Lista aşteptare maşina -2008-
Salve. Achitat cash pe 16 aprilie ,de 10 zile sta in parc in Pitesti (vama), n-are cine sa o aduca la Ploiesti.Promisiuni ar fi joi pe 24 apr. dar cine stie ? Cica au dat mailuri si telef. dar nu mai raspunde nimeni. Am inteles ca la TARGOVISTE un nou dealer livreaza pe loc cu plata cash. Cred ca am luat teapa cu NEOSERV - PLOIESTI. Pana sa o achit ma sunau din ora in ora , dupa,.... NEVER . Sun eu si-mi raspund:cand vine masina va cautam noi imediat!Stati fara grija!
Kia Cee"d SW 1.4 GSL BEST PEWTER BEIGE
PH 75 MRN

PH 75 MRN

Statisticile APIA pe primele 2 luni:
http://www.apia.ro/date/2008-02-Analize.pdf
Ceed e pe 6, dar urca vertiginos, in curand trece peste Octavia Tour si Megane si ajunge pe 4, in spatele Octaviei 2, Renaultului Clio si Focus-ului.
Din 700 de masini vandute de KIA in luna februarie, 655 au fost Ceed-uri.
Cel mai trist in opinia mea stau Citroen si Fiat care in ciuda discount-urilor masive la toate modelele din gama, vand slab la capitolul autoturisme. Fiat macar sa salveaza cu utilitarele, dar asta probabil pana cand dau drumul asatia la ford transit la Craiova.
http://www.apia.ro/date/2008-02-Analize.pdf
Ceed e pe 6, dar urca vertiginos, in curand trece peste Octavia Tour si Megane si ajunge pe 4, in spatele Octaviei 2, Renaultului Clio si Focus-ului.
Din 700 de masini vandute de KIA in luna februarie, 655 au fost Ceed-uri.
Cel mai trist in opinia mea stau Citroen si Fiat care in ciuda discount-urilor masive la toate modelele din gama, vand slab la capitolul autoturisme. Fiat macar sa salveaza cu utilitarele, dar asta probabil pana cand dau drumul asatia la ford transit la Craiova.
Comanda Ianuarie 2008
Stati sa va linistesc cu comenzile din ianuarie.
Pe 25 ianuarie am achitat avansul - cand dealer-ul de la IMG - Mihai, mi-a dat un termen de livrare de maxim 3 luni.
Pe 12-14 aprilie apare seria. Pe 16 aprilie achitare integrala(achita firma de leasing) - confirmare de la dealer.
Azi 23 aprilie dealer-ul ma anunta (eu l-am sunat) ca mai dureaza 2-3saptamani.
Astept pana dupa sarbatori, dupa care sunt hotarat sa rezolv situatia.
Se pare ca sunt nesimtiti baieti de la IMG (nu m-au sunat niciodata - numai eu a trebuit sa sun pentru a afla noutati).
Pe 25 ianuarie am achitat avansul - cand dealer-ul de la IMG - Mihai, mi-a dat un termen de livrare de maxim 3 luni.
Pe 12-14 aprilie apare seria. Pe 16 aprilie achitare integrala(achita firma de leasing) - confirmare de la dealer.
Azi 23 aprilie dealer-ul ma anunta (eu l-am sunat) ca mai dureaza 2-3saptamani.
Astept pana dupa sarbatori, dupa care sunt hotarat sa rezolv situatia.
Se pare ca sunt nesimtiti baieti de la IMG (nu m-au sunat niciodata - numai eu a trebuit sa sun pentru a afla noutati).

Kia Cee'd SW 2.0 GSL automatic, 143CP
Dakar Yellow
Dakar Yellow
In sfarsit mi-a sosit... am primit-o cu 8 km , am facut plinul pana acum am 200 Km, e... impresionanta masina, la pretul dat... raportul calitate/pret e super ok, nu stiu cum se comporta la demaraj pt ca incerc sa nu ii dau mai mult de 3000 de ture, insa ce-i drept am fost curios si pe autostrada am ajuns la 180/h, insa doar pt putin timp, incerc sa respect mia de km la parametrii din carte,
prime impresii:
-suspensie rigida(dar fking goooood)
-comfort
-vizibilitate redusa in curbe, ma ... enerveaza ca sa zic asa stalpul oglinzii de la sofer...
-acceleratie putin cam moale.. nu stiu cum se comporta insa dupa 5000 de ture, oricum sunetum motorului pe la 5000 e f f misto
per general in cei 200 km pana acum sunt super multumit, am un prieten care chiar au zis ca si-ar vinde golful 5 pe una ca asta
prime impresii:
-suspensie rigida(dar fking goooood)
-comfort
-vizibilitate redusa in curbe, ma ... enerveaza ca sa zic asa stalpul oglinzii de la sofer...
-acceleratie putin cam moale.. nu stiu cum se comporta insa dupa 5000 de ture, oricum sunetum motorului pe la 5000 e f f misto
per general in cei 200 km pana acum sunt super multumit, am un prieten care chiar au zis ca si-ar vinde golful 5 pe una ca asta
~47000 Km
DA, numai cine a avut GOLF 5 stie sa aprecieze KIA.UnTip wrote:am un prieten care chiar au zis ca si-ar vinde golful 5 pe una ca asta

