Promisiuni...au fost din partea dealerului ca vine masina pana pe 15-20 aprilie, si asa s-a si intamplat, masina mea din ce imi spune el este in tara, doar ca avand avansul in mana este sigur ca nu mai refuz masina asa ca nu se grabeste sa faca toate procedurile necesare pt a o avea cat mai repede, iar la predare mi s-a promis ca imi da presurile pt ea gratis, in rest nimik mai mult, am incercat o trusa de aia obligatorie, da mi-a zis ca am ales bestul si are deja discount si nu mai poate sa-mi dea nimic. Ma rog, nu stau eu in asta, de-as avea mai repede masina...

Promisiuni din partea astora de la leasing, ca maxim a doua zi dupa ce vad banii mei in cotul lor, transfera suma integrala pt masina, ceea ce nu s-a intamplat decat dupa 1 saptamana de insitente dupa cum am spus shi mai devreme si doar un avans care a fost jumatate din ce le-am transferat eu lor, si a doua promisiune ar fi aia ca imediat cum le spune dealerul ca masina e in tara si are seria de sasiu transfera toti banii ramasi pt masina, lucru care iar nu s-a intamplat;)
Asta e, astept si trag de ei, ca de reclamat nu am unde, in contract ei nu se obliga in niciun fel si nu sunt stipulati termenii de transfer a contravalorii masinii, asa ca...telefoane, telefoane, telefoane. Asta e pretul pe care il platim ca nu putem lua masina cu banii jos

In rest, din ce am auzit pe aici si de la alti posesori de cee'd, masina isi merita si banii si asteptarea. Numai bine!