cee'd
- apachioara
- nicicum
- Auto:
- Vietnam
- Skywalker
- Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP
Ba am pus eu mina pe el. In showroom. Si era in engleza. In bordul masinii. SI tot acolo a ramas.
In format electronic nu am decat o brosura cu comentariile celor de la MAVEL care au "disecat" un diesel de 1.6

In format electronic nu am decat o brosura cu comentariile celor de la MAVEL care au "disecat" un diesel de 1.6
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
huh am rezolvat problema cu cee'd-ul. Voi fi si eu proprietarul unui cee'd base 1.4 + optionale ltd edition
.
Mi-au spus ca dureaza 2 luni max. Acuma voi vedea. Cum arata un precontract?

Mi-au spus ca dureaza 2 luni max. Acuma voi vedea. Cum arata un precontract?
Last edited by catalin2804 on 04 Jun 2007, 10:57, edited 1 time in total.
stie cineva exact pretul CIP la LX - echipare la care poti sa adaugi optionale?
pentru 1.4 vorbesc
m-ar interesa daca nu ies prea prost sa-mi cotiera in loc de mp3 si aux si spatiu pentru ochelari.
astia daca tot vroiau sa faca o treaba puteau sa faca ceva de genul - lasau 4-5 optionale mai de fite valabile pentru base la un pret un pic mai mare... si in caz ca te interesa neaparat cotiera tot faceai o afacere buna, si ieseau si ei bine.... Dar n-au creier astia... mari afaceristi ce sa zic.
pentru 1.4 vorbesc
m-ar interesa daca nu ies prea prost sa-mi cotiera in loc de mp3 si aux si spatiu pentru ochelari.
astia daca tot vroiau sa faca o treaba puteau sa faca ceva de genul - lasau 4-5 optionale mai de fite valabile pentru base la un pret un pic mai mare... si in caz ca te interesa neaparat cotiera tot faceai o afacere buna, si ieseau si ei bine.... Dar n-au creier astia... mari afaceristi ce sa zic.
-
- 3/E
- Auto: