Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
shustrik
Auto:

Post by shustrik »

Sa inteleg ca tu ai facut leasing pe loc la dealer? Daca e asa atunci nu prea stiu cum se intampla, dar presupun ca ar trebui sa se ocupe dealerul de toate, rca, casco, numere provizorii si apoi celelalte. Eu unul mi-am facut leasig la o companie pe care mi-a recomandat-o dealerul pt ca aveam eu o situatie mai speciala si nu accepta orice companie de leasing sa-mi aprobe cererea. Asa ca la mine din ce mi s-a spus de numerele alea provizorii se ocupa delaerul, adica at cand o sa ma duc sa o ridic o sa le aiba deja montate, iar dupa aia e obligatia companiei de leasing ca in termen de 30 de zile sa inmtariculeze masina si sa mi le dea pe cele permanente. In rest eu in afara de avans am achitat si o polita de asigurare de viata care initial mi s-a spus ca e in jurul a 300 de euro, insa mai apoi, cand mi-a dat factura proforma mi-a facut un discount si a fost cam 700 si ceva RON nu mai tin minte exact, plus am achitat rca'ul pt jumatate de an parca si prima luna de casco. Pana acum cam astea au fost toate platile. Mai urmeaza sa achit 100RON pt numere cand ridic masina si dupa sa vad ce surprize imi mai rezerva astia de la leasing:) Teoretic ar trebui sa urmeze doar ratele, dar dupa cum se stie, costuri ascunse pot iesi la iveala oricand!!!
Promisiuni...au fost din partea dealerului ca vine masina pana pe 15-20 aprilie, si asa s-a si intamplat, masina mea din ce imi spune el este in tara, doar ca avand avansul in mana este sigur ca nu mai refuz masina asa ca nu se grabeste sa faca toate procedurile necesare pt a o avea cat mai repede, iar la predare mi s-a promis ca imi da presurile pt ea gratis, in rest nimik mai mult, am incercat o trusa de aia obligatorie, da mi-a zis ca am ales bestul si are deja discount si nu mai poate sa-mi dea nimic. Ma rog, nu stau eu in asta, de-as avea mai repede masina... :evil:
Promisiuni din partea astora de la leasing, ca maxim a doua zi dupa ce vad banii mei in cotul lor, transfera suma integrala pt masina, ceea ce nu s-a intamplat decat dupa 1 saptamana de insitente dupa cum am spus shi mai devreme si doar un avans care a fost jumatate din ce le-am transferat eu lor, si a doua promisiune ar fi aia ca imediat cum le spune dealerul ca masina e in tara si are seria de sasiu transfera toti banii ramasi pt masina, lucru care iar nu s-a intamplat;)
Asta e, astept si trag de ei, ca de reclamat nu am unde, in contract ei nu se obliga in niciun fel si nu sunt stipulati termenii de transfer a contravalorii masinii, asa ca...telefoane, telefoane, telefoane. Asta e pretul pe care il platim ca nu putem lua masina cu banii jos :x

In rest, din ce am auzit pe aici si de la alti posesori de cee'd, masina isi merita si banii si asteptarea. Numai bine!
KIA CEE'D 1.4 GSL BEST BLACK PEARL
ODO: 134.500KM

alex_0722876565
Auto:

Post by alex_0722876565 »

Ce vreau sa va intreb ... v-am spus pentru moment am urmatoarele acte :
Contractul de leasing financiar ( semnat la dealer Oz Maraton )
Factura UniCreadit ( data de Oz M. in baza careia am platit avansul la UniCredit , la banca ) ...
Chitanta care dovedeste ca am platit acel avans ...

