Consum kia cee'd
craiova consum:8,2 l/100 km
drum craiova bucuresti: 6,4l/100 km
iar in buc acum calculatorul se face ca ploua....imi arata 6,7l/100km..dar am apucat un bucuresti releativ civilizat si nu am calcat masina sa ma sparg in figuri...am avut mers relativ batranesc....a sa nu mai spun ca nu am prins decat 1 sg ambuteiaj...si si in ala am pers cu a 2a
drum craiova bucuresti: 6,4l/100 km
iar in buc acum calculatorul se face ca ploua....imi arata 6,7l/100km..dar am apucat un bucuresti releativ civilizat si nu am calcat masina sa ma sparg in figuri...am avut mers relativ batranesc....a sa nu mai spun ca nu am prins decat 1 sg ambuteiaj...si si in ala am pers cu a 2a
kia ceed lx 1,4, piston grey, OT-02-XTS
Eu la 1400 km, am cnsum mediu 6,7. Am resetat o singura data CB pe la vreo 200 km. Conduc semisportiv iar traseul meu e Ploiesti-Bucuresti si retur 5 zile pe saptamana. Trafic...cand mai aglomerat cand mai liber. Eu sunt multumit de consum. E drept ca mai sus de 140 in afara nu i-am dat inca 

Kia Cee'd B-01-PWS, Abyss Blue 1.4 Base+ceva dotari[/b][/color]
eu am 2700km, consum mediu dupa CB-6.1(mers cam 80% in afara si vre-o 20 % in oras)
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
in ultima suta de km (in orash) am fost mai blind cu acceleratzia shi am mers o idee mai subturat, adica am folosit shi treapta a 4-a. e drept, la ore in care bucureshtiul nu era complet blocat. 7% pe computerul de bord (fara AC)... shi nu din cale-afara de blind, au mai fost situatzii cind a trebuit s-o calc, cu ocazia asta am shi un record personal la consumul instantaneu in acceleratzie: 76,7. daca ash fi suficient de "disciplinat" shi nu ash mai avea ieshiri din astea... consumul asta shi consumul mediu anterior, de 12%, vreau sa cred ca sunt extremele. o sa gasesc probabil o cale de mijloc, intre placerea de a conduce shi reducerea consumului prin eliminarea acceleratziilor inutile. ideea e ca se poate obtzine un consum decent fara sa te tirashti pe strada.
Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey
-
- 3/E
- Auto:
da, intr-a 1-a, in a doua a urmat 39,4. azi am forjat-o iar vreo 30 km prin orash shi a ajuns la 9,2 (n-am mai resetat). trebuie sa ma abtzin, e inutil sa-i vad pe totzi ceilaltzi in oglinda la 100 de metri in spate in timp ce frinez la semaforul urmator. e o timpenie din partea mea, nici macar nu incerc sa demonstrez ceva cuiva, ca ash avea vreun lamborghini... da' imi place shi ma fura, e doar un obicei prost de care trebuie sa scap.
Kia Cee'd base LX 1.4 GSL plus citeva optzionale - piston grey
-
- 3/E
- Auto:
Da, stiu cum e. La mine obiceiul prost continua si cu a face dreapta la semafor si a taia linia continua dup'aia ...
In treapta I eu reusisem sa imi afiseze un consum instantaneu de ~35l, insa asta la o plecare normala, nu una in forta. Insa dup'aia special am calcat'o k lumea si intr'a 2'a si intr'a treia sa vad daca pot repeta consumul, dar ... n'am reusit
In treapta I eu reusisem sa imi afiseze un consum instantaneu de ~35l, insa asta la o plecare normala, nu una in forta. Insa dup'aia special am calcat'o k lumea si intr'a 2'a si intr'a treia sa vad daca pot repeta consumul, dar ... n'am reusit

Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Cine a mai reusit sa obtina un consum mediu in oras sub 9 l / 100 km?
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- 3/E
- Auto:
...inseamna ca trebuie sa apas mai cu mila pe accelaratie.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com