Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
-
- Auto:
Insista.. bate-l la cap.. eu l-am batut la cap in fiecare zi.. d joia trecuta.. imi tot zice k maine..k maine.. si azi finally sper sa mi-o deagaby81 wrote:Riky eu am facut comanda in octombrie si am achitat-o in decembrie pe 18 si au zis ca o iau pina la sfirsitul anului dar azi cind am vb cu ei au zis ca nu mai fac livrari ca nu mai fac transporturi

Azi dadeau masini..k era multa lume.. p-acolo... si luau masini. Mai ales ca ai platit pana pe 19.
Code: Select all
Insista.. bate-l la cap.. eu l-am batut la cap in fiecare zi.. d joia trecuta.. imi tot zice k maine..k maine.. si azi finally sper sa mi-o dea Razz
Azi dadeau masini..k era multa lume.. p-acolo... si luau masini. Mai ales ca ai platit pana pe 19.
Si eu am fost ieri pe la dealer-ul din Craiova si a ramas tot pentru anul viitor ca nu au transporturi...
Nissan Leaf 2018
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
Sportage 2l DSL, 4x4 Style+, Sirius Silver
EX: Cee'd 1,6DSL 115 CP BASE, SO RED
noroc cu tona, avem masinuta
e adevarat ca sotul meu nu a asteptat sa vina trailerul la tulcea si a mers la reprezentanta kia din otopeni si a ridicat-o
au bazait aia ceva ca trebuie acordul reprezentantei kia tulcea dar dupa vreo 5 ore de "negocieri" si cu ajutorul faxului i-au dat-o
din tulcea mai venise un client in aceeasi situatie si unde-s doi puterea creste
foarte incantata, inainte am avut ford mondeo dar parca e mai fresh asta
si culoarea kompas blue e frumoasa
noroc si celorlalti, poate daca ii stresati pe dealeri o sa mearga si la voi metoda asta
am inteles ca acolo erau vreo 300 de cee'duri ce asteptau sa fie livrate
e adevarat ca sotul meu nu a asteptat sa vina trailerul la tulcea si a mers la reprezentanta kia din otopeni si a ridicat-o
au bazait aia ceva ca trebuie acordul reprezentantei kia tulcea dar dupa vreo 5 ore de "negocieri" si cu ajutorul faxului i-au dat-o
din tulcea mai venise un client in aceeasi situatie si unde-s doi puterea creste
foarte incantata, inainte am avut ford mondeo dar parca e mai fresh asta
si culoarea kompas blue e frumoasa
noroc si celorlalti, poate daca ii stresati pe dealeri o sa mearga si la voi metoda asta
am inteles ca acolo erau vreo 300 de cee'duri ce asteptau sa fie livrate
ca sa completezi in lista iti mai trebuie si altceva in afara de cont pe gmail?
Comenzi Cee'd @ ClubKia.ro
multumesc
Comenzi Cee'd @ ClubKia.ro
multumesc
noroc ca exista cautare...si zice asa:
, adresa de mail este: preda.cornel@gmail.com
multam
are cineva timp sa ma adauge si pe mineEu nu stiu ce varianta alegeti. Care aveti adresa de gmail, trimiteti-mi-o prin PM sau la adresa mea de YM ca sa va dau drepturi de modificare. Eu am considerat ca aceasta chestiutza va va usura considerabil eforturile si aduce un plus de claritate.
Minusuri la GoogleDocs:
- Colaboratorii (cei cu drept de editare) trebuie sa aibe cont pe gmail (daca nu aveti si va trebuie invitatie, trimiteti-mi adresa voastra curenta de email (non-gmail), daca aveti, trimiteti adresa de gmail)
- Nu folositi browsere non standard ... Opera nu se pupa cu GoogleDocs din ce am aflat mai recent. In schimb Internet Explorer si Mozilla Firefox nu au probleme.
- Tabelul nu este vizibil 'din prima' pe forum, ci trebuie dat click pe un link.
Am uitat sa mentionez: Cei care devin colaboratori (drepturi de editare) pot adauga la randul lor alti colaboratori.
scosmin

multam
-
- Auto:
salut si eu tot pe 28 am facut plata integral. si la fel zic, bine am facut ca pe 29 crescuse euro cu vreo 700 lei.
deci daca poate cineva sa completeze acolo in tabel si la mine plata integraal 28 dec.
livrarea mi=au zis ca undeva pe la jumatatea lu` ianuarie. oricum inca nu ma grabesc. initial credeam ca o voi primi prin februarie, dar .... daca o primesc mai repede nu ma supar
PS: bine-am mai facut ... la mine 85% din valoare inseamna 13.500 eur, deci diferenta de pret daca as fi platit pe 29 si nu pe 28 ar fi fost de 10 milioane ...
naspa cursul asta .... of
deci daca poate cineva sa completeze acolo in tabel si la mine plata integraal 28 dec.
livrarea mi=au zis ca undeva pe la jumatatea lu` ianuarie. oricum inca nu ma grabesc. initial credeam ca o voi primi prin februarie, dar .... daca o primesc mai repede nu ma supar

PS: bine-am mai facut ... la mine 85% din valoare inseamna 13.500 eur, deci diferenta de pret daca as fi platit pe 29 si nu pe 28 ar fi fost de 10 milioane ...
naspa cursul asta .... of