:shock: Dar nu apare nici unde CULOAREA .... pe care eu am ales-o ... scrie obiectul contractului ... kia cee'd ... e drept ca pe calculator dealerul mi-a aratat el acolo ceva ,ne-am uitat impreuna ce culori erau disponibile (la fabrica , ce nu era rezervat ) si mi-a rezervat culoarea ... dar pentru moment nu apare nicaieri culoarea .. :shock:

Urmeaza sa scrie undeva pe alte acte ? ca dealerul li-a zis ca gata ... asteptam masina ... :?: dar daca ma trezesc cu alta culoare cum au patit altii pe aici ;)) de asta va tot intreb la voi cum a fost ... dupa semnarea actelor si dupa ce ati platit tot avansul ... ce urmeaza :)
Kia ceed 1,4 Best,culoarea pewter beige, ridicata pe 23.05.2008 Oz Maraton Craiova ,contact:0722876565 ,mail yahoo alex_0722876565@yahoo.com

bibiloi
gigi pedala
Auto:

Post by bibiloi »

Salut Alex,

Din cate imi aduc aminte culoarea era scrisa pe factura pentru avans si pe promisiunea de vanzare cumparare incheiata intre mine si dealer cand am adus dovada platii avansului de 15%. La Unicredit nu trebuie sa faci mai nimic se ocupa ei de tot, trebuie doar sa platesti impozitul la trezoreria unde ai domiciliul stabil. Si da dupa ce platesti impozitul si le trimiti actele numerele iti vin prin curier(in cazul meu atlassib), zice si in contract ca tre sa stai pe capul dealerului sa dea toate actele celor de la leasing(civ si mai nush ce). Dupa ce iti vine masina trebuie sa platesti, taxa de prima inmatriculare(in cazul meu am inclus o in rate), cheltuieli de inregistrare cam 200eur , rca 250-300ron, diferenta de curs valutar de la data achitarii avansului la data platii integrale catre dealer care in cazul meu a fost de cam 130eur , si inca nush ce suma(cam 150ron) care pe site la ei suna cam asa:
Ce reprezinta dobanda interimara?
Pentru perioada cuprinsã ?ntre data semnãrii Procesului-Verbal de Recepþie (a unui Proces-Verbal de Recepþie) ºi data scadenþei pentru prima Ratã de Leasing. Dob?nda interimarã va fi scadentã odatã cu prima Ratã de Leasing. Finanþatorul va emite Utilizatorului o facturã corespunzãtoare pentru dob?nda interimarã.

Reprezinta dobanda pentru perioada cuprinsã ?ntre data oricãrei plãþi fãcute de Finanþator ?n legãturã cu Contractul de Leasing Financiar ºi data semnãrii Procesului-Verbal de Recepþie (a unui Proces-Verbal de Recepþie). Finanþatorul va emite Utilizatorului o facturã corespunzãtoare pentru costurile de prefinanþare. Costurile de prefinanþare vor fi scadente odatã cu prima Ratã de Leasing.
Toate acestea le platesc cei de la Unicredit si tie iti emit factura pe care o achiti la ei la ghiseu sau daca ai ING prin Homebank.

PS: Ai si un PM
Kia Cee'd 1.4 BEST GSL Piston Gray - comanda pe 15 iunie, serie venita pe 3 septembrie, ridicata in data de 28-09-2007 ora 12.15 BT-04-EKV ex:B-71-KAO

Dado
Auto:

Post by Dado »

Salut !

Sunt o viitoare posesoare de kia cee'd sw, 1.4, black pearl din Baia Mare. Am comandat masinuta in data de 18 februarie (cu un avans de 15%). Kiutza a intrat in fabrica cu 1 aprilie, pe 7 aprilie am primit seria de sasiu si pe data de 10 aprilie am achitat masina integral (desi dealer-ul spune ca a platit-o cam de pe data de 4 aprilie). Pe 17 aprilie, ne-a anuntat dealer-ul ca masina a ajuns in Pitesti.
Astazi, am primit cea mai buna veste !!!!! Kiutza noastra a ajuns azi-noapte la ora 4 in Baia Mare !!!! La ora 5, mergem dupa ea si nu mai pot de nerabdare !!!!!!

