Lista aşteptare masina -2009-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
JoRRdan
Auto:

Re: ISG (Idle Stop & Go)

Post by JoRRdan »

bine ai venit in club...si eu am dat comanda pe 7 aprilie si inca astept, de abia azi am fost sunat ca masina a intrat pe linia de productie...de curiozitate cam cat ti-a spus ca dureaza pana intri in posesia masinii?

Lucian_Th
Auto:

Re: ISG (Idle start and go)

Post by Lucian_Th »

termenul dar de cei de la kia a fost de 30-45 de zile. inca astept si eu un raspuns sa imi zica ceva... orice... daca nici maine nu suna... ii sun eu ..
Cee'd 1.4, BlueOil, ISG. B-08-EXB
http://picasaweb.google.com/doarLuciano/Primele#

Lucian_Th
Auto:

Post by Lucian_Th »

allyjana wrote:bravo tie pt curaj.daca te hotarai mai repede ne si cunosteai pe o parte din noi la arieseni.Prietenii stiu de ce...oricum,bun venit in familie!din ce zona?
nu e timpul trecut, sigur vor mai fi ocazii sa ne cunoastem...si ca zona, acum stau in buc. de 7 ani dar de fel sunt din Fetesti. (drumul spre mare) =P~

scubli
"ambiguus"
Auto:

Post by scubli »

@Lucian_Th: In primul rand bine ai venit in club :D
Nu cred ca e cineva care ar putea sa-ti dea date concrete despre acest sistem pe cee'd pt. ca inca nu au ajuns comenzile cu ISG. Dar iti spun sincer ca sunt si eu foarte curios de detalii si sper ca le vom afla de la tine sau de la un alt coleg/a care va avea un cee'd cu acest sistem. :D

dulaul
Auto:

Post by dulaul »

Lucian_Th wrote: [...] Intrebarea este daca cineva mai are acest sistem si care sunt asteptarile inafara de consumul redus cu pana la 15%. Va intreb acest lucru deoarece din ceea ce m-am documentat, odata cu introducerea acestui sistem pe noile serii de masini, anumite componente ale masinii vor suferii o oarecare modificare la randul lor. Bateria pare a fi mai mare. Electromotorul este mult mai puternic, o parte a transmisiei este la randul ei modificata pantru ca greutatea finala a intregii masini sa fie tot aceeasi. [...]
Bine ai venit in club Lucian. Am comandat si eu masina pe 21 aprilie cu acest sistem ISG. Se pare ca vei fi printre primii care vor avea masina dotata cu acest sistem si cam toata lumea va fi interesata de eficienta si modul de functionare al ISG-ului. Totodata vei/vom fi printre primii care vor semnala si "bubele" inerente aparitiei acestui sistem. Din primele informatii oferite de oficialii de la KIA, din punctul de vedere al marketing-ului, ISG-ul pare a fi un sistem interesant si eficient dar vom vedea pe parcurs care este adevarul.

Se pare ca Cee'd-ul a luat fata lui Audi in privinta acestui sistem :mrgreen: citeste aici

Bafta
Kia Cee'd 1.6 GSL City, isg, GPL,Pewter Beige
Poze
Jurnal de bord Image

Image

Lucian_Th
Auto:

Post by Lucian_Th »

azi am primit si eu confirmarea ca masina este productie mai. cat de curand ar trebui sa soseasca si seriade sasiu si motor in prima faza. sper sa fie seriosi... si sa se tina de cuvant. deja am ochi mari in fiecare zi uitandu-ma la calendar si numarand zilele. :shock: . ati intampinat probleme cu asteptarea... au fost intarzieri?

dulaul
Auto:

Post by dulaul »

Potrivit spuselor dealer-ului din Iasi de la MIT toate comenzile se centralizeaza si se dau la sfarsitul lunii, urmand ca pe la mijlocul lunii urmatoare sa apara seria sasiului. Acelasi lucru am intrebat si eu si mi sa confirmat ca masina este in fabricatie. Pana in momentul in care va veni masina, studiez forumul si incerc sa nu mai numar zilelele pentru ca innebunesc. Cat privesc intarzierile la livrare incearca sa nu te interesezi de acest astect :mrgreen:
Din ce oras esti, vad ca nu ai editat complet semnatura.

