Uite ca mai sunt si eu care nu am primit masina din cauza bancii care m-a intarziat enorm. Plata s-a efectuat abia pe 18.01 iar dealeru imi spune ca abia pe joi voi ridica masina.
Oricum, sa fie intr-un ceas bun.....
Shi eu am dat comanda pe 19 noiembrie tot la mit si nu mi-au dat seria inca. Comandati fratilor la mit motors ca sa imbatraniti mai repede si aveti sanse sa se dubleze euro pana va dau ei seriile, mama lor de .........
Ai sunat si tu la ei? Intreaba daca a venit seria, eu asa am facut, de fapt sunt mai multi care au facut asa, in cazul meu e vorba de MM Militari. Seria cee'd-ului meu era venita de pe 14 ianuarie.
@dorst daca ai timp crezi ca poti modifica si la mine, seria venita pe 14.01.2008, de la comanda la seria au trecut 56 zile lucratoare
Eu am dat comanda pe 15 noiembrie, am sunat si mi s-a spus ca masina e fabricata si asteapta seria. Adica astept...mai astept...Acuma mai ca ma rog sa vina seria mai tarziu ca sa mai scada euroiu...
Acum m-a sunat dealerul. Cica luni o sa pot ridica masina. Eu sunt din iasi, dar masina o ridic din suceava. Cred ca totusi mai bine merg marti dupa ea, ca sa fie sigur totul gata. 3 luni in capat, atat a durat la mine de la comanda pana la livrare. Sa fie intr-un ceas bun. Masina e un 1.6 dsl 115 cp base bej + multe optionale. Abia astept.
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP Albume