Nici pana acum nu ti-a venit seria???

Mea culpa daca am inteles eu gresit.tzaphoo wrote: Am fost saptamana trecuta la Mit Motors in militari unde am rezervat un pro_ceed 1.4 best kompas blue (sau base am inteles ca e acelasi lucru ).
La mine desi ii venise seria a uitat sa ma sune.maresalu wrote:P.S. Crezi ca rezolv ceva cu telefoanele?...ce dealerul ii suna pe aia la fabrica sa faca mai repede masina?..oricum ar fi o sa va urmez sfatul si de saptamana viitoare o sa il sun in fiecare zi, la aceiasi ora, ca un nebun...oricum sunt in concediu....
Ma intereseaza "voi" ce ati platit in afara de avans ce vi sa spus ca mai trebuie platit ... cind ... cit ..vi sa promis si "bonus" ceva ... sfaturi referitoare la ce trebuie sa mai stim la ridicarea masini ...casco , rca ...il achitam noi undeva sau se ocupa dealerul ( eu cind l-am intrebat mi-a zis ca ei se ocupa de tot ) ... de nr. de casco ... ca dupa ce expira nr. primesti nr de leasing prin curierat ..shustrik wrote: Sfaturi cu leasingul, daca ai semnat contractul ce sfaturi sa-ti mai dam, decat sa stai pe ei, eu de exemplu a trebuit sa-i sun 1 saptamana in fiecare zi pana au transferat avansul catre dealer. Acum astept de 2 zile sa faca plata integrala, de fapt din cauza asta nu o sa-mi iau masina saptamana asta ci doar saptamana viitoare, pe la sfarsitul saptamanii cred eu... Oricum sper ca a meritata asteptarea. Succes!