Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
etienne
POSEDAT
Auto:

Post by etienne »

Pe site la kia sunt doua versiuni de 1.4:

1.4 simplu care eu credeam ca ii Base-ul....9887EURO
1.4 Best ...9961EURO
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#

sonic
Auto:

Post by sonic »

gogu wrote:ok...

pana pe 1 iunie, a existat 1.4 LX BASE pe care se puteau pune optionalele pentru LX. Dupa 1 iunie, KIA ROM a decis sa nu se mai poata pune optionale pe 1.4 LX BASE si a fost redenumit in 1.4 LX BEST.
ghinionul meu ca nu am aflat de masina asta mai devreme
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Eu am aflat de masina asta inainte de a aparea si daca imi ascultam sotia sa dau comanda mai repede, ma costa cu vre-o 800 euro mai putin. Asta e, am vrut optionale.
Image

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

ne consolam cu ideea ca daca luam fara optionale stateam la fel de mult... asa macar vine cu optionale :D

LE: Topicul asta ar trebui inchis, ca se creeaza confuzii 1.4 BASE/BEST... au trecut aproape 3 luni de cand nu mai vadn 1.4 BASE
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

buggyba
Concret
Auto:

Post by buggyba »

gogu wrote:...1.4 LX simplu (9887 E), care nu are AC, scrumiera, geamuri electrice si nici USB. ...
:shock:

Imi pare rau, dar asta e total neadevarat! Eu am Base (intr-adevar comandat in mai), iar AC, scrumiera, geamuri electrice fata, si USB sunt standard
Intr-adevar, acum nu cred ca mai exista posibilitatea de a pune optionale pe Base, ci exista Best (varianta promovata de importator) care are in plus cotiera. Personal, mi se pare o tampenie, pentru ca nu au facut-o pentru satisfactia clientului, ci pentru a-si usura munca si pentru a te forta sa iei mai multe dotari care nu-ti trebuie (de ex. daca vrei ESP trebuie sa optezi pentru un nivel de dotari superior).

Inca o data spun, Kia Cee'd face toti banii, Kia Romania face numai traznai.

Concluzia mea ar fi : Vrei ieftin, ia-ti Best, vrei optionale, mergi mai sus la pachetul urmator de dotari. Oricum ar fi, masina merita !
Black Beauty 1,4 Base cu ESP, cheie briceag, cotiera, scaune reglabile pe h si incalzite, PH 60 BGD

shtirlitz
pictoru

Post by shtirlitz »

eu mi-am pus ESP si nu am optat pentru un nivel superior. Am renuntat doar la USB din ce este standart
Image

sonic
Auto:

Post by sonic »

shtirlitz wrote:eu mi-am pus ESP si nu am optat pentru un nivel superior. Am renuntat doar la USB din ce este standart
ce optionale ai mai pus si in ce bani ai luat-o?

sonic
Auto:

Post by sonic »

@ buggyba - ai mare dreptate bine punctat.
dar din cate stiu eu se poate lua base cu optionale dar din pacate e cheala si ca sa ajungi la ce are best tre sa dai vreo 800 de euro si dup-aia alte chestii

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Oameni buni ... intelegeti ca varianta asta care nu poate fi imbunatatita cu nimic este numai la motorizarea de 1.4 si se numeste LX Best - 9961 CIP. Varianta mai ieftina, insa la care se pot adauga optionale, se numeste doar LX si costa 9887 CIP. Varianta LX Base se gaseste pe toate motorizarile diesel si pe cele de 1.6 si 2.0 benzina si la aceasta se pot adauga optionale

Cat despre LX Best ... da, asta e o smecherie de'a Kia Romania, nicidecum venita de la fabrica, cum sustin ei
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

nu se mai poate pune nici trapa electrica pe LX ... numai de la EX in sus :(
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

shtirlitz
pictoru

Post by shtirlitz »

sonic wrote:
shtirlitz wrote:eu mi-am pus ESP si nu am optat pentru un nivel superior. Am renuntat doar la USB din ce este standart
ce optionale ai mai pus si in ce bani ai luat-o?
viewtopic.php?p=1194&highlight=#1194
Image

sonic
Auto:

Post by sonic »

@andrei - da asa e lx si nu base la varianta lx ma refeream si eu
@shtirlitz - mi se pare mult rau de tot deci pentru mine ramane decat varianta best.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

GeorgeC wrote:nu se mai poate pune nici trapa electrica pe LX ... numai de la EX in sus :(
Pai ... nici pana acum nu s'a putut. Boglaw daduse comanda in mai de Base + optionale (printre care si trapa) ... si de la fabrica au transmis ca nu se poate pune.

Este cineva cu LX Base/Best care are trapa electrica?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

si oare de ce n-au specificat tembelii in lista de optionale actualizata (unde se specifica alte chestii care nu se pot pune simultan si chestii de astea) ca NU se poate pune nici TRAPA pe LX ?? Pacat. mai scoatem o chestie care era placuta de pus pe masina ...

Asta ma face sa ma intreb ceva, ce am mai vazut ca se intreba cineva mai demult. Oare LX sa aiba alta instalatie electrica decat variantele de mai sus (EX) ?? Pe ex poti pune si geamuri el spate si trapa si toate minunile ca nu e nici o neconcordanta intre ele ...

Andreotti78
Auto:

Proiectoare si jenti la Cee'd Base/Best?

Post by Andreotti78 »

Stie cineva daca se pot pune proiectoare ceata pe varianta Base/Best, nu din optionale, ca am inteles ca nu se adauga optionale, ci daca se pot pune in service-ul autorizat Kia? Si jentile care apar pe site..au vreun magazin de piese etc in care as putea gasi?

Locked

Return to “Generalităţi”