Hai sa nu exageram. Nici de o parte, nici de alta... Scoala in Romanica, in afara cazului cand ai ceva bani de aruncat pe geam o faci in 30 de ore... care-s de fapt 22,5 ore (ora didactica e de fapt 45 de minute

). Plus ca devine deja prohibitiv sa bagi 180 pe sosea mai mult de cateva momente ca sa iti vezi tu limita la masina, si asta din cauza pretului combustibilului. Nu vad nimic rau in a face asta atata timp cat se intampla pe o autostrada, preferabil libera, sau cel mult drum european bine intretinut, pentru ca la asemenea viteze o groapa e tot ce iti trebuie sa pui punct. Masinii si vietii...
Insa copii de parinti si alte specimene asemenea care isi permit a lua carnet fara a face o ora de scoala, sau parinti de copii care permit asemenea chestii, mi se par mult mai periculosi la orice viteza, mult mai mult decat cineva care isi incearca jucarica de 1,4/109CP pe autostrada. Aia o fac cu "gipane" si "esiuviuri" de fac prapad cand se intampla ceva... dar iar sunt offtopic. Ideea era ca daca omul doar incerca limita masinii si dupa aia reintra in normal, nu mi se pare ceva foarte gresit. Daca insa ala e un stil de condus... nu mi se pare in regula.
Pace voua!