Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Radoo
as himself
Auto:

Re: Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Post by Radoo »

Probleme sunt peste tot, chestia e sa se si poata rezolva. Si din cate am vazut si eu si poate si tu nu toate sunt foarte grave. In cazul meu, su am problema cu bataile pe spate. Treaba deranjanta e ca sunt foarte scaitoare si ca eu le aud. La o adika daca crapa ceva, e in garantie, so o repare. :mrgreen: Sincer la pretul de 11.565 Euro, si atatea dotari, undeva trebuia sa apara o hiba. Dar masina e in garantie, si am sa ma duc zilnic pana imi rezolva problema. Tot se satura de mine :wink:

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

eu fac parte din categoria celor la care problemele sunt de genul se murdareste repede / consuma mult daca merg ca nebunu etc :) dar n-am nici 6k km
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

fuji
Auto: Kia ceed

Post by fuji »

arlionok wrote:Chiar asa multe "probleme" are masina aceasta? De cateva luni sunt hotarat sa-mi cumpar un CEE'D CW 1,4 CITY sau BEST, tot de atunci citesc si forumul si vad ca pe zi ce trece lumea e tot mai nemultumita datorita problemelor aparute.
Acum ma tot gandesc sa nu fac o greseala in alegerea.
Aceiasi intrebare mi-am pus-o si eu. Pana la urma am luat kia ceed si nu regret nici o clipa alegerea facuta. Am 4.000 de km si masina merge impecabil.
1.4 GSL Best Black Pearl

singlecrys
fidelu'
Auto: Kia Ceed 2018 si Sportage 2019

Post by singlecrys »

Alegerea este doar a ta, probleme pe care tu le citesti pe forum sunt adevarate, dar sunt probleme rezolvabile, care necesita o singura vizita la service, asta in cazul in care aceste probleme apar! Pentru mine masina asta e foarte buna...dupa cum zicea si un coleg de al meu mai sus, fiecare masina are probleme ei...pentru a vedea acest lucru acceseaza mai multe forumuri ale marcilor consacrate in Romania si o sa iti faci singur o parere!Nici o masina nu e perfecta pentru nimeni, trebuie doar sa iti placa tie! Iti urez succes in alegerea pe care o vei face!
Dentist pasionat de mountainbike
JURNAL BORD:TL 08 SRS
*INSCRIE-TE AICI ...pentru Harta posesorilor de cee`d/ceed din Romania
,,La noi, dintii fac diferenta"

Babanu
fiul lui Bachus
Auto:

Post by Babanu »

Am 11kkm cu cee'd-ul si pana acum sunt super multumit. Am avut si eu pe la 3kkm problema cu zgomotele, am fost la service sau uitat la ea si au spus ca nu are nimic. Dupa ceva timp au disparut singure, doar numarul din spate mai facea zgomot dar s-a revolvat cu putin burete pentru etansare.
Last edited by Babanu on 09 Jan 2009, 02:47, edited 1 time in total.
IN VINO VERITAS
Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii !

Babanu
fiul lui Bachus
Auto:

Post by Babanu »

@arlionok
Sper sa faci o alegere inteleapta oricare ar fi.
IN VINO VERITAS
Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii !

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Si mai tine cont de un lucru. In Romania s-au vandut un numar destul de mare de Cee'd-uri, insa numarul celor care acuza aceste probleme este (comparativ) destul de mic. Normal ca pe forumuri o sa citesti de probleme si o sa te sperii, dar mi se pare normal ca cei care descopera ca au aceste probleme sa incerce sa caute rezolvare pe unde pot, unul dintre ele fiind si forumul de fata. Daca nu ai probleme cu masina, o conduci fericit pana la adanci batraneti :P si nu te intereseaza sa te loghezi pe forum. Exceptie fac cei care au legatura cu internetul ca meserie, sau cei care o fac din pasiune pentru aceasta masina. Si nu numai
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP

arlionok
Auto:

Post by arlionok »

Multumesc de raspunsuri. Masina imi place mult am si facut si drive test cu ea chiar daca nu a fost concludent. Dealer-ul a stabilit traseul care a fost destul de scurt. Oricum am simtit diferenta avand in vedere ca in prezent conduc un symbol.
Maine merg sa mai fac un drive test pe varianta 1.4 SW pentru ca pe aia o vreau.
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
http://picasaweb.google.com/arlionok/Ma ... MxkVc#[url]
Image

frantic
Auto:

Post by frantic »

Desi am doar 2200 km facuti, perioada in care, asa cum am mai scris si in alt topic, au aparut probleme legate de zgomotele la suspensia spate + alti greierasi, pot sa afirm ca daca as fi din nou in situatia de a lua o masina noua, as alege tot Pro_cee'd. Problemele aparute sunt minore si sunt prezente si la alte marci.

Sa ai bafta, indiferent de alegerea facuta! :)
Pro_cee'd 1.4 GSL (Piston Grey): CJ-77-EGO
Galerie foto
Jurnal de bord

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

La fel ca si cmg_george sunt foarte multumita de masina. tin sa precizez ca am avut 2 si niciunei nu am avut ce sa ii reprosez. Prima am vandut-o pana sa implineasca 10.000 (am vandut-o pt ca am primit masina de servici tot cee'd), iar a 2a are deja 35.000.

cmihai
Auto:

Post by cmihai »

eu zic ca aici toti o sa te convinga sa iei cee'd pt ca marea majoritate sunt multumiti de masina si daca ai citit pe forum marea majoritate au probleme iarna ceea ce e si normal e frig afara plasticele ingheata gazul din amortizoare isi schimba proprietatile s.a.m.d....si daca mai facem si o mica socoteala ce de la un timp incoace iarna tine doar 2 luni poti sa te bucuri linistit inca 10 de masina fara probleme...eu unul daca ar mai fi sa aleg inca o data masina as alege tot cee'd insa sw ...sper sa reusesc data viitoare cind o sa imi schimb masina
zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254

http://www.xenonparavanturi.ro/

shpid3r
The One
Auto:

Post by shpid3r »

eu cred c-as alege pro :)
ca tot suntem tineri :P
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST - Kompass Blue. B - 04 - YEH (Oh Yeah!). || 20.000 km
---- [LINK - jurnal de bord]

radoy
green piranha
Auto:

Post by radoy »

parerea mea...orice masina ai lua(fie wv, audi bmw sau ce marca vrei tu) vom auzi troncaneli, batai, greierasi pentru ca....TRAIM IN ROMANIA.....tzara gropanelor, craterelor si hartoapelor...orice am face nu cred ca vom scapa vreodata de ele....problemele care au aparut la aceasta masina sunt de rezolvat...ca doar masina e in garantie..
bafta in alegerea pe care o faci :smt023
VW Golf IV variant 1.9 dizăl din 2004. Tot verde :D BH 62 RBY
poze > http://picasaweb.google.com/robert1987.10/Golf4#

1) Esti pe net
2) Esti pe clubkia.ro
3) Imi citesti semnatura
5) Nu ai observat ca lipseste punctul 4
6) Tocmai ai verificat daca exista sau nu
7) Zambesti, sau chiar razi :D

mitzux
Auto: Ceed SW CRDi /VW Golf VI TDI

Post by mitzux »

am ales cu inima si cu mintea cee'd-ul, masina mea are aproape 48k km in diferite conditii de drum, si nu am avut absolut, dar absolut nici o problema cu ea. nu faci nici o greseala alegand cee'd din punct de vedere tehnic, daca si sufletul iti e spre ea stii ce ai de facut.
m

PS: Jurnalul meu de bord:
viewtopic.php?f=5&t=2372
Cee'd SW (2007),LX+W+S, 115 CRDI, albastru baltic-Vandut 04.03.2016 la 196000km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km

arlionok
Auto:

Post by arlionok »

astazi am dat avansul
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best