Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

voodoo wrote:Rugamintea mea este daca puteti sa-mi spuneti dealer-ul care vi s-a parut voua cel mai ok si numele persoanei la care ati facut comanda, si de ce vi s-a parut ok, merci fain si sa auzim de bine !
Iti recomand International Motors Group de pe Bvd. Cantemir, mai exact pe Alex Manucu sau directoul de vanzari Radu D?rdeci! Super baieti! Clasa I! Fara promisiuni desarte fara abureli! Totul pe fatza si respect fata de client 100%

Arunca un ochi si aici!

viewtopic.php?t=713&highlight=
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

sonic
Auto:

Post by sonic »

in seara asta am primit si eu in sfarsit factura proforma deci pentru mine nu mai exista sanse de a primi masina anul asta.
inca nu sunt hotarat daca sa platesc vineri sau sa achit dupa craciun.
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

bwo
Auto: Kia Proceed

Post by bwo »

petry_1776 wrote:Cat au fost nr rosii la mit Baneasa? Ca si eu tot de acolo ridic masina, dar nu m-au anuntat inca. Te-a sunat cineva sa platesti numerele provizorii?
Nr. rosii au fost 100RON . Am fost sunat de dealer si mi-a zis sa platesc RCA si nr. rosii ca sa poata sa-mi dea masina miercuri sau joi .

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

Am inteles... eu am luat-o prin leasing si e posibil sa nu mai platesc acele numere rosii ca BCR leasing mi-a luat deja 200 eur pt inmatriculare... pe mine m-a pus dealerul sa fac RCA si sa-i trimit o copie si doar atat am facut... sa speram ca e de bine :)

Suzzy
Securistu
Auto:

Post by Suzzy »

Sincer, cred ca nici dealerii nu au idee ce se intampla cu masinile, care unde e, daca au plecat sau nu din Zilina, etc. Ne-au pus sa platim ca sa prinda cursul bun si sa-si ia comisionul acum de Sarbatori.

Eu unul mi-am pierdut speranta ca o voi vedea anul asta.

Bafta celor care o ridica maine si la cat mai multi KM!
Mandru posesor de Kia Cee'd 1,4 Best Abyss Blue

B 999 PNA

ODO: >100.000 Km

Andrey
Auto: Kia Ceed 1.4

Post by Andrey »

victor wrote:Acum am sosit de la dealer. Masina mea este inca in Zilina! Nu a fost pusa pe transport deoarece nu a fost platita integral pana in termenul prevazut pt. transport. Am aflat ca daca masinile nu sunt platite integral catre Zilina ele nu pleaca pe transport.
Din toata lista de masini comandate pe luna Octombrie la IMG doar pt. una scria: "Locatie - CURTE". Care curte...? Nu stiu! Restul erau cu locatie: "Zilina".

Se pare ca maine este ultima zi cand se mai dau numere rosii pe 2007 (informatie primita tot de la dealer). Cu alte cuvinte care nu va luati masinile sapt. asta ramane livrarea pt. la anul!

Asta e! :wink:
Ce lucruri interesante spui tu aici....mie mi-a zis dealerul ca masina este intr-unul din cele 3 depozite din Bucuresti, a plecat de pe 7 din Zilina....si ca nu are nici o treaba plata integrala cu pusul pe transport...eu n-am achitat-o inca, si cred ca voi achita in preajma carciunului
Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008

Andrey
Auto: Kia Ceed 1.4

Post by Andrey »

Suzzy wrote:Sincer, cred ca nici dealerii nu au idee ce se intampla cu masinile, care unde e, daca au plecat sau nu din Zilina, etc. Ne-au pus sa platim ca sa prinda cursul bun si sa-si ia comisionul acum de Sarbatori.

Eu unul mi-am pierdut speranta ca o voi vedea anul asta.

Bafta celor care o ridica maine si la cat mai multi KM!
Asa ma gandesc si eu. Dar nu platesc eu cand vor ei, o sa platesc cand imi convine cursul. :P
Nici nu ma grabesc sa iau masina si asta ma face foarte calm. Va sfatuiesc si pe voi sa fiti la fel. Bafta!
Kia Ceed 1.4 LX + optionale, Kompass Blue, cumparata ianuarie 2008

danx
Auto:

Post by danx »

Fratilor, acum am trecut pe langa MIT Baneasa si tocmai descarcau masini. Doamne ajuta, eu incep sa sun de pe la 10-11. Poate imi aduce Grasanu ala batran si Rosu cadoul mult visat.
Don Rodrigo Diaz de Bivar aka El Cee'd! 1.4 GSL LX MT Start + optionale, mars red

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

ia sa vedem primul bucurestean happy pe luna asta! :lol:

poze in curand...

florin001
Auto:

Post by florin001 »

Pai eu propun ca primu care ridica masina din Bucuresti, sa dea o bere fara alcool, bineinteles :D
Kia cee'd 1,4 BEST Silver
15000 km

gaby81
Auto:

Post by gaby81 »

Fratilor deja vad ca unii au inceput sa ridice masinile.Eu am sunat dealerul sa-l intreb cind soseste si a mea dar mi-a zis sa sun mai tirziu ca inca nu stiu nimic sau ma duce cu vorba . Cind le-a facut plata firma de lesing au zis ca masina este in tara dar acum nu mai stiu unde este. :shock: :?:

florin001
Auto:

Post by florin001 »

Cam asa suntem noi romanasii neseriosi pana la capat, si pe mine vad ca ma ignora la telefoane dealerul din Militari,
Kia cee'd 1,4 BEST Silver
15000 km

petry_1776
Zuza
Auto:

Post by petry_1776 »

florin001 wrote:Pai eu propun ca primu care ridica masina din Bucuresti, sa dea o bere fara alcool, bineinteles :D
De acord, dar fara alcool doar daca urmeaza sa conduci :)

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

hai sa va vad cum va prezentati la intalnirea de pe 29 (care puteti si nu sunteti plecati din Buc) la volanul CEE'D-urilor voastre! :roll:

poze in curand...

DrHigh
W££D
Auto:

Post by DrHigh »

hmm... azi cred ca imi ridic masina :twisted: astept sa ma sune dilleru sa-mi zica sa ma duc
..apropo stie cineva cat este taxa de prima inmatriculare la ceed ? ca am facut niste calcule si am ajuns in jur de 6mil :oops:
Kia Cee'd 1.4 GSL LX Best - Black Pearl
Kia Sportage 2.0 GSL Premium+P2 - Greyish Silver (tata)
B xx XiY

JB

High's Pearl

Post Reply

Return to “Generalităţi”