Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Pai si daca le zici ca masina e in curtea dealer'ului, sigur ar verifica? Nu inteleg care e logica ... ca banii doar nu ti'i dau tie in mana. Si oricum, factura proforma o ai de la dealer, doar nu ai desenat'o pe drum.sorin_bluewave wrote:a ajuns seria!.....dar incep problemele cu banca! mie banca nu vrea sa mi plateasca pana masina nu este in curtea dealerului!
Zi si despre ce banca e vorba, poate mai sunt si altii care au credit la aceeasi banca, dar nu au avut asemenea probleme.
Eu, la acelasi sediu VB si cu acelasi agent de credite (sau cum se numesc ei), prima oara am primit raspuns pozitiv pentru credit. A doua oara, cu ezac aceleasi conditii, mi s'a spus ca nu se poate. Iar ieri, la sediul central din CT, mi s'a dat iar raspuns pozitiv.
Deci e posibil ca functionarul care ti'a spus ca trebe sa fie masina in curtea dealer'ului sa greseasca. Mergi eventual la alta reprezentanta a bancii sau intreaba pe site'ul lor
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
-
- Auto:
am fost la leasing si am platit casco si rca-ul.....
am inteles ca masina ar fi in curte....astept ziua de maine sa dau o fuga la dealer sa vad poate platesc si numerele provizorii si sa ma vad odata cu volanul in mana
am inteles ca masina ar fi in curte....astept ziua de maine sa dau o fuga la dealer sa vad poate platesc si numerele provizorii si sa ma vad odata cu volanul in mana

Kia Cee'd 1.6 CRDI Pewter Beige (GL 83 THT)
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
ODO: 137.111km
poze: https://picasaweb.google.com/1129296780 ... 44/KiaCeed
-
- 3/E
- Auto:
-
- 3/E
- Auto:
Deja devine ciudata rau treaba la TM. Mai intai chestia aia cu platitul unei sume ca, vezi Doamne, de la Buc le'a zis ca s'au schimbat preturile, iar acum, cand cam peste tot vin seriile, ei nici nu au habar de asa ceva.
Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc ... degeaba ai vb direct la importator. Problema sigur e tot de pe la dealerul din TM...
Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc ... degeaba ai vb direct la importator. Problema sigur e tot de pe la dealerul din TM...
Ford - Fiesta - 1.4 tdci