Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
AlexCeed
Auto:

Re: cele mai mari probleme la kia cee'd

Post by AlexCeed »

Adevarul este ca pe forum au fost expuse o gramada de probleme, mai mici sau mai mari, iar cei ce au printre viitoarele optiuni Cee'd (ca si mine de altfel) se simt cam speriati. Dar daca va uitati in sectiunea Jurnal de bord o sa vedeti ca multi nu au probleme majore, doar cateva scartaieli, troncanituri, lucuri ce apar cam la toate masinile.
Daca intrati pe alte forumuri toti folosesc ca argument impotriva acestei masini problemele scrise pe acest forum.

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

Daca ai grija de ea, o sa fie totul bine, valabil pt orice masina. e foarte simplu. ceed nu e o masina din spatiu care sa fie perfecta, are probleme asa cum si celelalte masini au probleme, nimic mai mult, nimic mai putin. daca mergi frumos cu ea si o folosesti asa cum trebuie folosita o masina, fara bruscari, curse, etc, te vei bucura de ea foarte mult timp.
ieri am fost la paltinu si pe coborare si pana la campina am rupt-o in doua, numai in derapaje, multe denivelari, drum de kk, adrenalina, etc. cand am ajuns la campina, mergand frumos , am auzit o data sau de doua ori un mic clinchet metalic la directie... am facut tot felul de manevre dar nu s-a mai auzit nimic... ideea e ca masina asta e de oras, nu de offroad si mai ales nici de curse pe offroad :mrgreen: , iar daca o scoti din zona ei de utilizare, ca orice masina, iti va face surprize... mi-e greu sa cred ca, spre exemplu, la ceilalti, zgomotele din directie apar dupa utilizari normale... :roll: [-X ganditi-va cat trageti de volanul ala si cum cand o scoateti din parcare... ;)
stiu ca a fost doar o persoana care a avut o problema majora cu directia, deci probabil a fost un defect din fabrica, lucru care se mai intampla , dat fiind ca e de putin timp in productie.
eu unul am inca mare incredere in marca, stiu ca nu sunt zei, dar iti dau un produs onest si de calitate la banii care ii dai pe el.
=D>
KIA ProCeed 1.6 Black PH 22 LEK

marinero
Auto:

Post by marinero »

Dupa parerea mea cred ca singura problema momentan este consumul mare .
Imi ia 10l in oras mult de tot .
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN

MosNicolae
Auto:

Post by MosNicolae »

marinero wrote:Dupa parerea mea cred ca singura problema momentan este consumul mare .
Imi ia 10l in oras mult de tot .
Nu stiu cum e in satu-mare, dar in Bucuresti, in zilele cele mai aglomerate (medie orara 10 km/h) am avut consum de 10 l. In rest, 9 l, cu un stil de condus mai agresiv decat este cazul (nu conduc agresiv, dar as putea conduce mai linistit si as avea un consum mai mic).

Cred ca tu o calci rau ! :D
membru al clubului SpiteColorate.ro

Razvan_G
sultan of swing
Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL

Re: de ce am ales ceed

Post by Razvan_G »

Fiindca n-am avut bani de Leon, Golf, Auris, Focus. :lol:

Dispuneam de 14.000 euro. Ce puteam alege? O subcompacta mai dotata eventual.
Cee'd-ul in varianta CITY e super-dotat! Ii un best buy la 13.700 euro si vad ca inca se mentine...
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor

marinero
Auto:

Post by marinero »

Am avut mai multe masini nare rost sa le enumar dar parerea mea ramina aceasi consum mare pentru un motor de 1.4l, ce intelegeti condus agresiv la un motor de turatie .
"Black Thunder cu R U G I N A" ODO--> 76000km
CEE'D 1.4 GSL Lx MT BEST 'Black Pearl' SM 89 LVN

sloby05
Auto:

Ce sa aleg?

Post by sloby05 »

Am de ales intre Un pro_ceed cu 1.6 benzina si 1.6 motorina(90cp)? varianta city pt ambele motorizari...
Eu am un pro_ceed 1.4gsl pe care il impart cu tata si sunt foarte multumit de el 21000km(11000 ai mei, 10000 ai tatalui)...a avut cineva probleme cu 1.6 benzina?

