USB Stick pentru Cee'd ,...de cit 1/2/4GB sau CD ?
Salut tuturor,
poate putin off topic, 2 intrebari:
1. pe cite nivele se pot aranja directoarele (subdirectoarele) pe CD sau stick, unele playere suporta 4, altele 8 nivele, altele mai vechi nu suporta structura de directoare ci toate melodiile in "radacina"?
2. suporta mp3-uri comprimate cu bitrate variabil sau cu bitrate fix?
Eu am patit cu un player, ziceau in carte ca maxim 2GB pe USB, dar tocmai am un HDD extern cu alimentare separata de 320 (de 3,5" aproape plin) pe el si nu face figuri. HDD de 40GB (1,8"), fara alimentare externa, nu-l vede.
Stima
poate putin off topic, 2 intrebari:
1. pe cite nivele se pot aranja directoarele (subdirectoarele) pe CD sau stick, unele playere suporta 4, altele 8 nivele, altele mai vechi nu suporta structura de directoare ci toate melodiile in "radacina"?
2. suporta mp3-uri comprimate cu bitrate variabil sau cu bitrate fix?
Eu am patit cu un player, ziceau in carte ca maxim 2GB pe USB, dar tocmai am un HDD extern cu alimentare separata de 320 (de 3,5" aproape plin) pe el si nu face figuri. HDD de 40GB (1,8"), fara alimentare externa, nu-l vede.
Stima
Cee'd SW 1,4 Best Piston Grey 2008 - AR-09-ETP // Matiz E AC 2004 - AR-07-DUO -"matusha"
http://ro.fotoalbum.eu/unciu - sunt citeva poze si de la Bran
viewtopic.php?f=5&t=2750 - jurnal de bord
http://ro.fotoalbum.eu/unciu - sunt citeva poze si de la Bran
viewtopic.php?f=5&t=2750 - jurnal de bord
ahaaa
Mda, inseamna ca d-aia nu-mi merge sa incarc telefonu mobil din mufa de usb!HDD de 40GB (1,8"), fara alimentare externa, nu-l vede.
Dacia 1310 - alba
Mars Red, 1,4 Benzina - BEST
Comanda(avans) 20.04.2008
Anuntare serie 09.06.2008
Venita in tara 12.06.2008
Achitata integral 18.06.2008
In posesie din 20.06.2008
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
Mars Red, 1,4 Benzina - BEST
Comanda(avans) 20.04.2008
Anuntare serie 09.06.2008
Venita in tara 12.06.2008
Achitata integral 18.06.2008
In posesie din 20.06.2008
ODO ~ 15200
B - 05 - K Y V
-
- Auto:
Re: USB Stick pentru Cee'd ,...de cit 1/2/4GB sau CD ?
Scuze ca e oarecum off-topic, nu am gasit un topic mai potrivit si nu am vrut sa deschid unul nou.
Probabil ca ceea ce intreb eu este o prostioara si sunt coonvins ca scrie si in cartea tehnica pe care acum nu o am insa la indemana:
unitatea CD - MP3 player stie cumva sa citeasca si .mp3-uri inscriptionate pe DVD, sau doar pe CD normal, de 700 MB?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile la obiect.
Probabil ca ceea ce intreb eu este o prostioara si sunt coonvins ca scrie si in cartea tehnica pe care acum nu o am insa la indemana:
unitatea CD - MP3 player stie cumva sa citeasca si .mp3-uri inscriptionate pe DVD, sau doar pe CD normal, de 700 MB?
Multumesc anticipat pentru raspunsurile la obiect.
Kia Cee'D SW Pyston Grey, 1.4 GSL Best
TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Doar de pe CD.
-
- Auto:
dak ai cablu ala special recomand ipod/iphone ... se si incarca ai si cate melodii vrei poti sa ai si playlisturi si cauti si mai usor o melodie din sumedenia pe care poti sa le pui pe el eu am cd ul bagat doar k sa vad si eu cum se aprinde becul acela
)

cee`d HB 2.0 DSL Style Cassa White IF 16 FFF
http://picasaweb.google.ro/Flavi.Carunt ... directlink#

http://picasaweb.google.ro/Flavi.Carunt ... directlink#

-
- Auto:
Merci, ma asteptam sa fie asa, dar mi-ar fi placut sa fie altfel 
Eu am stick de 8 gb si incape pe el in principiu foarte multa muzica, dar ar fi fost foarte util daca as fi putut sa o organizez in cateva DVD-uri pe genuri. Cand sunt singur in masina eu ascult Cafe del Mar sau Buddha Bar sau jazz, dar cand sunt cu nevasta-mea trebuie sa schimb folderele

