforma, va tin la curent cu procedura.
Oricum...eu am dat mail sa mi trimita proforma, va tin la curent cu procedura.
Posesor de Cee'd 1,4 MT BEST SW
Vad ca unii care au dat comanda in martie au primit seria masinii. astia de la Ploiesti mi-au zis ca mai am de asteptat. Din ce am vazut nu sunt deloc seriosi. Am dat comanda pe 10 martie si mi-au zis ca vine seria in jur de 25 aprilie dar pana acum nici un semn ma intreb cu cat o sa intarzie masina.
- bondalicir
- Auto:
este cineva care a comandat in jur de 20 martie ceed sw? eu am dat comanda la bacau pe 20 martie si am fost zilele astea pe la dealer si mi-au spus ca au venit seriile pentru ceed hatch, dar ca cica pentru sw dureaza cu cateva zile mai mult. eram curios daca este cineva care are sw si a primit deja seria. sa nu ma trezesc ca vine seria prin iunie. 

kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro
-
- Auto:
Oare variantele Best vin mai repede decat cele la care s-au adaugat optionale?Ii rog pe cei carora le-au venit seriile sa spuna si ce varianta au comandat si, daca nu cer prea mult ,unde au facut comanda.
Multumesc!
P.S. Asteptare usoara ....si cat mai scurta!
Multumesc!
P.S. Asteptare usoara ....si cat mai scurta!
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base+optionale, Piston Grey
B-30-RED
B-30-RED
Sfatul meu nu cumparati de la Neoserv Ploiesti...... ca se misca.... mai ceva ca melcul. Azi mi-au spus ca au venit seriile la jumatate din masini si ca eu nu am fost norocos. In conditiile in care ei au intarziat 3 saptamani cu seriile(pana acum, se poate si mai mult) ma intreb daca lor le-ar convenii sa intarziu si eu trei saptamani cu plata ca asta ar merita. La inceput imi sfatuiam prietenii sa cumpere Kia dar vad ca servirea e cam pentru romani. Iti spun o data si te rezolva in cand au chef daca ai semnat.
@justevil
Ba sunt vinovati ptr. ca te mint. Nu am nimic de zis cu privire la sosirea autoturismului, au spus ca vine in trei luni si sunt inca in termen. Insa cand a venit vorba de serie(am cumparat-o prin credit auto) au spus ca vine in jur de 25 aprilie si ca sa fiu gata sa platesc. Ca orice om m-am ocupat de credit din timp si acum stau cu creditul aprobat si astept. I-am sunat si de fiecare data au gasit cate o gogoasa de scuza care se serveste numai un Romania : " a fost pastele si a fost de doua ori ca a fost si ala catolic" de parca atunci cand am comandat nu stiau ca va fii pastele! In plus sunt convins ca pe ei ii avantajeaza sa creasca euro si tocmai din acest motiv intarzie cu seriile. Ma intreb daca au intarziat atata cu nonsalanta la serii, cat or sa intarzie la livrarea autoturismelor.
Ba sunt vinovati ptr. ca te mint. Nu am nimic de zis cu privire la sosirea autoturismului, au spus ca vine in trei luni si sunt inca in termen. Insa cand a venit vorba de serie(am cumparat-o prin credit auto) au spus ca vine in jur de 25 aprilie si ca sa fiu gata sa platesc. Ca orice om m-am ocupat de credit din timp si acum stau cu creditul aprobat si astept. I-am sunat si de fiecare data au gasit cate o gogoasa de scuza care se serveste numai un Romania : " a fost pastele si a fost de doua ori ca a fost si ala catolic" de parca atunci cand am comandat nu stiau ca va fii pastele! In plus sunt convins ca pe ei ii avantajeaza sa creasca euro si tocmai din acest motiv intarzie cu seriile. Ma intreb daca au intarziat atata cu nonsalanta la serii, cat or sa intarzie la livrarea autoturismelor.
Dar tu nu stiai ca va fi Paste + 1 Mai?movu29 wrote:I-am sunat si de fiecare data au gasit cate o gogoasa de scuza care se serveste numai un Romania : " a fost pastele si a fost de doua ori ca a fost si ala catolic" de parca atunci cand am comandat nu stiau ca va fii pastele!

Kia Motors Romania a trimis mail la toti dealerii ca intre 24.04 si 05.05 ei nu lucreaza

La mine a functionat doar cu
"da-mi cheie cu buton/telecomanda"
"sa-ti dea dealerul alarma ca sa ai butoane"
"nu dealerul e vinovat ca tu nu trimiti seria"
a doua zi a primit mail cu seriile
CT 11 ESN - revin dupa pauza