cauciucuri de iarna doar pe fata sau integral?
Re: cauciucuri de iarna doar pe fata sau integral?
din proprie experienta metro are cele mai mici preturi la anvelope noi ( ca in multe magazine de profil sau vulcanizari gasesti foarte multe resapate )
21-PUI
- iulian2007
- PFR
- Auto:
daca aveai macar 24 de ore la dispozitie puteai comanda on line, cu toate ca in conditiile actuale de trafic nu stiu daca intr-o zi ajungeau......

daca nu plec la tara sa tai porcul, poate ne vedem....Vineri tre sa ajung la braila

forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
pentru cei care sustin sus si tare ca stiu ei mai bine
daca cumva mai avea careva nelamuriri de ce nu purtam slapi iarna si bocanci vara
daca cumva mai avea careva nelamuriri de ce nu purtam slapi iarna si bocanci vara
21-PUI
Toata viata mea am sustinut ca, cauciucurile de iarna nu au nici un efect ci ca totul depinde de sofer.
Insa in seara asta in timp ce eram cu cauciucurile de iarna in portbagaj si cautam o vulcanizare mai libera in podul ros (pentru cei din iasi) am vrut sa fortez un verde, mi-am dat seama ca nu mai am timp, am pus frana si m-am dus sanie pana in mijlocul intersectiei unde la limita m-au evitat cateva masini. Nici acuma nu imi dau seama cum de nu am intrat eu in cineva sau cineva in mine.
E o senzatie unica sa mergi sanie inspre coloana de masini...
Asa ca luati-va cauciucuri de iarna. Is 7 milioane pe care nu o sa ii regretati.
Insa in seara asta in timp ce eram cu cauciucurile de iarna in portbagaj si cautam o vulcanizare mai libera in podul ros (pentru cei din iasi) am vrut sa fortez un verde, mi-am dat seama ca nu mai am timp, am pus frana si m-am dus sanie pana in mijlocul intersectiei unde la limita m-au evitat cateva masini. Nici acuma nu imi dau seama cum de nu am intrat eu in cineva sau cineva in mine.
E o senzatie unica sa mergi sanie inspre coloana de masini...

Asa ca luati-va cauciucuri de iarna. Is 7 milioane pe care nu o sa ii regretati.

Si eu vin din acelasi motiv (porcul)...iulian2007 wrote:daca nu plec la tara sa tai porcul, poate ne vedem....Vineri tre sa ajung la braila

clar 4 anvelope
recomandarile mele sunt vredestein, nokian sau fulda...asta daca nu ai bani de continental, dunlop, michelin sau goodyear.
eu am firestone winterhawk (e deja a doua iarna cu ele) si sunt ok - nu pot sa le compar cu altele pt ca doar astea am avut, dar ce ti am recomandat mai sus le am gasit pe net ca fiind cele mai bune de iarna.
recomandarile mele sunt vredestein, nokian sau fulda...asta daca nu ai bani de continental, dunlop, michelin sau goodyear.
eu am firestone winterhawk (e deja a doua iarna cu ele) si sunt ok - nu pot sa le compar cu altele pt ca doar astea am avut, dar ce ti am recomandat mai sus le am gasit pe net ca fiind cele mai bune de iarna.
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City
firestone winterhawk am si eu si intr-adevar isi fac treaba; pe fosta masina am avut DEBICA frigo care consider ca aveau mai multa aderenta ; insa, pentru cei care nu stiu, exista mai multe tipuri de anvelope de iarna iar pentru Ramania ar fi recomandate cele pentru zapada si gheata
21-PUI
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
m-am convins k e nevoie anvelope de iarna pe toate 4 rotile...am aflat pe pielea mea ce inseamna sa ai doar pe fata( partea cu tractiunea)....fugea spatele k drq....si akum, multumita lui @dulaul(mersi omule, sa iti dea d-zeu 600 de cai la masina) se simte k MERG si nu k fac patinaj artistic
...

EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
- ceed 2.0 Diesel
- Auto:
Daaaa... merge si cu doua dar sa mergi foooarte incet. Eu am cele mai ieftine gasite anul trecut, e drept, pe roti de 15.
Sta foarte bine ceed ul, mai ales ca imi taie alimentarea ESP ul cand nu sunt cuminte
Sta foarte bine ceed ul, mai ales ca imi taie alimentarea ESP ul cand nu sunt cuminte

nu vreau sa fiu acum gica contra dar cred ca filmuletele alea 2 sunt 2 facaturi menite sa demonstreze ca trebuie sa iti cumperi 4 cauciucuri de iarna. intra-adevar asa ar fi cel mai sigur. dar eu mi-am pus doar 2 bucati Pirelli Winter Carving 195/65/R15 si nu am nicio problema. dupa ce mi le-am montat m-am dus cu masina pe camp pur si simplu si pe niste drumuri pline de zapada(asa cum sunt toate in sectorul 5) si nu am avut nicio problema. am facut diferite teste: franare de la 30 si de la 50. La 30 nu mi-a intrat ABS-ul. De la 50 a intrat insa tot foarte repede s-a oprit. am si negociat niste curbe cu o viteza mai mare decat de obicei si nu am avut nicio problema.
Kia pro_cee'd 1.4 109 CP black pearl 30.000 km B-99-VKN
Imaginatia conduce lumea
Imaginatia conduce lumea
- iulian2007
- PFR
- Auto:
eu tin sa te contrazic @Mory, si asta din proprie experienta in iarna asta....
in parcare la sell-gross, intr-un viraj am ciupit acceleratia un pic mai tare, tocmai pt a vedea ce efect se produce....
rezultatul?
spatele a reactionat prompt si a intrat in derapaj inspre directia opusa virajului.....asa ca cele 4 gume care echipeaza masina ar fi bine sa fie toate de sezon
in parcare la sell-gross, intr-un viraj am ciupit acceleratia un pic mai tare, tocmai pt a vedea ce efect se produce....
rezultatul?
spatele a reactionat prompt si a intrat in derapaj inspre directia opusa virajului.....asa ca cele 4 gume care echipeaza masina ar fi bine sa fie toate de sezon
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
Salut ,
Eu am Tigar pe fata all season si sunt multumit ... vara
pentru ca iarna nu-i ca vara ! 170 RON bucata acum 2 ani pe Drumu Sarii .
Eu am Tigar pe fata all season si sunt multumit ... vara

pentru ca iarna nu-i ca vara ! 170 RON bucata acum 2 ani pe Drumu Sarii .
KIA Cee'd 1.4 BEST Machine Silver
Album Foto : http://picasaweb.google.com/andreibalas ... neSilver02
Jurnal de bord : viewtopic.php?t=2129
Album Foto : http://picasaweb.google.com/andreibalas ... neSilver02
Jurnal de bord : viewtopic.php?t=2129