Bafta
Poze
Jurnal de bord Image

Image

Lucian_Th
Auto:

Post by Lucian_Th »

JoRRdan wrote:bine ai venit in club...si eu am dat comanda pe 7 aprilie si inca astept, de abia azi am fost sunat ca masina a intrat pe linia de productie...de curiozitate cam cat ti-a spus ca dureaza pana intri in posesia masinii?
salut, se pare ca ar trebui sa primesti raspunsul cam in acelasi timp cu mine.. Daca iti dau un semn cei de la Kia. anunta-ma si pe mine... eu sper sa se tina si ei de promisiune iar pe criza asta sa fie oameni seriosi... cand vad atata nepasare pe unii ... Romania te iubesc... :axe:

dulaul
Auto:

Re: Lista aÅŸteptare masina -2009-

Post by dulaul »

Hmmm, acum ca nu se poate pune aftermarket e una si poate de inteles avand in vedere modificarile necesare, dar greu il pun pe linia de fabricatie si la noile masini. Am sunat ieri la Bucuresti si mi-au spus ca masinile comandate cu ISG mai au de asteptat putin pana vor fi livrate, din cauza ca au avut ceva intarzieri la implementarea pe linia de productie a acestui sistem. Asa-i cu "pionierii", au de suferim mai mult :mrgreen:
Poze
Jurnal de bord Image

Image

dulaul
Auto:

Post by dulaul »

Lucian_Th wrote: salut, se pare ca ar trebui sa primesti raspunsul cam in acelasi timp cu mine [...]
Pare-se ca suntem in aceeasi oala, toti trei sau cel putin noi doi cu ISG-ul. Spun asta pentru ca am sunt ieri la KIA Rom Auto Bucuresti deoarece cei de la MIT Iasi nu raspundeau (reorganizare) si mi-au comunicat urmatoarele:
- pentru ca masina comandata include si sistemul ISG, aceasta a suferit ceva intarzieri datorita delay-ului mai mare cu care sa introdus pe linia de fabricatie, astfel incat cel mai probabil masina va fi gata cam intr-o saptamana urmand ca atunci sa primesc proforma cu seria sasiului (aproximativ in jur de 3-4 iunie);
- livrarea in Romania se va face in aproximativ 3 saptamani, dar e posibil sa fie si astea barbi :^o
Deci putem sta linistiti inca aproape o luna. In acest timp putem face o groaza de lucruri, excluzand nervi :smt093 mancati degeaba (cu toate ca si eu am nevoie de masina), iar asta si pentru ca lucrul asta nu imi va aduce masina mai repede :mrgreen:

Va urez o asteptare linistita
Poze
Jurnal de bord Image

Image

alexandrub
Auto:

Post by alexandrub »

Am trimis joi un mail la KIA ROMANIA. Am primit vineri raspuns de la domnul Bogdan Pasa:,, Masina va fi fabricata in luna mai si o veti primi cel mai probabil in jurul datei de 15 iunie".
KIA CEED 1.4 CITY ISG CU OPTIONALE

Lucian_Th
Auto:

Post by Lucian_Th »

super tare...
inca o data ROMANIA....... TE IUBESC.....

enio_conti
Auto:

Post by enio_conti »

@dulaul

Salutare,
Si eu sunt in aceeasi oala cu voi :D .Am dat comanda pe 25 martie iar din spusele dealerului de la Kia Militari,in 60 de zile trebuia sa am masina.Binenteles ca nici pana acum nu am primit seria sasiului.
Dupa spusele dealerului in maxim o luna ar trebui sa primesc masina.Sa ma tineti si pe mine la curent cu ultimile noutati.
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218

Lucian_Th
Auto:

Post by Lucian_Th »

am si eu o intrebare. Nu este nimeni pe acest forum din partea Kia, care ar putea sa ne spuna prieteneste ce se intampla defapt si de drept. Cand te duce cinva cu presuletu..... parca nu te simti prea confortabil. Nici nu vreau sa fiu inteles gresit...

enio_conti
Auto:

Post by enio_conti »

@Lucian_Th

Eu cred ca trgag de timp pentru a strange mai multe comenzi.Asa cred eu.Cred ca numai in Romania se poate intampla asa ceva.
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218

Post Reply

Return to “Generalităţi”