Lista aşteptare maşina -2008-
Salut ma numesc Ana astept si eu masinuca comanda data pe 23 februarie leasing OTP.
Nu este o surpriza incertitudinea datei la care voi ridica masina dar pana atunci vroiam sa mai aflu catve informatii de la alte prsoane care au leasing la OTP, asa ca va rog mult cei care aveti leasing la OTP sa-mi da-ti un reply am si eu cateva intrebari.
Nu este o surpriza incertitudinea datei la care voi ridica masina dar pana atunci vroiam sa mai aflu catve informatii de la alte prsoane care au leasing la OTP, asa ca va rog mult cei care aveti leasing la OTP sa-mi da-ti un reply am si eu cateva intrebari.
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Eu am o nelamurire cu seria masinii. Am facut comanda pe 22.03 si pe 25.03 am dat avans 10% din totalul masinii si mi-a spus dealerul k daca o achit pana la sf lui aprilie o am pe 15-max 20 mai si seria vine la sf lui aprilie inceputul lui mai. Acum nelamurirea este cu seria care normal nu trebuie sa vina si apoi sa achit masina?
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Poate fi si un avantaj ca ai platit masina integral asa cum am facut-o si eu, dar asta o sa vedem la momentul cu pricina ...in contract scrie clar:
"Termenul de livrare se contorizeaza din momentul platii avansului si este conditionat de plata integrala." ...pot sa iti spun si tie sa citesti contractul asa cum raspund si ceilalti problemelor legate de utilizarea masini : "citeste manualul".
"Termenul de livrare se contorizeaza din momentul platii avansului si este conditionat de plata integrala." ...pot sa iti spun si tie sa citesti contractul asa cum raspund si ceilalti problemelor legate de utilizarea masini : "citeste manualul".

-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Am citit contractul dar dealerul imi spune cu totul altceva, adica sa platesc integral si apoi primesc seria, dar mi-e frica sa nu se vada cu banii in cont si apoi sa nu-si mai respecte termenul de livrare adica 15-20 mai:(. Ce ma sfatuiti sa fac please?
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
cel mai ieftin am gasit la asirom : 475 euro in 4 rate cu fransiza 100euro/eveniment-singura fransiza.la restul firmelor sare de 600 eurostef2008 wrote:Trebuie sa-mi soseasca masinuta si nu sunt hotarat unde sa-mi fac casco... imi da si mie cineva o idee ( as vrea fara fransciza) .... sau poate un link daca s-a mai discutat pe tema asta .
Multumesc anticipat
Inainte de a plati integral ar trebui sa-ti dea o instiintare in care sa scrie ca in 14 zile lucratoare (termenul poate varia) iti livreaza masina.
Daca nu scrie chestia asta poti ceri tu sa scrie, pentru ca la altii ai vazut ca scrie.
Eu asa am facut. Initial am primit prin mail o instiintare ca sa platesc restul banilor fara sa specifice nimic in legatura cu termenul de livrare. Am cerut sa modifice pentru ca am vazut ca la colegul o trecut numarul de zile pina la livrare. Si mi-a trimis o noua instiintare (e-mail) cu numarul de zile pina la livrare.
Daca nu scrie chestia asta poti ceri tu sa scrie, pentru ca la altii ai vazut ca scrie.
Eu asa am facut. Initial am primit prin mail o instiintare ca sa platesc restul banilor fara sa specifice nimic in legatura cu termenul de livrare. Am cerut sa modifice pentru ca am vazut ca la colegul o trecut numarul de zile pina la livrare. Si mi-a trimis o noua instiintare (e-mail) cu numarul de zile pina la livrare.
Radu
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km
Cee'd SW 1.4 BEST (2008), 220.000 km
-
- Auto:
Mai baieti, ce e aia fransiza???? Asta e o tampenie! Cum adick sa platesc eu o suma de x si peste sa acopere ei?? Eu cand am avut Logan, l-am avut asigurat la Asiban si a fost pocnita de vreo 3 ori- baie schimbata, fete usi, bara fata ,ma rog proiectoare
A fost prima masina si trebuia s-o forjez, insa nimeni nu a pomenit de asa ceva!!! Iar acum platesc 575 eur/an la BCR Casco, fara FRANSIZA sau cum s-o numi!

