[INFO] Cauciucurile Michelin (cu care vin echipate masinile)....
-
- Auto:
Salut!
Vis-a-vis de cauciucuri si viteze mari. Nu am auzit nici un zgomot suspect atunci cand am rulat cu viteza mare. Trebuie sa recunosc ca nu am mers cu viteza pe drumurile unde carosabilul era de proasta calitate. Nu sunt de fel un vitezoman, dar acolo unde drumul permite, conditiile meteo sunt prielnice iar traficul permite, am ajuns si la 170 km/h si vreau sa spun ca masina urca destul de usor de la 110 Km/h in sus si cred ca are o forma aerodinamica destul de buna pentru ca la 170 a trebuit sa ma uit in bord sa-mi dau seama cu ce viteza merg, saracuta cred ca ar mai fi vrut vreo 30 in plus. Intradevar, cauciucurile nu le-am verificat, dar o sa fac aceasta operatie cat de curant. Merci pentru atentionare.
P.S. Tare as vrea sa o simt pe A2.......
Vis-a-vis de cauciucuri si viteze mari. Nu am auzit nici un zgomot suspect atunci cand am rulat cu viteza mare. Trebuie sa recunosc ca nu am mers cu viteza pe drumurile unde carosabilul era de proasta calitate. Nu sunt de fel un vitezoman, dar acolo unde drumul permite, conditiile meteo sunt prielnice iar traficul permite, am ajuns si la 170 km/h si vreau sa spun ca masina urca destul de usor de la 110 Km/h in sus si cred ca are o forma aerodinamica destul de buna pentru ca la 170 a trebuit sa ma uit in bord sa-mi dau seama cu ce viteza merg, saracuta cred ca ar mai fi vrut vreo 30 in plus. Intradevar, cauciucurile nu le-am verificat, dar o sa fac aceasta operatie cat de curant. Merci pentru atentionare.
P.S. Tare as vrea sa o simt pe A2.......
Posesor de masina Koreana proiectata, facuta in si pentru Europa
pe asfalt normal nu se-aude mai nimic. zgomotul devine deranjant la asfalt din-ala cu pietricele in el. pietricelele alea ar fi trbuit bagate cu compresorul in asfalt, dar la noi le-arunca frumusel direct si le lasa acolo. mai sparg oamenii un parbriz, un far, un proiector, dar sacrificiile merita. la final avem un asfalt pe unde pot trece tirurile in viteza.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
DJ 50NTY
nu e vorba de "zgomote suspecte" si doar de intensitatea zgomotului ! cred ca mai toti care vorbesc aici spun asta pentru ca fac comparatie cu alte masini cu care au mers !cata_timisoara wrote:Salut!
Vis-a-vis de cauciucuri si viteze mari. Nu am auzit nici un zgomot suspect atunci cand am rulat cu viteza mare........

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
domnu' sef, daca producatorii de anvelope (vezi dunlop descriere profil UHP SP01 Ultra-Quiet, High Performance Tire) zic: "doua canale longitudinale forma speciala pentru reducerea zgomotului de rulare" si daca te uiti la profil sunt intr-adevar numai doua canale, de ce ma musti tu pe mine? ai ceva cu aberatiile, plange-te la dunlop, nu la mine, ca nu io am facut R&D-ul. aproate aceeasi descriere o gasesti si la goodyear la profilul similar (nu mai stiu cum se numeste).Dennis wrote:@sorinh: "canalul" de care vorbesti are cu totul alt rol.
documenteaza-te inainte sa scrii aberatii. succes!
daca lucrezi in domeniu, la floresti sau mai stiu eu unde, si stii rolul celor doua canale mai bine decat aia de care am pomenit, atunci jos palaria. altfel nu jigni!

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
am ?i eu o ?ntrebare cam OT!
duminic? diminea?? m? aten?ioneaz? un nene la semafor c? am roata spate dreapta l?sat?... ajung la Petrom s? fac o presiune la ro?i ?i constat c? am 0,5 ATM. bag? nenea la 2,2 mai stau vreo 30 de minute, verific? ?la din nou ?i presiunea mea era 2,0. o duce iar??i la 2,2 ?i plec. roata st?tea pe desen... acum mi se pare c? iar e un picu? l?sat?! ce naiba e asta? nu cred s? fie pan?. oi fi luat vreo bordur? la parcare ?i s-a deplasat de pe jant?? o avea vreun por? poate am vreun vecin simpatic care are vreun feti? cu ro?ile mele, cine ?tie.....

duminic? diminea?? m? aten?ioneaz? un nene la semafor c? am roata spate dreapta l?sat?... ajung la Petrom s? fac o presiune la ro?i ?i constat c? am 0,5 ATM. bag? nenea la 2,2 mai stau vreo 30 de minute, verific? ?la din nou ?i presiunea mea era 2,0. o duce iar??i la 2,2 ?i plec. roata st?tea pe desen... acum mi se pare c? iar e un picu? l?sat?! ce naiba e asta? nu cred s? fie pan?. oi fi luat vreo bordur? la parcare ?i s-a deplasat de pe jant?? o avea vreun por? poate am vreun vecin simpatic care are vreun feti? cu ro?ile mele, cine ?tie.....

1.6 CRDi TX Comfort Black Pearl
raspuns OT: ..eu cred ca e chiar pana! dar ca sa nu itzi mai pui intrebari si sa conduci linistita si fara a fi nevoita - eventual! - sa schimbi singura rezerva de dimensiuni reduse, de ce nu te duci la o vulcanizare? dilema se rezolva imediat... si protejezi si cauciucul 

cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
-
- danezul
- Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina
Zgomot al anvelopelor pe diferite tipuri de asfalt...
Nu ma plang, dar ma cam deranjeaza zgomotul scos de cauciucuri uneori. Asa ca muzica mai tare si atentzie la girofare.

Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto
Cind treci la cele de iarna cauta unele mai silentioase. (SNOWTRAC2)
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
colega cu focus a avut acceasi problema. mers la vulcanizare, scos cui de 4cm din pneu, pus dop si e bine si-n ziua de azi. cost 6 lei cred.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
DJ 50NTY
DJ 50NTY
-
- Auto:
cauciucuri?
Am si eu o intrebare,gumele care vin stok odata cu masina sunt de iarna sau vara,eu am michelin pe masina dar nu scrie nimic pe ele de care sunt
1,4 gsl,blue compass,CT-08-XRJ.