Eu am stick de 8 gb si incape pe el in principiu foarte multa muzica, dar ar fi fost foarte util daca as fi putut sa o organizez in cateva DVD-uri pe genuri. Cand sunt singur in masina eu ascult Cafe del Mar sau Buddha Bar sau jazz, dar cand sunt cu nevasta-mea trebuie sa schimb folderele

TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Pai nu e mai usor sa-ti organizezi muzica pe stick? E mult mai comod sa copiezi pe stick decat sa tot inscriptionezi cd-uri si sa le mai si gasesti un loc de pastrare prin masina. Si eu sunt in situatia ta si cand sunt cu sotia schimb folderul de pe stick si e ok.
-
- Auto:
Pana acum asa era, dar problema e ca am 5 gb Cafe del Mar, tot vreo 5 gb Buddha Bar, nenumarati giga de jazz si de aici apar problemele cu selectia 

TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Singura solutie e sa-ti ie vreo cateva stick-uri de 8 Gb. Sau ar mai fi una, dar e destul de costisitoare: montarea unei unitati DVD 2DIN. Chiar zilele trecute am vazut la un magazin online din Timisoara un model Pioneer la oferta - cca. 1900 lei cu montaj gratuit.
-
- Auto:
Da, la solutia cu mai multe stickuri (cred ca as putea sa ma incadrez in 4 giga cu fiecare gen) m-am gandit si eu, dar speram sa mearga si cu mp3-uri pe DVD. Daca nu se poate, nu se poate 

TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Kingstone de 8Gb,bunicel,cu exceptia ca se mai reseteaza singur si apoi mp3-player nu il mai recunoaste,doar dupa ceva vreme. 

BH 10 CLA Cee'd SW 1.4 Kompass Bleu 01.06.2009
ODO:25.000+
Nr.61 coloana KIA!
Dotari aftermarket (pleoape,xenon 6000k,alarma P10,Audio+200W,Jante MaM pe 16'',folie 3M partial,azot in pneuri)
Jante MAM 16'' : http://img542.imageshack.us/g/18052011342.jpg/
FOTO Coloana KIA : http://picasaweb.google.com/claudiukia/ ... directlink

ODO:25.000+
Nr.61 coloana KIA!
Dotari aftermarket (pleoape,xenon 6000k,alarma P10,Audio+200W,Jante MaM pe 16'',folie 3M partial,azot in pneuri)
Jante MAM 16'' : http://img542.imageshack.us/g/18052011342.jpg/
FOTO Coloana KIA : http://picasaweb.google.com/claudiukia/ ... directlink

-
- Auto:
Foarte ciudat, si eu am tot Kingston de 8 Gb, umplut aproape la maximum, si niciodata nu a facut nici cea mai mica figura. Interesant ca acelasi soft, aceeasi scula, acelasi stick si se comporta diferit.
TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
Foarte mare atentie la ce stickuri folositi,eu aveam mai de mult un stick Kingmax de 8 Gb pe care il foloseam sa mai iau de la prieteni muzica filme etc,si am zis ca pt masina sa imi iau unul separat,ca ala sa stea doar in masina,mi-am luat un A-data de 8 gb cu mufa retractabila ca sa nu ii pierd capacelul prin masina,insa din pacate acesta nu merge la masina,canta ce canta si se blocheaza,trebuie sa il scot si sa il bag iar in mufa,si culmea ca la Pc merge perfect,asa ca am mutat Kingmax-ul in masina si A-data il folosesc la Pc.Inca o data zic,mare atentie,cititi tot topicul ca sa nu aveti surprize ca mine,si culmea am modelul cu facelift(la care toti credeam ca s-au rezolvat problemele la mufa USB)
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
***Yamaha Tracer 9GT MY23
-
- Auto:
Pardon, am gresit, nu e Kingston ci SanDisk. M-am incurcat in stickuriBogdanTimisoara wrote:Foarte ciudat, si eu am tot Kingston de 8 Gb, umplut aproape la maximum, si niciodata nu a facut nici cea mai mica figura. Interesant ca acelasi soft, aceeasi scula, acelasi stick si se comporta diferit.

TM 74 KIA ODO +86.000 km
TM 74 KIA ODO +86.000 km
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Nu il baga pana la capat (stikul). Baga-l doar pana acolo unde incepe sa-l citeasca. Revino cu rezultatul.insa din pacate acesta nu merge la masina,canta ce canta si se blocheaza,trebuie sa il scot si sa il bag iar in mufa,si culmea ca la Pc merge perfect,asa ca am mutat Kingmax-ul in masina si A-data il folosesc la Pc.Inca o data zic,mare atentie,cititi tot topicul ca sa nu aveti surprize ca mine,si culmea am modelul cu facelift(la care toti credeam ca s-au rezolvat problemele la mufa USB)
Eu folosesc doua de 2gb tot retractabile si nu am probleme.