dealerii astia nu sunt sanatosi la cap, CAND IMI VINE MASINA
Din cate vad, rare sunt cazurile in care s-a asteptat pentru BEST o perioada atat de mare. Cel mai mult intarzie modelele "personalizate", START/Classic + optionale. Si e si normal sa fie asa, Best-urile exista probabil deja facute (chiar daca nu deja in curte la MIT), in timp ce sansele sa fie deja iesita din fabrica un START cu exact optionalele cerute + culoarea ceruta sunt sensibil mai mici.
Nu pun la indoiala ca sunt mai multi factori de care depinde toata treaba. De exemplu, la Mit Motors comanda pleaca pe data de 25 a fiecare luni. Asadar, fie ca dai comanda pe 28, fie ca o dai luna urmatoare pe 20, masina tot atunci o sa-ti vina.
Plus diferente de timp date de transportul masinilor din Slovacia in Bucuresti (nu cred sa plece trenul (credeam ca vin pe trailer) cu un singur exemplar, asteapta si ei pana se umple), de seriozitatea dealerilor (daca este cazul), de competenta "lucratorilor" de la MIT sau dealer, de noroc si multi alti factori.
LE. Am o cunostinta care a facut comanda de Opel Astra gtc, motorul de 140 cai, cu optiuni, in urma cu 2 luni jumate. A sunat la dealer in fiecare zi, in ultima perioada, si ghici ce i s-a spus: inca nu a intrat in productie.
Nu pun la indoiala ca sunt mai multi factori de care depinde toata treaba. De exemplu, la Mit Motors comanda pleaca pe data de 25 a fiecare luni. Asadar, fie ca dai comanda pe 28, fie ca o dai luna urmatoare pe 20, masina tot atunci o sa-ti vina.
Plus diferente de timp date de transportul masinilor din Slovacia in Bucuresti (nu cred sa plece trenul (credeam ca vin pe trailer) cu un singur exemplar, asteapta si ei pana se umple), de seriozitatea dealerilor (daca este cazul), de competenta "lucratorilor" de la MIT sau dealer, de noroc si multi alti factori.
LE. Am o cunostinta care a facut comanda de Opel Astra gtc, motorul de 140 cai, cu optiuni, in urma cu 2 luni jumate. A sunat la dealer in fiecare zi, in ultima perioada, si ghici ce i s-a spus: inca nu a intrat in productie.
Buna,weeezer wrote: LE. Am o cunostinta care a facut comanda de Opel Astra gtc, motorul de 140 cai, cu optiuni, in urma cu 2 luni jumate. A sunat la dealer in fiecare zi, in ultima perioada, si ghici ce i s-a spus: inca nu a intrat in productie.
I'm new. Astept si eu o masinutza din asta

Kia C'eed Best 1.4 SW - Album Photo aici
"Femeia este o cruce si orice imbratisare este o rastignire."
Degeaba...ti-a spus ca PE STOCUL LUI?Al producatorului , al importatorului ...sunt multe stocuri, din pacate.Asa cum spune cineva pe aici...traim in romanica!Oricum, esti un fericit.Masina o sa-ti vina in MAXIM 3 saptamini, de la data platii integrale.Ceea ce e bine, comparativ cu multi de aici care au asteptat 70-90 zile LUCRATOARE!
Bafta.
Bafta.
kia ceed sw 1.6 crdi hp + optionale,Pewter Beige.Merge!
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
http://picasaweb.google.com/ghe2ghe2000/Dolly
B-80-ABW
Problema e ca mi-a scris in contract ca au sa o livreze in 5 zile. Nu vad de ce sa astept atata timp. (3 sapt ...fac atac de cord). Mai bine ma duceam la Bistrita ca o aveau aia in curte si cum dedeam banii o luam aksa.
Oricum si nu ma dispera ideea de a astepta cat lipsa unui raspuns clar. Numai " Sa speram ca vine " aud.
Oricum si nu ma dispera ideea de a astepta cat lipsa unui raspuns clar. Numai " Sa speram ca vine " aud.
Kia C'eed Best 1.4 SW - Album Photo aici
La ERSTE AUTOMOBILE nici dupa 3 saptamani nu ti se livreaza o masina achitata integral din stoc. Trimiterea comenzii o singura data pe luna in 25 este o mare "gogoasa". Adevarul este ca banii CASH trebuie tinuti macar o luna pentru a se putea incasa o dobanda "frumusica".
Cee'd 1.4 GSL LX MT-BEST abyss blue; comanda finala 08.02.2008; achitat integral 08.02.2008; plecata din Slovacia 18.02.2008; ajunsa in tara 23.02.2008; serie primita 25.02.2008; livrata 01.03.2008 (martisor).
Cu tot respectul, importatorul asta este VARZA, astept de 2 luni o bara si un hayon, ce sa mai spunem de o masina intreaga...
Ca fapt divers, eu am asteptat 4 luni de la data avansului.
Ca fapt divers, eu am asteptat 4 luni de la data avansului.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
Daca este din STOC termenul de livrare ar trebui sa fie mult mai mic. ATENTIE la ce dealer faci comanda. Mai bine te duci la altul care este mai departe dar care isi tine cuvantul dat.
Cee'd 1.4 GSL LX MT-BEST abyss blue; comanda finala 08.02.2008; achitat integral 08.02.2008; plecata din Slovacia 18.02.2008; ajunsa in tara 23.02.2008; serie primita 25.02.2008; livrata 01.03.2008 (martisor).
Ba da. Sunt unii mai SERIOSI decat ceilalti.
Pentru Bucuresti poate cei care au achizitionat de aici o sa te sfatuiasca.
Pentru Bucuresti poate cei care au achizitionat de aici o sa te sfatuiasca.
nu doresc sa dezarmez pe nimeni, dar nu cred ca este cineva care sa riste sa isi puna obrazul pentru dealerii kia!!Bosley wrote:Sa vedem daca e cineva sa dea sfaturi.....
eu ..in nici un caz !!

