cee'd

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

fusioncid wrote:ce magarie
pe siteul ala de kkt de ce scrie 9250 CIP?
De aici se vede clar ca nu e vorba de preturile impuse de fabrica ci de faptul ca vor sa mai bage ei ceva in buzunar. Poate ca nu aveau bani ca sa-i plateasca pe baietii de la marketing :lol: de i-au mai pus 637 euro lu 1,4 LX.
Sau or fi pentru prime.... ca au reusit sa vanda 200 de Ceed-uri intr-o luna. :?:

Malte
Auto:

Post by Malte »

637 euro CIP= taxa de prostie pt ca am bagat in seama Kia Romania :cry:

acolada
Auto:

Post by acolada »

mykep
On Air
Auto:

Post by mykep »

http://www.infomotori.co.uk/a_24_EN_16465_1.html

acelasi lucru in english :wink:

LE: mda se pare ca nu e tot, pacat...

fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

eu cred ca-mi mut gandul de la masinuta asta din cauza dealerilor magari care fac ce vor

Iuli__
Auto:

Post by Iuli__ »

salut, am si eu intrebare.. mi-am comandat o kia cee'd Black pearl 1,6 LP cu urmatoarele optiuni:
- jante 16 type A
- geamuri fumurii
- cotiera spate
- presuri tip carpeta
- stingere tarzie
- cheie pliabila
- geamuri electrice spate
- climatronic
- pachet piele ( comenzi audio pe volan, maner TGS, buton frana de mana cromate;
maner interior usa cromat;
volan, maner TGS, maneta frana de mana , consola podea imbracate in piele)
- culoare interioara Classic Black
M-a ajuns DDP la 16400E. Cam mult dar sper sa merite. fac diferite test drive-uri de 2 luni..
Am facut o alegere buna?

fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

Dupa mine e super alegere... ai o masina foarte dotata si frumoasa

acolada
Auto:

Post by acolada »

fusioncid wrote:Dupa mine e super alegere... ai o masina foarte dotata si frumoasa
Eu zic sa astepti sa treaca valul de haos, sa iasa manualul in romana, si primele rezultate la consum si preturi de revizie, precum si noul 308 sau focus 2 si poate vei alege un cee'd 1,6 crdi LP, intr-o varianta classic cu o reducere de vreo 1000 de euro, care nu va intarzia sa apara. Sau chiar un lx, cu optionale si o reducere serioasa.
Nu cred ca vei regreta si nu cred nici prostia cu pret de revanzare mic. Se mai schimba istoria.
Daca esti din Bucuresti, treci prin Aviatorilor si vei putea macar avea un dialog coerent, intr-o atmosfera mai linistita. Nu stiu cum e la altele, dar acolo e bine. Numai sa discuti cu vanzatorul mai experimentat ;).

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

acolada wrote:
fusioncid wrote: Eu zic sa astepti sa treaca valul de haos, sa iasa manualul in romana, si primele rezultate la consum si preturi de revizie, precum si noul 308 sau focus 2 si poate vei alege un cee'd 1,6 crdi LP, intr-o varianta classic cu o reducere de vreo 1000 de euro, care nu va intarzia sa apara. Sau chiar un lx, cu optionale si o reducere serioasa.
Nu cred ca vei regreta si nu cred nici prostia cu pret de revanzare mic. Se mai schimba istoria.
In istoria recenta a grupului Hyundai KIA nu prea se vorbeste de discounturi. Cel mult de o alarma un cd-playaer (nu e cazul la Ceed), un "covor zburator" din cauciuc dar in nici un caz de 1000 de euro. Dimpotriva, se pare ca in timp cresc pretul. Lui Ceed lucrul asta i s-a intamplat mult mai repede decat la varusu' Accentu.

Sper si eu ca la capitolul revanzare sa conteze totusi faptul ca motorul si cutia sau poate chiar intreaga masina mai are garantie.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Salut Iuli si bine'ai venit pe forum.
Intrebarea care'o pui tu nu crezi ca isi are deja raspuns? Sunt sigur ca la banii aia daca gaseai ceva mai bun ca dotari sau mai aspectoasa, nu luai Cee'd.
Eu unul nu cred ca ai facut o alegere deloc rea, dar de asta ramane sa te convingi tu singur.

Ce culoare e masina? In cat timp ajunge?

Repet celor care's dezamagiti de noua politica de preturi ptr Cee'd: cei interesati de 1.6 crdi nu au nici un motiv sa se simta inselati, pretul e acelasi, numai ca poti pleca acum de la varianta LX si daca nu vrei vreo dotare care intra in LX Base, vei plati mai putin decat daca ai pleca de la LX Base.

Iuli__
Auto:

Post by Iuli__ »

Culoarea este negru metalizat iar comanda am facut-o pe 5 mai si deoarece are optionale, va veni la sfarsitul lui Iulie..

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

fusioncid wrote:eu cred ca-mi mut gandul de la masinuta asta din cauza dealerilor magari care fac ce vor
Omule lasa-i naibii, tu iti iei masina nu te insori cu dealerii aia. Oricum dupa ce o cumperi nu mai ai treaba cu ei ci doar cu baietii de la service sau cei ce se ocupa cu urmarirea postvanzare. Daca crezi ca masina merita, nu mai ezita , configureaza-ti masina da comanda si cu asta gata. Nu ai chef sa vorbesti cu ei ...nu te obliga nimeni. Uita-te ce spun macaronarii despre masinuta. Eu zic ca merita ... chiar cu 700 Euro in plus . Eu am dat cu 400 Euro in plus fata de la ce vroiam initial - m-am cam bagat in seama cu ESp-ul dar asta este ... bagam si volan de piele in locul lui. sper sa merite ESP-ul :?
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

stai linistit ca merita ESPul ala
si dealerul cica: "crede-ma ca nu merita ESP pentru motorul asta 1.4" - prostii, espul nu e necesar doar pe porsche, poti sa ai si trabant, daca ajungi la 80 la ora si iti apare un obstacol in fata poti sa tragi linistit de volan ca nu intrii in copaci :)
Eu zic sa nu-ti para rau, da-o incolo de piele, ca o pui aftermarket mult mai buna si mai ieftin

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Nu prea cred .... asa o las. Tot ce mi-a mai trasnit prin cap este sa-i vopsesc capota motorului in alb ( doar partea din mijloc in forma de V) si liniile de la baza usilor tot in alb. Dar mai intii imi astept masina ca sa vad culoarea live! :lol:
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

eu zic sa bagi un ochi la niste secvente video in care prezinta sistemul ESP
nu degeaba in America din 2008 parca - toate masinile noi trebuie sa aiba ESP obligatoriu. Se zice ca sistemul reduce cu 50% accidentele.

gandeste-te ca e de ajuns sa te ajute o data si si-a facut banii

Post Reply

Return to “Generalităţi”