Ne vom vedea la JB de-acum incolo, sper cu cat mai putine evenimente. Diacos, sa stii ca nu am uitat, ne vedem in 2008, fie in Piatra Neamt, fie in Oradea!
Am deja peste 9200 de km cu masina, si in afara de problemele cu comenzile de pe volan.... e ok.... neagra si cu grila XR!
Dragi colegi,
propun sa facem urmatoarea lista pentru comenzile din ctombrie, astfel incat sa putem urmari cat mai usor traseul masinilor comandate. oricand apar modificari la fiecare din utilizatori, ar fi bine sa se regaseasca in lista, restul discutiilor parcurgand ca pana acum...
Lista se poate completa, eu o fac functie de ce s-a scris pana acum in topic.
c: -data comanda, S: - data serie, A: - data achitata, L: - data livrata, D: dealer
Va rog sa va editati informatiile imcomplete si pe masura ce apar altele noi (prima care se completeaza in mod normal e data instiintarii asupra seriei)
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
@ppcrst:
La cei mai multi dintre noi nu a functionat chestia cu telepatia(culoare/optionale) de aceea asteptam asa de mult.
Fiecare isi doteaza masina dupa necesitate si dealerul nu are de unde sa stie dinainte,eventual sa faci un compromis si sa iei ce a comandat el.
Am luat masina in 12 zile ( 02 nov plata in 14 nov am ridicat-o).
La dealerul de pe Dimitrie Cantemir 22-24,INTERNATIONAL MOTORS GROUP, Bucuresti
Din cate am discutat cu cu ei , mai au masini cu seria deja venita, comandate de ei anticipat.
Daca faci plata in 2 saptamani vine masina.
parerea mea e ca mai bine si le face fiecare, avand in vedere ca nu va fi nevoie sa fi mereu disponibil pentru asta iar utilizatorii isi asuma responsabilitatea pentru ceea ce scriu
Pai decat sa fie 20 de posturi cu aproape acelasi continut, care difera printr-o cifra/litera mai bine fac eu asta o data pe zi pentru mai multi. Iar la final cand vor fi toate corectate sau o data pe saptamana, le dai un copy intr-un post nou. Cred ca se incarca paginile forumului mai putin decat in varianta propusa de tine!
20 de utilizatori inmultit cu 4 etape....nu e mult 80 de posturi in acest topic si avem evidenta clara a desfasurarii evenimentelor. daca iti scriu tie, tu facu update, se poate dubla numarul de posturi...stiu ca ai sa spui ca tu centralizezi, dar asta poate sa o faca si serverul:), fara suparare. In fine, imporant este ca intr-un mod sau altul (numai sa ne hotaram asupra lui) sa avem info repede si in timp real. pe viitor poate bagam si culori la urmatoarele etape, ca sa fie mai lizibil