Performante motor 1.4

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
radub67
Auto:

Re: merita cee'd sw 1.4 ?

Post by radub67 »

Dar motorul este suficient de puternic pentru o masina break (o masina grea si incarcata)?
Cu Loganul de 1.4 la deal mai mult de 75-80 km/ora nu puteam.
In ceea ce priveste drumurile accidentate, nu m-am referit la off road.

SeKAh
Auto:

Re: HELP de la posesorii de cee'd sw 1.4 ?

Post by SeKAh »

Nici eu nu m-am referit la offroad, ci la drumurile din Bucuresti (pentru cei care stiu, soseaua Andronache-spre Voluntari o fac zilnic si e nebunie!) :D

Cat despre motor, cu a 3-a ajungi lejer la peste 100km/h.

PS: mergi la un test-drive sa vezi ce usor urca in ture motorul fata de obositurile alea de motoare 1.4, 1.6 de pe Logan. Te vei convinge imediat :wink:
Apropo: a 2-a mea masina e un Logan 1.4 cu care am 35.000km facuti si diferenta e mare.

expeditor
Auto:

Post by expeditor »

Daca nu gasesti sw pentru test drive, nu e nici o problema!SW are doar 75 kg in plus!dar..ca exista un dar!Logic, SW incarcat de pescuit , cu 3 pasageri, nu mai e masina de oras.Dar nici nu te lasa!Sub nici o forma nu poti face cumparatie cu un Logan!Asta am cautat si eu: masina mare, de familie, si de carat bagaje, la pescuit si vinatoare.
Personal am SW dar de 1,6 CRDI, si unde nu l-am bagat!In 7 luni am 17000 km, din care jumate sunta facuti la pescuit , iar cel putin 3000 numai in Delta, pe drumuri ca vai de lume!Garda la sol e suficienta , comparativ cu orice turism.Ca sa ai mai mare, trebuie alta categorie,SUV-ul.Si cit ar fi de mare, tot mai atingi pe sub, sau mai ramii suspendat pe sleauri!Duminica, la intoarcerea din Delta, eu am trecut , o Dacie papuc nu!Nu e numai de garda, mai e si ochiul.
Bafta.
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

parerea mea e sa-ti cumperi sw cu motorul de 109 cai,daca vrei masina de familie,e super incapatoare pt orice :wink: , no sa ai probleme, in orice caz "trage" mult mai bine decat logan la 75 cai,urca in ture repede!cum zice si SeKAh du-te si fa un drive test cu un ceed hatchback daca n-au sw, merita sa-ti faci o parere!salut si alegere cat mai inteleapta :)
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

hambros2001
Auto:

Post by hambros2001 »

Si eu sunt amator de pescuit si de iesiri in natura, dar din pacate SW pe care il am nu prea ma ajuta d.p.d.v. al garzii la sol atingand cu ea si in drumuri "accidentate" din marile orase cum spunea si colegul de mai sus...Pentru aceste iesiri folosesc cu succes o Dacie break cu care nu am probleme, si care, chiar daca atinge..nu imi rupe la fel inima.
In rest motorului de 1,4 chiar nu ai ce sa-i reprosezi tinand cont ca vrei sa iei o masina de familie. Are vlaga suficienta daca stii sa-l tii in ture.
In rest e o masina care o sa te multumeasca si ca spatiu si confort si tot ce vrei.
In rest...si eu visez la un SUV pentru iesiri in natura.
KIA CEE'D SW, 1,4 Best Abbys Blue

seeds
Auto: Kia Ceed 1.4 SW

Post by seeds »

Buna idee radub67.Eu am mizat tot pe asa motor si ieri pe Faleza (Galatenii stiu :wink: despre ce-i vorba) un golf4 se uita cam din spate la DAC-ul meu dupa ce l-am`dus` la 4000 de ture. Cat despre garda... e la fel ca la logan. Deci merita.
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)

seeds
Auto: Kia Ceed 1.4 SW

Post by seeds »

hambros2001 si bobo1984 pe unde stati in Galati? stiti ca am probleme cu CD-ul :D
Cee`d SW, 1.4 GSL, Black Pearl,
GPL
ODO: 155 000 (90 000 benzina)

black_velvet
Auto:

Post by black_velvet »

eu am primit masina in august la inceput.....iar dupa doua saptamani am plecat cu ea la munte...am tot de 1.4 si vreau sa-ti spun ca a mers excelent pe serpentine....de la brasov pana la poiana....prin predeal si etc....si am fost intr-o zi cu familia....deci 3 persoane pana la muntele rosu...iar pana ajungi acolo e un drum de toata litera a treia a alfabetului si niste gropi....doamne-doamne....ma gandeam s-o iau in brate(pe masina normal :lol: ) ca sa trec de portiunea aceea....dar pana la urma a tras....si la coborare a fost ok....
deci un cee'd sw de 1.4 si-a facut treaba :wink:
kia cee'd wagon 1.4 oil blue="piculina"

ciprianeagu
Auto:

Re: Viteza maxima atinsa cu Ceed 1.4 109cp

Post by ciprianeagu »

off-topic...oarecum...

Acceleratie de la 0-100 cu rezervorul plin si pasager in dreapta - fix 12 secunde...daca m-ar fi cronometrat altcineva (adica sa nu mai tin eu telefonul in mana dreapta), cu rezervorul mai usor, fara pasager, scoteam mai bine in mod sigur :D ...acum am peste 8000 de km la bord...cat este declarat de constructor pana-n suta ?
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

ciprianeagu
Auto:

Re: Performante motor 1.4

Post by ciprianeagu »

Acceleratie de la 0-100 cu rezervorul plin si pasager in dreapta - fix 12 secunde...daca m-ar fi cronometrat altcineva (adica sa nu mai tin eu telefonul in mana dreapta), cu rezervorul mai usor, fara pasager, scoteam mai bine in mod sigur ...acum am peste 8000 de km la bord...cat este declarat de constructor pana-n suta ?
Pro_Cee'd 1,4 Dakar Yellow

Bonzai2
Master Of Puppets
Auto: Mazda Cx5

Post by Bonzai2 »

ciprianeagu wrote:Acceleratie de la 0-100 cu rezervorul plin si pasager in dreapta - fix 12 secunde.....cat este declarat de constructor pana-n suta ?
11.6 s declarat de constructor pentru 1.4 GSL
Mazda Cx5 2.2 D AWD 175 CP Revolution - Red Soul
Ex : Kia Cee'd 2.0 GSL Style- Kompass Blue
http://picasaweb.google.com/Bonzai222/ElCid#
Nu conteaza cat de lung ai parul, important e ce si cum gandesti

arka
Auto:

Post by arka »

pe autosatrada (in Ungaria) la 200 km / h in bord, GPS-ul indica 191 km/h.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Suzzy wrote:Nu-mi place sa exagerez, insa masina a atins 200 km/h.
Bafta!
Stiu 1.4 SW care a atins 200Km/h.(d_razvan)

Incerca sa ne prinda o Skoda :twisted:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

justevil
Auto:

Post by justevil »

Image

o sa ajung si la 200 :P
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

.indie.
Auto:

Post by .indie. »

Cand tu te-ai uitat si avea 100 kmh pe bord viteza reala era ceva mai mica, din cauza erorilor de vitezometru.
Masuratorile precise pentru viteza si acceleratie nu se fac folosind cronometrul de mana si vitezometrul masinii ci senzori laser si gps.

Deci masuratorile astea 'de mana' sunt destul de imprecise, bune doar sa iti dea o idee.

Post Reply

Return to “Generalităţi”