alyyt7 wrote:[edit] am postat din gresala in "root". Puteti sa mutati va rog postul la "neclaritati optionale"
Am si eu 2 intrebari:
1. Pe LX BEST am inteles ca nu se mai pot pune optionale.
Eu as fi vrut:
- genti de 16"
- proiectoare de ceata
- Tetiere active scaune fata; suport lombar cu maneta; scaun sofer reglabil pe inaltime
- Consola centrala tip DLX
Se pot comanda si monta mai tarziu?
2. Ce optionala trebuie aleasa la LX pentru a avea fascia centrala si manerul de la schimb. de viteze argintii? (sau nu se poate?)
Mersi.
Eu ca mod nu pot muta post'ul tau. Poate adminii vor rezolva problema asta. Pana atunci ... sa'ti raspund la intrebari:
Da, din cate am inteles, se pot comanda si ulterior optionalele, insa nu stiu la ce pret (ramane acelasi sau va fi mai mare)
Jantele implica automat alte cauciucuri, deci cheltuiala in plus.
Proiectoarele se pot monta usor, insa , din cate stiu eu, ele se aprind de la maneta din dreapta. Lucru care nu cred ca e chiar usor de facut aftermarket. probabil cel mai usor ar fi ca aprinderea lor sa se faca de a un buton anume, care insa nu stiu cum ar putea fi integrat in bord.
Cat despre tetiere active, scaun reglabil pe inaltime etc ... asta presupune alt scaun

La consola nu cred ca ar fi probleme la montarea ulterioara
La LX (sau LX Best) fascia centrala vine neagra. Nu exista vreo optiune pentr ca aceasta sa fie argintie.
Manerul schimbatorului de viteze si alte elemente cromate, impreuna cu volanul si manerul franei de mana imbracate in piele sunt la pachet - 91 euro + TVA