Sa-mi mai cumpar CEE'D???

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
unciu
Auto:

Post by unciu »

Multumesc celor care mi-au scris!
Am fost azi la dealer in Arad, am facut rezervare pe un SW Best Piston Grey, comandat pe stoc de catre dealer, urmeaza sa vina la sfirsit de iulie, inceput de august (e mai repede decit mi-am propus, dar ...). Daca bine am inteles, este una alba pe stoc in Arad, pt cei interesati, dati un telefon.
Daca fac rost de banutzi, din august se pare ca mai deschidem un jurnal de bord. :)

Till then, drive safe!
Unciu
Cee'd SW 1,4 Best Piston Grey 2008 - AR-09-ETP // Matiz E AC 2004 - AR-07-DUO -"matusha"
http://ro.fotoalbum.eu/unciu - sunt citeva poze si de la Bran
viewtopic.php?f=5&t=2750 - jurnal de bord

cosmin_m3
Auto:

Post by cosmin_m3 »

felicitari pentru alegerea facuta! sper sa iti vina cat mai repede!

la fel ca toti cei dinaintea mea si eu as mai cumpara-o odata! problemele intalnite pana acum sunt minore si le-am observat si la alte masini mai scumpe.
in week-endul trecut am facut test drive cu dacia sandero (motorizarea 1.6 cu 8v - cea mai puternica, avand pretul final de aprope 10.000 euro) si de atunci dragostea pt ceed e si mai mare! (nu stiu daca cele 2 masini se pot compara dar motorul acela cumulat cu pedala de ambreiaj se comporta mult sub un ceed 1.4)

ps. in urmatoarele 12 luni am in vedere achizitionarea a inca unei masini (pt prietana mea).... cred ca va fi noul picanto. (si daca imi acorda vreo reducere la a 2 masina kia... nici nu voi mai sta pe ganduri :D )
Cee'd 1.4 GSL Machine Silver AG-81-MCI
Image
ODO 190k

Sa nu te certi niciodata cu un prost! Ceilalti au toate sansele sa nu observe diferenta!

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

Ok, mai are rost s? m? exprim legat de KIA?
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

marco
Auto:

Post by marco »

da, as mai cumpara-o a 2a oara DAR

- as mai pune niste optionale pe ea.
- as lua cutie automata.

Cristi_G
Auto:

Post by Cristi_G »

eu as lua un pro...ca bine arata
Kia Cee'd 1.4 GSL LX, Black Pearl + GPL

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Eu sunt multumit de Cee`d-ul meu ...nevasta vrea un Sorento,iar fiul vrea un procee`d...
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

"Unciu:

Felicitari pt. alegere si schimba semnatura in cate pe ce posesor de SW Cee'd.
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

unciu
Auto:

Post by unciu »

@Gerula:
am, facut-o, parca suna si mai otimist acum!

Salutari cu multumiri tuturor!
Cee'd SW 1,4 Best Piston Grey 2008 - AR-09-ETP // Matiz E AC 2004 - AR-07-DUO -"matusha"

unciu
Auto:

Post by unciu »

sorry: "optimist"

popa virgil
Auto:

grea decizie ...oare??

Post by popa virgil »

Salut!De ceve timp cercetez piata masinilor accesibile ca pret si se pare ca nu ma pot hotari la ceva.Am fost la opel ,la Skoda si azi am la Kia.Trebuie sa recunosc ca majoritatea informatiilor pe care le am despre cee'd sunt de pe internet.nu am avut prilejul sa conduc sau sa intru intr un cee'd(am stat f putin).Nu stiu din ce motiv gandul mi a ramas la o kia,mai exact cee'd(1,4 benzina best-bugetul nu imi permite o motorizare mai buna),poate si pentru ca am citit ca are 5 stele la NCAP sau ca are cele mai bune dotari dintre masinile din clasa ei sau poate chiar ca imi place designul.Ok.Hai sa nu o mai lungesc.As vrea sa mi spuneti daca masina este fiabila si isi merita banii.

PS: am inteles ca sunt ceva probleme cu piesele.Stiu ca masina este fabricata in Slovacia si ca piesele sunt aduse din coreea.Este adevarat si daca da,de ce??Banuiesc ca asta influenteaza costul lor...