P.S. - Felicitari, sa o stapinesti sanatos fara incidente.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Salutare,
O venit. pe 22.04.2008. (dat comanda in 25.02). (cu 16 km si consum de 17 l)
Ce nu imi place:
- ambreiajul ca prinde cam sus;
- partea de jos a portierelor gri deschis; la fel si pragurile;
- ca am cheie ca la vechea dacie;
Ultimele 2 din cauza ca-i BEST. Dar tot nu inteleg cum o putut pune griul ala acolo la portiere.
O venit. pe 22.04.2008. (dat comanda in 25.02). (cu 16 km si consum de 17 l)
Ce nu imi place:
- ambreiajul ca prinde cam sus;
- partea de jos a portierelor gri deschis; la fel si pragurile;
- ca am cheie ca la vechea dacie;
Ultimele 2 din cauza ca-i BEST. Dar tot nu inteleg cum o putut pune griul ala acolo la portiere.

Radu
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km
-
- Auto:
@par
Asta mi se pare si mie cea mai mare prostie ... sa pui culoarea aia deschisa jos la usi ( in RO ) ..
cred ca dupa 12/24 luni .. incerc sa o vopsesc 
Asta mi se pare si mie cea mai mare prostie ... sa pui culoarea aia deschisa jos la usi ( in RO ) ..

Kia ceed 1,4 Best,culoarea pewter beige, ridicata pe 23.05.2008 Oz Maraton Craiova ,contact:0722876565 ,mail yahoo alex_0722876565@yahoo.com
Salutare tuturor
am sunat ieri la Mit Motors Baneasa si conform spuselor lor ieri noapte au sosit 600 de ceed care asteapta sa fie livrate.
Sper ca le vom avea pana la Paste adica azi maine, poimaine.
Astept telefon de la dealer ptr confirmarea ajungerii masinii in tara si stabilirea zilei de ridicare.
am sunat ieri la Mit Motors Baneasa si conform spuselor lor ieri noapte au sosit 600 de ceed care asteapta sa fie livrate.
Sper ca le vom avea pana la Paste adica azi maine, poimaine.
Astept telefon de la dealer ptr confirmarea ajungerii masinii in tara si stabilirea zilei de ridicare.
ananeagu stai ca m-ai bagat in ceata...
dealerul ti-a spus ca au sosit 600 de masini, unde?!
daca e sa le avem pana de paste at ale noastre ar trebui sa fie deja la ei in curte, altfel nu prea avem sanse sa le primim:(
masina mea e de aproape 2 saptamani in tara, la pitesti, doar ca a plecat de acolo (sau cel putin trebuia sa plece) abia luni, dealerul a spus ca daca am noroc si vine masina pana miercuri at mi-o da saptamana asta, daca nu...
acum il sun pe respectivul domn sa vad ce vesti imi da, sper sa fie bune:D
revin cu noutati mai tarziu
dealerul ti-a spus ca au sosit 600 de masini, unde?!
daca e sa le avem pana de paste at ale noastre ar trebui sa fie deja la ei in curte, altfel nu prea avem sanse sa le primim:(
masina mea e de aproape 2 saptamani in tara, la pitesti, doar ca a plecat de acolo (sau cel putin trebuia sa plece) abia luni, dealerul a spus ca daca am noroc si vine masina pana miercuri at mi-o da saptamana asta, daca nu...

acum il sun pe respectivul domn sa vad ce vesti imi da, sper sa fie bune:D
revin cu noutati mai tarziu
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM
gata, am dat de respectivul...
in primul rand mi s-a parut ca avea o voce prea somnoroasa pt cineva care ar trebui sa-si inceapa programul la 9 (precizez ca la telefonul fix mi-a zis o domnishoara ca nu e la birou) dar ma rog poate asa mi s-a parut mie, sau poate o fi avand liber.
cel mai neplacut a fost cand mi-a spus ca masina mea nu a ajuns in bucuresti si ca i-ar fi spus ca lotul de masini in care e si a mea ar veni in bucuresti dupa pasti...deci vestile nu au fost bune
cand l-am intrebat care sunt zilele lucratoare pt saptamana viitoare raspunsul a fost unul foarte banal..."nu stiu"
in primul rand mi s-a parut ca avea o voce prea somnoroasa pt cineva care ar trebui sa-si inceapa programul la 9 (precizez ca la telefonul fix mi-a zis o domnishoara ca nu e la birou) dar ma rog poate asa mi s-a parut mie, sau poate o fi avand liber.
cel mai neplacut a fost cand mi-a spus ca masina mea nu a ajuns in bucuresti si ca i-ar fi spus ca lotul de masini in care e si a mea ar veni in bucuresti dupa pasti...deci vestile nu au fost bune

cand l-am intrebat care sunt zilele lucratoare pt saptamana viitoare raspunsul a fost unul foarte banal..."nu stiu"
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
felicitari UnTip sa o stapanesti sanatos 

pro_ceed 1.4 | 109 cp Kompas Blue
Poze: http://www.flickr.com/photos/26143552@N02/2473894806/
Jocuri Online Gratuite|Jocuri Actiune|Jocuri Cu Bile|Jocuri Cu Roboti
Poze: http://www.flickr.com/photos/26143552@N02/2473894806/
Jocuri Online Gratuite|Jocuri Actiune|Jocuri Cu Bile|Jocuri Cu Roboti