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Re: Ce sa aleg?

Post by mr_wizard »

Eu am un HB tot 1,6 l GSL - are 17200 km si "no problem so far"
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

virusvex
Auto:

Post by virusvex »

voi stiti ce problema mare am observat eu la ceed-ul asta ??? sau la masini , dar la ceed in mod special....
Si-a pus cineva intrebarea : Cum respira motorul asta ??? Da, e vorba de aerul care ar trebui sa intre in amestec cu benzina pentru a produce explozia ???
Nu , numai la 1.6 in mod special, la toate....
Kia Pro Ceed 1.6 GSL CITY- Machine Gray , GL 28 REF , odo 65.500 km . Chestii adaugate/modificate : filtru panel K&n,inlocuit traseu gaze carter>admisie cu 2 mini filtre conice aftermarket de un capat si de altul , magnet MFS, bujii ngk iridium ix ,becuri H7, H1 ( NightGuide= s-au ars dupa juma de an urmeaza kit bixenon cu angeleye si leduri ) si W5W ( blue vision= s-a ars unul chiar inainte sa ma duc la ITP :)) ) , sticker "clubkia.ro" pe luneta si "coastra de est" pe usa sofer ( mai am ink vre-o 3 stikere pe usa la sofer) . Urmeaza METABOND in ulei si benzina, apoi CHIPTUNING la TCM TURBO ,aprox 200euro .
http://picasaweb.google.com/virusvex
sau http://picasaweb.google.com/virusvex6 ->>INTALNIRI CLUBKIA
Filmulet cu masina http://www.youtube.com/watch?v=oRyiiwNmEic

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

=D> =D> =D>
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@sloby05: Am trecut de 18.000km cu motorul de 1.6 GSL si nu am absolut nicio problema :D
Sa-ti spun drept nici nu-mi fac griji ca ar putea aparea probleme, chiar am mare incredere in motor.

scraachmyback
scraachu'
Auto:

Post by scraachmyback »

1.6 pro_cee'd benzina City ...no problem si sper sa nu am... sunt foarte multumit si entuziasmat..nu pot sa merg linistit :D
ma face sa apas acceleratia

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

1.6 benzina all the way baby! merge foarte frumos, papa cam mult daca te infigi in el, insa daca ii dai in goarna o sa te si surprinda placut ca dinamica. dupa ce ii faci rodajul (sa zicem 1000 de km) nu te sfii sa ii dai peste 5000 de ture, chiar si 6000, in zona asta e cel mai dinamic.
in primele luni asteapta-te la consumuri mixte de 10/l la suta. dupa 5000 de km o sa ai cam 8l/100. acum depinde si de stilul de mers, la drum lung se poate scoate si ~6l/100km.
enjoy!

bogdan-alin
F.B.I
Auto:

Post by bogdan-alin »

nu inteleg cum de aveti consumurile astea....mie imi ia 11.5 - 12....dar sa revin la subiect...daca mergi foarte mult cu masina si crezi ca depasesti 30.000km pe an atunci eu cred ca ar trebui sa mergi pe diesel , am mers si eu cu 1.6 si imi pare rau acuma ca nu am ales 1.6...dar si de 1.4 sunt f incantat.

LeCCa
Auto:

Post by LeCCa »

depinde de stil bogdane. eu in oras apas usor pedala, schimb in max 2500 de ture, accelerez doar cand e cazul, ma folosesc si de inertie (mai ai ~200 m pana la stop,ai 60-70km/h, o scoti pe liber si o lasi sa se duca, spre exemplu)... incearca sa folosesti frana cat mai putin si sa folosesti trepte de viteza cat mai superioare :D
nu te mira insa daca ma vezi cateodata seara pe la 9 pe podul grant facand slalom printre masini cu 100 :lol: tre sa echilibrez situatia :P
Last edited by LeCCa on 18 Feb 2009, 16:12, edited 1 time in total.

Post Reply

Return to “Generalităţi”