Performante motor 1.4

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Hai sa nu exageram. Nici de o parte, nici de alta... Scoala in Romanica, in afara cazului cand ai ceva bani de aruncat pe geam o faci in 30 de ore... care-s de fapt 22,5 ore (ora didactica e de fapt 45 de minute :P ). Plus ca devine deja prohibitiv sa bagi 180 pe sosea mai mult de cateva momente ca sa iti vezi tu limita la masina, si asta din cauza pretului combustibilului. Nu vad nimic rau in a face asta atata timp cat se intampla pe o autostrada, preferabil libera, sau cel mult drum european bine intretinut, pentru ca la asemenea viteze o groapa e tot ce iti trebuie sa pui punct. Masinii si vietii...

Insa copii de parinti si alte specimene asemenea care isi permit a lua carnet fara a face o ora de scoala, sau parinti de copii care permit asemenea chestii, mi se par mult mai periculosi la orice viteza, mult mai mult decat cineva care isi incearca jucarica de 1,4/109CP pe autostrada. Aia o fac cu "gipane" si "esiuviuri" de fac prapad cand se intampla ceva... dar iar sunt offtopic. Ideea era ca daca omul doar incerca limita masinii si dupa aia reintra in normal, nu mi se pare ceva foarte gresit. Daca insa ala e un stil de condus... nu mi se pare in regula.

Pace voua! :D
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

bobilu
Auto:

Post by bobilu »

E suficient o sg data sa iti probezi skill-urile (sau lipsa lor) si sa o comiti definitiv ! Si nu trebuie sa ai 'scula' de masina ! :?
Si poti sa scapi intreg dar poti sa nenorocesti multi alti oameni.
Si acum morala : :D
Atata timp cat libertate inseamna sa faci orice DAR sa nu ranesti pe cei din jur...atunci chiar poti face orice !

Realitatea : :x
90% prefera sa fie invidiati...si nu admirati (as in life model)... de unde prostia garla si motto-ul "Dupa mine potopul!".

Eu asta vad in general. Daca nu imi impartasiti punctul de vedere..atunci avem alte dioptrii :D .

Somn usor!

CML13
Auto:

Post by CML13 »

:), am carnet de 17 ani, comdus diverse tipuri de masini, mai mult de 120 km/h, nu am folosit :lol: , nu inncercati in Romania(nici macar pe autostrada) peste 160, drumurile sunt fffff proaste la noi, doar 1 data te asteapta greseala la cotitura. Fara suparare, e doar un sfat
Kia Ceed SW, SoRed, 1.4 GSL Start+optionale(ESP, Proiectoare, etc)
PH-13CML

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Aseara, DN1, Campina- Ploiesti... 200 km/h! WOW... am ramas fara cuvinte in ceea ce priveste masinuta!
Am.. am doar 1000 km pe bord. Aveam un logan in spate care imi dadea flashuri, m-am dat pe dreapta si am accelerat ca sa ii piara cheful de depasiri... am ajuns la 180 fara sa imi dau seama si i-am dat sa vad cat poate... 200! [tanz]
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Image

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

nici nu stiam ca 1.4 poate ajunge la 200 km/h .oricum marfa
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

Bogdang
Auto:

Post by Bogdang »

RLK wrote:Aseara, DN1, Campina- Ploiesti... 200 km/h! WOW... am ramas fara cuvinte in ceea ce priveste masinuta!
Am.. am doar 1000 km pe bord. Aveam un logan in spate care imi dadea flashuri, m-am dat pe dreapta si am accelerat ca sa ii piara cheful de depasiri... am ajuns la 180 fara sa imi dau seama si i-am dat sa vad cat poate... 200! [tanz]
felicitari...esti grozava, dar sper sa nu am de a face cu tine in trafic
Cee'd best Pweter Beige - CJ-81-RAK

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Am facut o poza... dar nu se vede gradatia in bord... dar se deduce ca acul e la 200! Am ramas masca!!! o atasez imediat...
Image

mihaita1988
Auto:

Post by mihaita1988 »

:)) la 200 la ora iti arde de pozat ?:)) pericol public ..glumesc :P
Kia Cee'd 1.4 GSL 109 CP Black Pearl
Daewoo Nubira II SX 1.6 105 CP - 2002

ID Messenger : mihaita_baloteanu

justevil
Auto:

Post by justevil »

bobilu wrote:Daca nu imi impartasiti punctul de vedere..atunci avem alte dioptrii :D .
Doar privim catre acelasi cer, dar avem orizonturi diferite ;)
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

Don
Auto:

Salut am incercat eu diferenta este foarte mica 2 - 3 Km

Post by Don »

unciu wrote:incercati si cu un sistem de navigatie, care va arata si el "viteza instantanee", eu pe Monde de eo, pe autostrada afara, pe bord aveam 170, el arata cam 164-165. Dupa 2 luni cu Loganul de 1,6 al colegului de servici din nou la drum, pe ceas tot 170, pe GPS cam la 155-157 (colateral, deabia auzeam muzica si pe noi vorbind). La nemtzalai am mai incercat pe o Meriva, diferenta cam de 6-7 km/h. Sunt curios daca a-ti incercat si la Cee'd o comparatie.

Drive safe!

PS: vin de la Expo "Transportar" - Arad, ca sa o mai vad odata (SW 1,4 Best) si sa vad ce zic baietii de montarea alarmei, si de grila de preturi la revizii, sper sa-mi trimita pe mail miine. Nu mai e mult si cred ca intru in "hora" cu voi, baietzi, ca-mi place mult "mashinutza" (mai o mica problema cu banutzii, dar ...)

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

N-am facut eu poza... cine era in dreapta
Image

justevil
Auto:

Post by justevil »

vezi poate iti vine vreo invitatie acasa :lol:
parca erau camere pe dn1 :P
CT 11 ESN - revin dupa pauza :D

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Campina - Ploiesti? :D
Image

bodyaron
Auto:

Post by bodyaron »

RLK wrote:Aseara, DN1, Campina- Ploiesti... 200 km/h! WOW... am ramas fara cuvinte in ceea ce priveste masinuta!
Subscriu..deci nu mai ai nevoie de poza :P
KIA CEED 2.0 GSL-143CP- ESP,Clima,Jante17'',Senzori parcare,etc
http://www.youtube.com/watch?v=SlBAVJjTwVk

+++ASTRA GTC 1.6T-180CP-ROSU

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Johnny27 wrote:Si eu astazi aveam 195 km/h pe A1 si @alpinad cu SW 1.4L imi dadea flash sa ii fac loc ca il suparase unul cu ML-ul :P :lol:
Si eu unde eram cind se intimpla asta? :lol:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Post Reply

Return to “Generalităţi”