Consum kia cee'd
-
- 3/E
- Auto:
Consum in iasi dupa trei zile infernale(dpv al traficului) in 50 Km 8.5l/100Km. Am sa mai astept pana fac macar 200 ca sa vad si un consum mai reprezentativ(poate prin si eu un trafic mai lejer).
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Daca rulezi dimineata nu ai sanse, daca rulezi pe la 14-18 nu ai sanse, in rest pe unele strazi poate poate.psystem wrote:Consum in iasi dupa trei zile infernale(dpv al traficului) in 50 Km 8.5l/100Km. Am sa mai astept pana fac macar 200 ca sa vad si un consum mai reprezentativ(poate prin si eu un trafic mai lejer).
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO
la mine consumul variaza intre 10.5 - 11.5. mai ajunge si la 12 uneori. De ex. alaltaieri am stat in panta la academia militara 30 minute. era blocaj total. m-am uitat de curiozitate la consum (va rog sa retineti ca eu nu mai am de mult CB pe consum, e pe data:)) si aveam 12 dupa ce am ajuns in oras scazuse la 11.5. Bara la bara frate!! sunt persoane care merg mai incet, mai subturat si au consum de 9.5-10 poate. dar o sa vada mai tarziu ce probleme o sa aiba....
Nu as vrea sa fiu factorul negativ din aceasta poveste. eu la inceput doar am intrebat care este consumul...nu m-am plans ca este mare..dupa care toata aceasta poveste cu consumul lui kokolino....
Nu as vrea sa fiu factorul negativ din aceasta poveste. eu la inceput doar am intrebat care este consumul...nu m-am plans ca este mare..dupa care toata aceasta poveste cu consumul lui kokolino....
Pe ultimii 600 de km, in care intra 2 drumuri bucuresti - ploiesti, am consum de 9.2, in usoara crestere. probabil tinde spre media de 10% la care ma astept in bucuresti. Nu merg subturat cu ea, chiar deloc. Si nici eu nu mai tin CB pe consum mediu de ceva timp, prefer consumul instantaneu, asa cel putin daca imi mai arunc privirea pe ecran si vad 20% sau mai mult mai ridic piciorul de pe acceleratie 

KIA Cee'd, 1.4 BASE + optionale, Piston Grey
PH-09-SKU
KM: ~40000
PH-09-SKU
KM: ~40000
stiu lucrul asta... ca doar de-aia ii zice "la suta de km". eu spuneam altceva.. asa mi-a zis nenea de la kia asa ti-am zis si eu... el spunea ca masina consuma mai mult la inceput.. si ca motorul incepe sa se lase (!!!!!!!) dupa cateva mii de km., se aseaza, se unge, si se regleaza si consumul... (asa a zis el asa iti zic si eu tie)... ma rog... 

1.6 CRDi TX Comfort Black Pearl
nenea ala de la kia mi-a aratat consumul pe CB si era 9 si incerca sa ma convinga ca atat consuma masina de drive test. Nu a resetat CB niciodata si avea vreo 4 mii si ceva de km...l-am rugat sa reseteze CB si vin in cateva zile, dupa ce face 100 km si sa-mi arate CB si "a dat-o la intors". Putea sa ma faca si sa mearga cu ea pe afara sa aiba un consum mai mic dar mergeam pe incredere. Asa ca eu nu mai am incredere in "nenea".
Si inca ceva..mi-a zis ca anvelopele de pe cee'd sunt all season iar eu in necunostinta de cauza l-am crezut. FALS. anvelopele de pe cee'd Michelin Energy sunt numia de vara. scrie si pe www.michelin.ro.
Sa nu mai ai incredere in nenea care vine cu bomboane sa te ademeneasca....
Pentru alte informatii pe privat te rog.

Sa nu mai ai incredere in nenea care vine cu bomboane sa te ademeneasca....
Pentru alte informatii pe privat te rog.
consum kia cee`d
Salut.Am vazut cum unele masini Kia consuma mai mult sau mai putin.Dar va intreb CATI km face-ti dumneavoastra cu un plin de benzina?De exemplu EU fac in medie cam 650 km-600km.Si ca sa nu comentati chiar mi-am notat si am comparat cand am ajuns pe rezerva.Tin sa precizez ca merg 80% in oras.Cum vi sa pare?
Golf 7 1.5 Tsi
consum kia cee`d
Revin din nou.Cred ca nu m-am facut inteles si daca nu crede-ti OK crede-ti ce vreti EU atata fac cu un plin si nu bag alta benzina decat de la petrom 95.Nu stiu de ce la voi e altfel situatia consumului!
Golf 7 1.5 Tsi