sorin_bluewave wrote:pentru kokolino....frate si eu stau in taberei...pe la strand...da mi un semn pe messenger la sorin_bluewave vreau sa te intreb si eu cate ceva please!....si lamureste ma cum e cu intensitatea luminii la bord...te oboseste noaptea?....zici ca se infige?....deci nu ne va face de ras la semafor?.....a mea vine in august...la sfarsit.....
pai ce ? conteaza cum pleci de la semafor neapara ? daca iti place masina nu cred ca va conta asta f mult. poti sa ai si o masina cu motor mult mai puternic si sa pleci f pasnic si incet de la semafor
PS: am un harb de dacie da plec primu de la semafor mereu. pt ca ii dau gaz si ma cam bag pe unde e loc (sunt din iasi , nu bucuresti), dar asta nu consider ca daca plec primu de la semafor inseamna ca masina e "buna"
Si legat de intensitate, fii sigur ca nu cred ca o sa te oboseasca la drum lung noaptea, pt ca 1. e gandita intr-un fel cat mai 'logic' si 2. te obisnuiesti cu ea oricum ar fi (stii ce misto e la dacie din 88 noaptea uneori cand vrei sa te uiti la un ac din bord sa aprinzi bricheta ca sa vezi acele ?

LE: scuze eventualele greseli de sciere dar sunt putin cam "vesel" (motive personale)