Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
gremlin
Auto:

Post by gremlin »

Tocmai am sunat la Mit Motors Militari si mi-au zis ca nu au venit seriile si ca probabil la sfarsitul lunii sau inceputul lui Februarie ...
P.S. am dat comanda pe 19 Noiembrie :cry: :cry: :cry:
Cee'd 1.4 GSL Start + opt , So Red

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

a inceput saptamana asteptarii. Promisiunea ferma de la dealer a fost ca mi-o livreaza saptamana asta dar a ezitat sa-si ia un angajament ferm vis-a-vis de o data precisa. Cu siguranta va fi Vineri :lol: .... eu sper totusi sa fie mai repede :oops:
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Asteptare usoara Victor, desi stiu din proprie experienta cat de greu este in ultimele zile :) Astept cu interes sa ne scrii ca ai ridicat-o :D

nick
Auto:

Post by nick »

Ciudat, si eu am sunat tot azi la MIT Motors Militari, am vorbit cu dl. G.P. care mi-a spus ca o parte din serii au venit saptamana trecuta, restul urmand sa vina azi.
P.S. Tot el mi-a spus ca masina o voi ridica pana la sfarsitul lunii cel tarziu :-k
Cee'd 1.4 Best ->> PISTON GREY ->> 78.ZRX

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

in timp ce foliam masina, sambata, am dat peste un mic abtibild verde prin portbagaj pe care era trecuta data de 30.11.2007. m-am bucurat ca eu o conduceam 21 de zile mai tarziu, deci cam 3 sapt dureaza adusul masinii de la fabrica pana in romania (iasi). asta daca totul se misca ok, eu in cele din urma ma declar multumit si de dealer si de felul in care am fost tratat. faptul ca am platit ceva bani in plus (nu prea multi) la dealer in iasi pe numere rosii il consider iertat avand in vedere ca nu mi s-a luat nici un leu in plus pentru pregatirea masinii pentru livrare (alti dealeri au aceasta politica, inclusiv renault-ul) si, in plus, de faptul ca mi-au adus in timp CIV-ul, si mi-au reglat alarma imediat ce le-am semnalat "problema"
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

gremlin
Auto:

Post by gremlin »

foarte tare. Pe mine m-a luat direct cu nu au venit, nu prea a asteptat sa imi dau numele sau ceva si oricum numa daca domnul care a raspuns e robot ar fi putut sti raspunsul instant .. probabil vocea mea inspira ca sunt prost sau ceva similar ...

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

E crunta asteptarea asta de sfarsit. Nu ma mai puteam gandi la nimic altceva, iar in ultima saptamana nu am mai dormit de loc.
Nici nu mi-a venit sa cred cand am luat-o ca e a mea.
Asteptare usoara va doresc!
As ruga si eu din nou pe cineva sa faca update in tabelul "octombristilor".
Livrarea pe 11 ianuarie. Multumesc!
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

mariusc wrote:As ruga si eu din nou pe cineva sa faca update in tabelul "octombristilor".
Livrarea pe 11 ianuarie. Multumesc!
Done :D Si s-o stapanesti sanatos fara probleme!!! :lol:

nick
Auto:

Post by nick »

Cred ca mint atat de mult dealerii astia incat ajung sa uite ce au mintit, oricum din ceea ce a fost expus aici reiese ca eu sunt cel mintit, nu ar avea rost sa te minta pe tine :wink: , cu toate ca as vrea sa fii tu cel mintit :P
Cee'd 1.4 Best ->> PISTON GREY ->> 78.ZRX

mariusc
Auto: Sportage

Post by mariusc »

Multumesc!
Si tu la fel, sa o stapanesti sanatoasa, si sa nu ai niciodata probleme cu ea.
Vad ca avem masini cam la fel... :D
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver

EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

mariusc wrote:Multumesc!
Si tu la fel, sa o stapanesti sanatoasa, si sa nu ai niciodata probleme cu ea.
Vad ca avem masini cam la fel... :D
Da :lol:
In afara de cativa caluti pe care tu ii ai in plus, parca ma uitam la poze cu mashinutza mea. :D
Sa ne traiasca!!!! :lol:

DaDiRo
Moderator General
Auto:

Post by DaDiRo »

Tovarasul G.P. de la MM Militari este un pic pe langa la capitolul vanzari masini, ca sa nu mai vorbim de relatia cu clientul. Cand au aparut seriile pentru august, am aflat mai intai de pe forum si apoi fiindca l-am sunat pe el. Ca sa nu mai spun ca am ridicat masina la aproape o saptamana dupa ce a ajuns in Bucuresti (stiam asta de la cineva din interiorul MM Baneasa) cu toate ca era deja pregatita de livrare a doua zi dupa ce a ajuns.

Bafta si sa va luati masinile cat mai repede!
Cee'd 1.6 GSL EX Classic+, KB/ RB - B 73 SXM
Album
Carduri de membru

jax
Auto:

Post by jax »

Mama Victor te chinuie rau saptamana asta :) iti aduci aminte cum iti spuneam in fiecare zi in ultima saptamana :D ... mi-o da... mi-o da :)

Vezi ... as vrea sa ne vedem toti acolo la drive-test contest-ul ala organizat de mit :) ar fi super tare!

JAX
FULL OPTIONS Cassa White KIA Cee'd 2.0 140HP DSL MT STYLE + Black sport concept interior, silver stitching, alloy pedals, black headlamp bezels, 17-inch x 7.0J alloy wheels Type 2 FOTOGRAFII: CLICK AICI!

manucu01
Auto:

Post by manucu01 »

daca era in weekend garantez eu ca venea si provincia
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126

gremlin
Auto:

Post by gremlin »

Am fost azi si am vorbit cu domnul I.P. care a fost foarte amabil; seria a venit.
Eram foarte incantat si nu am mai intrebat cu cine oi fi vorbit ieri de mi-a spus gogosile alea.

Post Reply

Return to “Generalităţi”