Lista asteptare masina -2007-
cica ... da . Oricum nu consider o tragedie si daca o primesc in prima saptamana din Februarie avand in vedere ca termentul limita este 25 Februarie ... (conform contract).
Pana una, alta ma apuc sa fac dansul anti ploaie/pro soare ca sa se usuce pe afara ca nu am bani si de anvelope de iarna acu
Pana una, alta ma apuc sa fac dansul anti ploaie/pro soare ca sa se usuce pe afara ca nu am bani si de anvelope de iarna acu

Cee'd 1.4 GSL Start + opt , So Red
Salut,alma wrote:Din aceasta seara 11.01.2008 sint si eu fericiul posesor al masinii din semnatura. Dupa o rapida prezentare, 8km la bord, consum instant 99.9l/100, am plecat cu ea din Baneasa (am pus ceva benzina de linga dealer, sa-mi ajunga pina acasa) spre sectorul lu` "care este" in vesnica aglomeratie. La sosire aveam 14 l/100 (resetat la plecare) la o medie de 8km/h. In rest felicitari tuturor posesorilor si celor care mai au de asteptat. Multumesc anticipat pentru update.
Am si eu o intrebare pt cei care au luat masina si au dat initial doar avans.
Cate facturi vi s-au emis?
Adica una de avans ca sa aratati ca e comanda ferma.
Una ca sa o platiti integral pe baza seriei.
Si inca una finala, care le storna pe celelalte 2?
Multumesc.
dragilor si dragelor incepand de azi 18 Ianuarie am intrat in posesia unei superbe KIA CEE'D piston grey!
Va multumesc pt. suport tuturor si va doresc milioane de km fara probleme!
Ne vedem la jurnal de bord!
P.S Petry... do the 'make-up' pls... in lista de livrari si pt. mine
Ne vedem la jurnal de bord!

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
Salut!
Am facut comanda pt un Cee'd pe data de 6 Octombrie 07 la un dealer de aici din CT. Ei mi-au zis ca centralizarea se va face pana pe data de 25 a lunii, si ca masina va intra in productie de pe data de 1 Nov, iar ca termen de livrare, in cotract, e trecuta frmula: "max 60-90 zile".
Pana aici totul ok, termenul max de livrare nu a fost inca depasit... ,dar totusi sunt nemultumit
...pentru ca acum o saptamana m-au sunat sa-mi spuna ca masina este in Buc, si ca eu trebuie sa fac plata integrala pt ea, astfel incat cei din Bucuresti sa o poata programa pt transport in urmatoarea zi. Spre stupoarea lor, plata intergala o facusem inca din Oct, deci tel lor fusese de prisos...ba nu!!!, pt ca m-a pus pe mine pe jar !!!:x!!! . Acum ca au aflat ca banii sunt la ei inca de ceva vreme, nu se mai deranjeaza in niciun fel cu transportul...iar ca motiv imi tot zic ca din cauza vremii nefavorabile (desi sunt 5 zile de cand se poate circula normal). Asta este modul foarte autohton de a trata problemele... s-au vazut cu caii-n caruta...lasa-l pe ala sa-si toace nervii aiurea 
Imi cer scuze ca primul meu mesaj nu e intr-o nota mai vesela...sper ca pe viitor sa am si altceva de postat, inafara de proprie compatimire
Am facut comanda pt un Cee'd pe data de 6 Octombrie 07 la un dealer de aici din CT. Ei mi-au zis ca centralizarea se va face pana pe data de 25 a lunii, si ca masina va intra in productie de pe data de 1 Nov, iar ca termen de livrare, in cotract, e trecuta frmula: "max 60-90 zile".
Pana aici totul ok, termenul max de livrare nu a fost inca depasit... ,dar totusi sunt nemultumit

Imi cer scuze ca primul meu mesaj nu e intr-o nota mai vesela...sper ca pe viitor sa am si altceva de postat, inafara de proprie compatimire

-
- Zuza
- Auto:
Felicitari inca o data, jde mii de km sa facem cu totii fara probleme, eu fac prima 1000 in week-endul acestavictor wrote:dragilor si dragelor incepand de azi 18 Ianuarie am intrat in posesia unei superbe KIA CEE'D piston grey!

In ce priveste tabelul, l-am modificat cu cea mai mare placere, de cand asteptam asta

Sa fim sanatosi!!!!
popilik, ne pare rau...dar "mult a fost, putin a ramas"
daca te inscriai in tabelul nostru iti venea mai repede
)
daca te inscriai in tabelul nostru iti venea mai repede

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
era o gluma, tabelul e facut de noi doar pentru informarea noastraPopilyk wrote:Serios??? chiar conteaza??? dar cum poate aceasta inscriere influenta procesul de livrare?manucu01 wrote: daca te inscriai in tabelul nostru iti venea mai repede)
P.S. : cunosc pe cineva care vrea sa isi comande un Cee'd, iar aceasta informatie, dak este adevarata, i-ar prinde foarte bine

Kia cee'd 1,4 BEST Silver
15000 km
15000 km
glumisem, evident 

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km