:P :P

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

Dado wrote:Salut !

Astazi, am primit cea mai buna veste !!!!! Kiutza noastra a ajuns azi-noapte la ora 4 in Baia Mare !!!! La ora 5, mergem dupa ea si nu mai pot de nerabdare !!!!!!

:P :P
S-o stapaniti sanatosi si sa va bucurati de ea milioane de km :D :D
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

Felicitari, sa ai parte de ea!
Eu pe a mea inca o astept:( Mi-a spus dealerul ca s-ar putea sa mi-o dea saptamana asta, insa nu-mi poate promite nimic, sunt foarte aglomerati si cica dau cate 50-70 masini pe zi.... Asa ca, nu-mi ramane decat sa sper ca pana sambata asta primesc si eu un telefon in care sa-mi spuna sa vin s-o iau, ca de nu...s-au dus toate planurile facute pt pashti :(

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

shustrik wrote: sunt foarte aglomerati si cica dau cate 50-70 masini pe zi....
Si tu ii crezi? La 50~70 masini pe zi ar face un departament numai de livrari, asta poate numai in visurile lor cele mai optimiste :P
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

Nooooormal ca nu-i cred, o fi cee'd-ul foarte bine vandut, dar daca ar da ei cate 50-70 masini pe zi, la 6 zile lucratoare ar fi sa zicem 300 masini pe saptamana, deci aproximativ 1200 masini pe luna si cam 14400 masini pe an. Deci sigur viseaza, insa nu ma intereseaza, sa viseze mai departe numai sa-mi dea mie masina :(

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

shustrik wrote:Felicitari, sa ai parte de ea!
Eu pe a mea inca o astept:( Mi-a spus dealerul ca s-ar putea sa mi-o dea saptamana asta, insa nu-mi poate promite nimic, sunt foarte aglomerati si cica dau cate 50-70 masini pe zi.... Asa ca, nu-mi ramane decat sa sper ca pana sambata asta primesc si eu un telefon in care sa-mi spuna sa vin s-o iau, ca de nu...s-au dus toate planurile facute pt pashti :(
Poate s-au referit la sudul tarii, cine stie?! :roll:
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

kaserpele
Auto:

Post by kaserpele »

buna seara doamnelor si domnilor! azi am facut comanda ,de o samanta un pic mai mare (sw) 1.6 crdi 115 cp +ceva optionale :D jante aliaj 205/55R16 tip C ,proiectoare ceata,lampa lectura parasolar,cheie contact pliabila,comenzi audio pe volan......cromate+volan schimbator ...imbracate in piele,achitat 6000 ron,la dealerul din deva , livrare posibil in iunie 2008 :lol:deabia astept, ceasul a inceput sa ticaie!!!! :arrow:

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Era la un moment dat pe site un post destul de lung cu ce trebuie verificat la masina cand o ridici dar am cautat si nu am mai gasit topicul acela. Poate cineva mai destept decat mine ii da de cap... era o lista foarte lunga
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

tzaphoo
Auto:

Post by tzaphoo »

merci mult cmg_george

deja nu mai am rabdare...astept sa ma sune dealerul sa ma cheme sa ridic masina...a trecut cam 1 saptamana de cand i-am achitat integral masina.
oricum din cate am inteles cand am semnat slabe sanse sa o primesc pana de paste..

Dado
Auto:

Hello !

Post by Dado »

Va multumesc frumos pentru urari !

Ieri am ridicat kiutza.... e atat de frumoasa !!!! Avea 6 km la bord. Azi de-abia asteptam sa plecam de la serviciu sa mai facem cateva ture cu ea.

Va doresc sa va vina si voua mult asteptatele masinutze, in cel mai scurt timp!!!!

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

shustrik
Auto:

Post by shustrik »

Dado, vad ca nu ai trecuta locatia, de unde ai ridicat masina?

Locked

Return to “Generalităţi”