Multumesc mul!

mr_wizard
vrajitorul
Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet

Post by mr_wizard »

In primul rand, "wellcome in the club"!
In al doilea rand, nu cred ca piesele vin din Coreea din moment ce e fabricata in UE si doar pentru Europa.
Dupa ce o sa faci un drive-test cu orice model de cee`d, te asigur ca o sa iei o hotarare. Bafta maxima!
pro_cee`d 3D - 1.6 GSL MT LX Base Cassa White+ diverse optionale - achizitionata 07.10.2015 AG-24-NFS
POZE
JB

ODO 130k +

Teddy
Sageata Blue
Auto:

Post by Teddy »

Bine ai venit in club!!!
Masina isi merita banii,indiferent de motorizarea pe care o iei.Fiabilitatea...este prea devreme sa vorbim de ea...este masina noua si peste cativa ani o sa-ti raspundem...Daca coreenii de la Daewoo au facut masini fiabile(am avut un Cielo si stiu ce spun) nu vad de ce cei de la Kia care sunt mai bine cotati pe piata auto sa nu faca masini mai bune.
Sper sa faci o alegere buna !!!
Bafta!!!
Cee`d 1.4 START+opt.(13) kompass blue HD-09-CTM
ALBUME: http://picasaweb.google.com/TeddyKyty

Sfinxul
Auto:

Re: grea decizie ...oare??

Post by Sfinxul »

popa virgil wrote:Nu stiu din ce motiv gandul mi a ramas la o kia,mai exact cee'd(1,4 benzina best-bugetul nu imi permite o motorizare mai buna),poate si pentru ca am citit ca are 5 stele la NCAP sau ca are cele mai bune dotari dintre masinile din clasa ei sau poate chiar ca imi place designul.Ok.Hai sa nu o mai lungesc.As vrea sa mi spuneti daca masina este fiabila si isi merita banii Multumesc mul!
Masina este intradevar printre cele mai bine dotate din clasa din care face parte. De fapt, nu cred ca mai gasesti o alta masina mai ieftina si mai bine echipata la banii astia. Poate doar Logan & Sandero dar sunt diferente majore intre Ceed si cele doua mai sus amintite.

Cat priveste fiabilitatea, parerea mea e ca mai trebuie sa treaca ceva timp insa premizele sunt bune. Din cate am urmarit eu acest forum si din ce am mai discutat cu posesorii de Ceed, nu sunt motive de ingrijorare. Evident, neplaceri mai mici sau mai mari poti sa ai la orice masina inclusiv la "vestitele nemtoaice" pe care le lauda mai toata lumea.

Dar, pentru a-ti face o parere cat mai corecta, cel mai indicat ar fi sa mergi sa faci un test drive, recomandat cu motorizarea pe care vrei sa o achizitionezi.
Teddy wrote:...Daca coreenii de la Daewoo au facut masini fiabile(am avut un Cielo si stiu ce spun) nu vad de ce cei de la Kia care sunt mai bine cotati pe piata auto sa nu faca masini mai bune.
Bafta!!!
Cielo a avut la baza un proiect Opel Kadet si nu cred ca poate fi comparat cu Ceed. Mai degraba as spune ca daca KIA RIO, care este un proiect propriu, s-a dovedit ca e o masina fiabila nu vad de ce Ceed nu ar fi cel putin la fel de fiabil.

Faptul ca a luat 5 stele la EuroNCAP, spune deja multe despre masina. Sunt convins ca daca ar fi avut slabiciuni, nu primea acest punctaj. Deci, daca la acest capitol lucrurile stau foarte bine, de ce nu ar fi la fel si in rest?
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007
Imagehttp://www.mitsu.ro
Image Image
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994

Bosley
Auto:

Post by Bosley »

Sunt posesor de Cee'd de aproape 1 luna, dar pot sa iti zic ca m-am indragostit de masina asta :)
Tot pe 1.4 versiunea Best am mers si eu (finante mici ce sa ii faci).
Are tot ce iti poti dori. Ar fi fost bine daca aveai sau puteai sa pui si ESP.

M-am urcat de curand intr-un Logan Partener : versiune de top Prestige + diverse cosmetizari + sistem GPS.
Pret 10.400 E

Pot sa iti zic ca bordu de la Logan fata de cel de la Kia mi s-a parut hidos, oribil.

La o diferenta de pret de 1400 E e mult mai rentabil sa cumperi Kia Cee'd.
Kia C'eed BEST Kompass Blue B-56-CDM
Iunie 2008

unciu
Auto:

Post by unciu »

exact la fel am facut si eu. Opel, Skoda, Chevrolet, Renault dar am facut si drive testul la Kia, cu Best-ul "scurt" si un diesel "lung". Oricum tinta de pret era 12000-12500 max. Am ramas pe Best SW, mi s-a parut mai stabila cea combi, oricum am combi si ramin la el. E rezervata "Chiutza" deja. Am facut si eu dioptrii pe net, lasa-l in saracia lui, dai o forja, vezi cum sta pe drum, cum stai in ea, garantie si stelutze (valabil pt oricare marca), si hotareste-te, dar repede. Cu cit citesti mai mult, devii mai nehotarit.
Bafta!

PS: dupa aia poti sta pe net, pe forum.... :) ca si mine

Post Reply

Return to “Generalităţi”