sunt mizerabili , si asta ca sa folosesc un eufemism! imi cer scuze, fata de cei de acolo care mai au bun simtz, sunt exceptii care confirma regula! pacat de masinuta asta..
cassa white & rainbow blue ceed 1,4 ltd edition + ceva optionale. BC 02YDA; ODO> 23 K
Dorele, ne mai tii mult ma?
Dorele, ne mai tii mult ma?
-
- Zuza
- Auto:
Eu recomand cu caldura Mit Motors Baneasa. Agentul cu care am discutat, Dl Marius Geanta m-a tinut la curent cu ceea ce se intampla si daca eram in Bucuresti imi ridicam masina cu mult mai devreme. Am facut comanda pe 24 oct si mi-as fi putut ridica masina pe 28 dec, dar am ridicat-o pe 5 ian. Si a fost comanda, diesel cu optionale.Bosley wrote:Sa vedem daca e cineva sa dea sfaturi ...![]()
Momentan inca nu am banii necesari, astept creditu
Comanda Kia Ceed
Buna seara,
Am dat comanda pentru Kia Ceed,nu`i graba sa intru in posesia masinii pentru ca astept si creditul de la banca
, tin sa precizez ca erau masini disponibile pe stoc Versiunea 1.4 GSL BEST, Astept aproximativ 2 luni .
Bafta Tuturor, poate ne vom vedea la o Intalnire CLub KIA in Bucuresti la Vara .!!
KIA CEED 1.4 GSL BEST
Am dat comanda pentru Kia Ceed,nu`i graba sa intru in posesia masinii pentru ca astept si creditul de la banca

Bafta Tuturor, poate ne vom vedea la o Intalnire CLub KIA in Bucuresti la Vara .!!
KIA CEED 1.4 GSL BEST
Sfat pentru cei care au asteptat cele 60 de zile lucratoare ( poate si mai putin ) cand primiti seria de motor , masina este in tara deja , si poate chiar in curtea dealerului, masina mea eract prima din fatza usii dealerului, si intru, il intreb, imi arata un mail venit de nush unde cum ca masina mea este la Pitesti inca.
Cand i-am aratat-o afara, nu i-a venit nici lui sa creada. Am ridicat-o dimineata pentru ca era foarte tarziu la terminarea programului.
Nu dealerii sunt responsabili, ci sistemul lor praf de gestionare a comenzilor.
Cand i-am aratat-o afara, nu i-a venit nici lui sa creada. Am ridicat-o dimineata pentru ca era foarte tarziu la terminarea programului.
Nu dealerii sunt responsabili, ci sistemul lor praf de gestionare a comenzilor.
Kia Cee'd LX BEST - 1.4 - Pewter Beige
Comandã: 28.08.2007 - Livrare: 14.11.2007
B 30 KRO
Comandã: 28.08.2007 - Livrare: 14.11.2007
B 30 KRO