[INFO] Kia cee'd, pro cee'd, cee'd sw in mass-media
NU e asta...asta a fost la inceputuri acum e si mai nereusita
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#
-
- 3/E
- Auto:
Nu de asta e vorba. Ieri am prins si eu o frantura din reclama de la noi si era altfel. Pana la urma, simplul fapt ca fac reclama (atat la TV, cat si a radio) tot e un pas. Ca pare a fi un pas in lateral, nu unul in fata, asta e altceva. Poate insa vor realiza si ei cat de absurda e reclama si vor face una mai buna
Daca gaseste cineva pe net reclama, sa o posteze si aici ... eu am cautat, dar fara rezultat
Daca gaseste cineva pe net reclama, sa o posteze si aici ... eu am cautat, dar fara rezultat
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
cine poate sa-mi spuna ce este pe bancheta din spate, in samanta albastra trasa pe iarba in marginea padurii?!?!?!?!?!
www.erepublik.com
www.erepublik.com
Dupa cum am mai zis si mai sus nu aceea este noua reclama...e mai fada..
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#
bai nu baga flamuri (a se citi flacari nu steaguri)andrei0241 wrote:Pe ce loc e C4? Ca vad ca pozitia e formata din 2 numere ...

sectarule!

www.erepublik.com
www.erepublik.com
-
- 3/E
- Auto:
Are vreun substrat psihologic?
ca ma doare rau capul dupa ce m-am uitat la ea...poate daca o derulam invers o fi ceva incantatie a diavolului...

ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
cred ca e facuta sa te puna pe ganduri:
"hmmm, daca dupa o noapte de bautura, sex, crime in padure, blonde alergate in pasaje, gagici stergandu-se pe gura, etc. ma duc la birou si fac copii la xerox, se prinde careva pentru ce-i reclama?"
"hmmm, daca dupa o noapte de bautura, sex, crime in padure, blonde alergate in pasaje, gagici stergandu-se pe gura, etc. ma duc la birou si fac copii la xerox, se prinde careva pentru ce-i reclama?"
www.erepublik.com
www.erepublik.com