Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

in 3-4 saptamani !
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

cornel300
Auto:

Post by cornel300 »

Am luat masina in leasing.Si, dupa ce am primit seria de sasiu, atit cei de la AUTOPRIM Galati cit si cei de la BCR Leasing mi-au spus ca,inainte ca ei sa faca plata integral a masinii catre AUTOPRIM,eu trebuie,obligatoriu,sa-mi fac asigurare Casco
kia cee'd 1,4 Best,culoare Piston Gray-in asteptare -noiembrie

cornel300
Auto:

Post by cornel300 »

Eu cred ca-ti poti face asigurare Casco ,inainte de venirea masinii,si in cazul in care o achiti integral.Te intreaba doar ce tip de masina e,anul fabricatiei,capacitatea cilindrica,nr.de locuri,pretul masinii etc....iar la o singura societate de asigurari m-a intrebat ce dotari are.Am facut asigurare Casco la BCR ASIGURARI fiindca aveau cele mai mici preturi,asta dupa ce am oscilat intre ASIBAN si BCR,insa am renuntat la ASIBAN deoarece nu se putea asigura si daunele referitoare la cauciucuri(ex:daca ti le taia cineva)
kia cee'd 1,4 Best,culoare Piston Gray-in asteptare -noiembrie

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

salutare dragi colegi :) care ati inceput sa asteptati deja.

Sunt din iasi (student in iasi, de loc din Botosani) si vreau sa comand si eu un ceed motorina (cred). Avand in vedere sictirul si toate cele ale dealerului din iasi (numerele rosii 185 lei, pachet legislativ OBLIGAT sa il iau de la ei, covorase cauciuc ciuciu ...) o sa merg luni la suceava sa dau comanda.

Plus de asta mai e si putin rodaj care il fac obligat fortat: merg prin bt sa arat masina parintilor, cunostiintelor, la tot neamu (adica sa ma laud :D), apoi iasi (unde locuiesc eu de fapt). deci undeva la 175 km aproape :)

Stie cineva ceva de dealerul din Suceava ??

De ce suceava ? Pai pt ca am fost acolo intr-o sambata, am sunat la dealer, si cu toate ca programul se terminase de cateva ore, el mai avea treaba la acte si a zis ca pot veni sa imi prezinte masina. Am fost . a vorbit f frumos, de treaba baiatu ala. Nu ca cei din iasi ca vb numai aiureli si prostii. Si plus de asta mai rau ca in iasi nu poate fi, decat cel putin la fel de rau. Oricum numerele rosii sunt 100 lei (cred), iar pachetul legislativ sper sa nu ma puna sa il iau de la ei (sper ca sunt cu capul mai pe umeri decat cei din iasi).

Voi comanda (iarasi cred, pana nu dau comanda luni nu e nimic batut in ciue) de un ceed 1,6 DSL HP 115 cp, culoare cred pewter beige + aproape toate optionalele posibile pe un LX BASE: ESP, Jante aliaj, incalzire scaune, claxon dual, lumini parasolar, tavitza portbagaj, proiectoare, chei cu 2 si respectiv cu 3 butoane, scaune regl pe inaltime + tetiere active, presuri tip carpeta, si cireasa de pe tort, pachetul piele (volan schimbator si ce mai e pe acolo). Cam asta pot pune pe lx ... mi-as mai fi dorit geamuri fumurii si trapa electrica, dar asta este .... e mult prea destul si atat :D :D :D

Voi plati avans cat va fi nevoie. Cand va veni seria voi plati si restul de bani, comanda totala fiind undeva pe la 16 mii (ooooof enorma diferenta asta de la 1,4 benzina la 1,6 motorina - aprox 2700 euri, si cu toate ca nu merg mult cu ea, cred undeva la 10-12 mii .... prefer sa dau mai mult pt un diesel pt confortul la condus la drumuri lungi ..... credeti ca ar trebui sa merg pe varianta best :) ??? maicamea cand aude de best ca nu ii pot pune ESP spune categoric NU (dupa aia mai mai ca vrea cea de 11854 cand aude ca e dif de 2700 euro intre motorizari). Ea nu vrea sa ma vada pe la stiri cocotzat cu tot cu masina in vre-un copac :D

Bun ... deci astea fiind spuse, ma voi duce luni la suceava sa vad ce fac, sper dsl de 115 cp + optionalele de mai sus. daca nu ... parca vad ca ma voi multumi si cu un 1.4 lx best :D

Va urez asteptare placuta ...

PS: da, stiu ca abia luna viitoare pe 25 o sa fie centralizata comanda, dar ce e in mana nu e minciuna, plus de asta ... poate va fi un atu cand vor trece cele 90 zile ca sa presez deleru pt un cadouas ceva ....