1.4 GSL LX MT BEST piston grey
comanda: 22.02
serie: 06.03
livrare: 28.03
http://picasaweb.google.com/cristianvoi ... istianSKIA
comanda: 22.02
serie: 06.03
livrare: 28.03
http://picasaweb.google.com/cristianvoi ... istianSKIA
De ce se baga fransiza? Pai e chiar simplu.
Mai mult de jumatate a posesorilor de masini (si prin asta inteleg posesor de masina...nu sofer; sofer e cel ce stie sa conduca o masina in conceptia mea...) atunci cand te vor lovi pe tine....vor veni cu zambetul pe buze si iti vor spune :
"Lasa nene, ca se face pe CASCO!!!"
Mie imi pare o dovada de nesimtire totala.Nu gasesti? Sa consideri o bucata de hartie inlocuitor pt simpla grija fata de ceilalti in trafic.
Mesajul este simplu de tot in acest caz. Esti PROST... PLATESTE!
Mai mult de jumatate a posesorilor de masini (si prin asta inteleg posesor de masina...nu sofer; sofer e cel ce stie sa conduca o masina in conceptia mea...) atunci cand te vor lovi pe tine....vor veni cu zambetul pe buze si iti vor spune :
"Lasa nene, ca se face pe CASCO!!!"
Mie imi pare o dovada de nesimtire totala.Nu gasesti? Sa consideri o bucata de hartie inlocuitor pt simpla grija fata de ceilalti in trafic.
Mesajul este simplu de tot in acest caz. Esti PROST... PLATESTE!
ady85btz,o intrebare am,masina o ai luata in leasing sau cu,credit,caci se stie ca in astfel de situatii cota primei de asigurare este mai mica pentru banci.Eu am achitat-o cash,si cea mai mica suma pe care am gasit-o pentru casco este de 580 euro la generali,pentru suma de 12531 euro,ceed 1,4 Best SW.Cat despre achitarea integrala in avans,am facut-o si eu dar dealer-ul mi-a spus ca nu se modifica cu nimic termenul de livrare. Avans 18.02 ,achitare pe 24.03,inca nu a venit seria si tare mie frica ca nu o sa am masina de Paste ,desi dealer-ul mi-a promis altceva
Kia cee'd SW 1,4 GSL Best Machine Silver ,comanda 18.02,ridicata 17.04,super http://picasaweb.google.com/Juuulic/JulicSAlbum
Eu am 73 de zile de cand astept.
Maine se fac 3 saptamani de cand am platit-o integral si tot maine expira si cele 14 zile lucratoare in care mi-a fost promisa livrarea masinii. Daca nu ma suna maine pana in ora 12 ii sun si cred ca-i iau si la injuraturi ca am ajuns la capatul rabdarii.
Cred ca mor cu ei de gat pana la urma. Oricum ii terorizez de maine incolo. In fiecare zi ii voi suna iar daca saptamana asta n-o am cred ca ma duc la ei si nu plec de acolo nici cu forta pana nu-mi dau masina ca nu se mai poate cu nesimtitii astia.
Maine se fac 3 saptamani de cand am platit-o integral si tot maine expira si cele 14 zile lucratoare in care mi-a fost promisa livrarea masinii. Daca nu ma suna maine pana in ora 12 ii sun si cred ca-i iau si la injuraturi ca am ajuns la capatul rabdarii.
Cred ca mor cu ei de gat pana la urma. Oricum ii terorizez de maine incolo. In fiecare zi ii voi suna iar daca saptamana asta n-o am cred ca ma duc la ei si nu plec de acolo nici cu forta pana nu-mi dau masina ca nu se mai poate cu nesimtitii astia.
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd