Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
apa plata
Auto:

Post by apa plata »

nici dealer-ul meu nu stie nimic... Ma duc maine sa-i plang pe umar...
1.6 GSL TX MT, 90kW, So Red

BN XX GRL
Auto:

Post by BN XX GRL »

A venit seria :smt026
Am avut un CEE'D
Am acum un morman de fiare...

DrHigh
W££D
Auto:

Post by DrHigh »

o faza asemanatoare...dar complet diferita :twisted: :twisted: am patit'o si eu :) aveam sansa sa'mi vina masina in 2weeks. un 1.4 best rosu ( cel de la siab ) insa n'am vrut ca eu voiam negru si pt. negru asta astept pana la...la pastele cailor :twisted:
Ce'am vrut sa zic este ca in romania totul este posibil ](*,)
Kia Cee'd 1.4 GSL LX Best - Black Pearl
Kia Sportage 2.0 GSL Premium+P2 - Greyish Silver (tata)
B xx XiY

JB

High's Pearl

GeorgeC
Auto: Kia Ceed 1.4 LX 2007

Post by GeorgeC »

A venti si la mine !!! :lol: :D

Acum intrebarea e...daca nu o platesc repede...chiar au de gand sa ma tin 3 saptamani fara masina DUPA data dupa care platesc? ... nu de alta...dar e cam maricel euro zilele astea si vreau sa prin o zi cu euro mai jos...
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007

nelu_g
Expertu' contabil
Auto:

Post by nelu_g »

pe mine ma tot amana :( ... si sunt sigur ca masina mi-a ajuns ca traiangm a luat-o pe a lui de ieri; sunt 99% sigur ca a fost pe acelasi transport).
Kia Cee'd 1,4 109 CP, EX + ESP + AC Automat + Jante aliaj tip A 16"
Pewter Beige

diacos
Auto:

Post by diacos »

La mine este a treia zi de concediu si sper sa o ridic pana sambata ca macar o saptamana sa ma bucur de ea. Dar am mari indoieli, azi mi-au spus ca am "sanse" pana vineri :cry:
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

sonic
Auto:

Post by sonic »

ciudat eu am fost la siab da ala rosu care era expus acolo nu era best sigur. era tx parca.
cat despre baiatul cu comanda in vaslui daca e adevarat a avut o bafta nemaipomenita, cine nu si-ar dori sa aiba masina de sarbatori.
P.S. mai votati si voi astia noi cu kompas blue in chestionar l;a culoarea preferata ca a cam ramas in urma :lol:
Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST Kompas Blue

tymy09
Auto: DUE

Post by tymy09 »

sa fie o intamplare...acelasi raspuns l-am primit si eu...dar eu ma cam indoiesc atata timp cat s-a exprimat ca este "posibil"

b 69 ujc
Auto:

Post by b 69 ujc »

sa ma prezint : kia ceed 1.4 benz. black pearl esp proiectoare cotiera jante 16 "
COMANDA 4 IUNIE - LIVRARE 31 AUGUST (dealer oz maraton craiova), destul de mult da vad ca se poate si mai rau

tudorel
Auto:

Post by tudorel »

Gata, am luat-o.
Nu mai faceti mishto de optionalele mele ca era cea mai admirata masina din tot parcul de la Baneasa :D E superba, o sa deschid jurnal si postez si poze.
KIA cee'd 1.6 DSL HP (115cp) MT EX CLASSIC Piston Gray
Optionale: ESP, AA7, UVG, HYD, PRI, FHS, AMR, ECM, SRF, LUN, LFB, ASC, MAT, EFM, CDC, ESC, FEK, ALC, TAW, PWD, FAC, LPK-P, BWS

mcat1980
Auto:

Post by mcat1980 »

prieteni puneti mana pe tel si aflati amanunte! gasiti nr de tel pe kia.ro!! eu v-am zis ce stiam! vad ca voi mi-ati sarit in cap! ce e asa greu de inteles: eu firma comand 20 de masini in iulie, 20 in august.... si imi fac stoc! nu inteleg ce vi se pare voua asa ciudat ! in loc sa va bucurati pentru mine... aruncati cu pietre!

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Poate reusesc sa va incurajez: azi au ridicat cee'd-ul catziva dintre cei care aveau comenzile date in luna "IUNIE", sunt convins ca va veni randul fiecaruia. Asteptare usoara si sa va bucuratzi de masina, merita si face totzi bani.
Numai bine si drm bun. :D
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

Ianifox
Auto:

Post by Ianifox »

om bun, pricepe ca nu avem nimic cu tine, ci doar cu prapaditii astia de comercianti! iar daca e adevarat ca au stocuri de masini sau comenzi in avans cei de la Vaslui, bravo lor!
tie iti doresc mult noroc! sa te bucuri cat mai repede de ea!
P.S.: citeste totusi mai cu atentie printre cele scrise pe forum! au fost putine cazurile similare tie! le-am putea numara pe degete!
Kia Cee'd 1,4 GSL LX BEST Pewter Beige (Comanda 06.10 - SIAB)
http://spreadsheets.google.com/pub?key= ... P0GSEU-LCw

G.A.A.Buz.
sensei
Auto:

Post by G.A.A.Buz. »

Aceeasi intrebare ca George am pus-o si eu. Dar intre timp am alta...dealerul mi-a zis ca plata o sa se faca la cursul BNR plus 2%, cu plata prin banca volksbank. (plata o fac integral, fara leasing). Cunosc in schimb pe cineva care de la acelasi dealer a luat masina luna trecuta dar a platit doar cursul BNR plus 1% , insa prin banca Unicredit Tiriac. Ma puteti lamuri in vreun fel? Au dreptul sa modifice de la o luna la alta acel procent???....de care de altfel nici nu stiam.
cee'd 1.4 EX GSL+optionale/pewter beige, primita pe 26.11.07

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

G.A.A.Buz. wrote: Cunosc in schimb pe cineva care de la acelasi dealer a luat masina luna trecuta dar a platit doar cursul BNR plus 1% , insa prin banca Unicredit Tiriac. Ma puteti lamuri in vreun fel? Au dreptul sa modifice de la o luna la alta acel procent???....de care de altfel nici nu stiam.
Pai daca nu gresesc, importatorul le factureaza dealerilor la cursul de la Unicredit pentru ca la randul sau, schimba leii in euro la aceasta banca. Cum in ultimul timp cursul de schimb euro/leu fluctueaza destul de mult, ca sa nu piarda, au majorat procentul. Asa ca daca euro se intareste cel putin nu pierd iar daca scade le mai creste un pic castigul.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Post Reply

Return to “Generalităţi”