LE: daca stiti ceva de "bine" de dealerul din suceava (DAILY Motors) sa ma opriti repede repede pana nu merg luni dimineata la el sa comand :P
Cee'd Pewter Beige , 1.6 DSL 115 cp BASE + optionale
uneori Vw Passat '02 1.9 TDI 131 CP
Albume

rechimu
Auto:

Post by rechimu »

De la Mit Motors Baneasa(eventual dealer Marius Geanta) a mai primit cineva seria? (pt o masina configurata nu varianta besta)

barocku
Auto:

Post by barocku »

Gataaaaaa !!!! E a mea !
Ce cadou mai minunat puteam primi de ziua mea ?(miine 28.10)
Azi, 27.10, ora 11 aprox am intrat in posesie... 8) ....eu si inca un fericit cu o benzinara cu multe optiuni....
La fata locului mai erau 2 buc care isi asteptau proprietarii
Sint putin cam obosit (si voi mai fi !!) dar am tinut sa postez azi...

Brgds
Barocku
KIA CEE'D 1.6 DSL HP CT 68 ABS

vori
Auto:

Comanda septembrie dar din acte reiese comanda AUGUST ?????

Post by vori »

Acum cateva zile mi-am dat si eu seama cum stau lucrurile de fapt. In septembrie , dupa o informare prealabila, asidua si un test drive, am hotarat sa dau avansul primind in schimb un Precontract, Factura si o Chitanta toate datate cu o luna mai devreme ..adica August. in mod normal luna aceasta ar trebui sa primesc masina, scriptic vorbind....Ce parere aveti ? Exista vreo sansa sa se intample acest lucru ?
BEST - 1,4 GSL LX MT -SO RED

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

o posibilitate ar fi ca ace masina care ai vrut-o tu sa fi fost comandata in august de altcineva care s-a razgandit. deci exista si posibilitatea sa o primesti mai repede decat daca ar fi fost facuta o comanda noua. Te-a indrumat dealeru spre o anumita culoare (ti-a facut vreo recomandare ?)
Ca daca DA, inseamna ca e si mai posibil ca masina sa fi fost precomandata.

Oricum din ce zici tu , nu are cum sa fie nimic de rau, eventual de bine :)
Albume

vori
Auto:

Post by vori »

AAAA Parca se leaga ....Chiar s-a intamplat ceva de genul acesta. Dealerul mi-a propus o varianta in care in schimbul a 250..270 Euro, taxa renuntare leasing sau ceva de genul acesta..., sa pot primi masina mai devreme deoarece fac si ei ceva comenzi si cica pentru anumiti clienti...bla bla...ofera aceasta oportunitate. Dar cum lucrurile nu mi-au placut de la inceput..nu stiu ce masina imi dau...a verificat el si cica ar avea aceasta culoare....poate este o masina care a fost pe la prezentarii....nu stiu ce sa zic!!...ideea este ca o sa il sun pt lamuriri.
BEST - 1,4 GSL LX MT -SO RED

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

pai daca e masina care a fost la prezentari nu prea e bine de luat. Oricum o sa te uiti ca masina sa aiba sub 20 km in bord, daca are mai mult e clar ca a mai fost condusa pe la teste sau minuni.

Cu toate ca eu cred ca era ceva precomandat de inainte.

Referitor la taxa de leasing, nu ma pricep la leasinguri si nu stiu ce ai vrut sa zici, sa iti explice altcineva :)
Albume

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

@helici_florin. Da, ESP este foarte bun daca ai un stil de condus putin inconstient. Din cate am testat cu dealerul din Iasi ESP intra in actiune doar cand intrai in curbe la peste 140 km/h. Da iti va folosi si in alte conditii (gheata sau carosabil umed) dar asta nu iti suplineste inconstiinta ta. Un stil de condus prudent este mai recomandat decat un ESP. Am vazut destui inconstienti care se bazau prea mult pe sistemele astea si au patit-o. Si aceste sisteme sunt proiectate sa lucreze in anumite limite (asta am invatat-o de la cineva care lucreaza sisteme de acest tip).
Sa ne tii si pe noi la curent cum a decurs comanda la Suceava pentru ca aceeasi recomandare am primit-o si eu de la cineva care a luat masina din Iasi, dar prea tarziu. Raul era deja comis.
Fost posesor de Cee'd LX BEST MT - Kompass Blue@32000km
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

nu am stil de condus inconstient deloc. am carnet de 5 ani. fara incidente majore. nu intru in curbe cu 140, viteza mea de croaziera este undeva maxim pe la 140 (cu vw passat).

DAR, ma gandeam ca fiind obisnuit cu masina cu esp ... (ne stiind cand intra si cand nu) ... n-as vrea acum sa am fara :P

da 1skyppy .... ce viatza duc, nu :D ? stai linistit ca am si eu contributia mea (nu ca student)
Albume

emil
Auto:

Post by emil »

Unde primesc cei de la Autoconstanta ma?inile ?i ce culori aveau celelalte 2 ma?ini, eventual poate ?tii ?i c?nd le-au primit.... :?:

t_florin
Auto:

Post by t_florin »

Pe data de 26 oct am fost anuntat ca pot merge sa platesc pt ca masina este deja in tara.
Asa ca luni platesc miercuri o ridic.
Avansul l-am platit in august, ei au dat configuratia in luna septembrie pe 5, seria a venit in octombrie si masina pe data de 23-25 octombrie.
Ma declar multumit

helici_florin
Auto:

Post by helici_florin »

esti sigura ca masina e in tara :) ?

... in care tara ?
Albume

Post Reply

Return to “Generalităţi”