Comanda septembrie
cmg_george,intreb cu placere,dar problema e alta.Eu am comandat direct la mit,tu unde ai comandat?Ca ma gindesc ca daca ai comandat la vreun distribuitor se complica oleaca problema....
In alta dezordine de idei,ce vorbisem eu cu agentu'....007era ca masina in principiu era ajunsa in tara la data cind am plecat eu(adica 28 noiembrie)si ca sa-l anunt cu citeva zile inainte de a ma intoarce,pentru ca urmeaza sa le vina un lot mare si il vor depozita pe undeva prin niste hale pe la aeroportul baneasa,ca sa aiba timp sa-mi extraga masina de acolo si sa mi-o pregateasca de vanzare.Cu vreo saptamina inainte de a pleca mi-a dat si seria,si,drept urmare am achitat-o pe fata integral.Mi-am facut deja RCA-ul,valabil incepind cu 15 decembrie,iar de casco inca nu am apucat decit sa testez oleaca piata - o discutie prealabila la astra si la allianz,dar nu m-am hotarit inca,as vrea sa mai intreb la generali si la unita.In orice caz,astra mi-a prezentat o oferta rezonabila,zic eu.Cam astea sunt info de care dispun acum,maine il sun pe 007 si dupa dau mesaj.
In alta dezordine de idei,ce vorbisem eu cu agentu'....007era ca masina in principiu era ajunsa in tara la data cind am plecat eu(adica 28 noiembrie)si ca sa-l anunt cu citeva zile inainte de a ma intoarce,pentru ca urmeaza sa le vina un lot mare si il vor depozita pe undeva prin niste hale pe la aeroportul baneasa,ca sa aiba timp sa-mi extraga masina de acolo si sa mi-o pregateasca de vanzare.Cu vreo saptamina inainte de a pleca mi-a dat si seria,si,drept urmare am achitat-o pe fata integral.Mi-am facut deja RCA-ul,valabil incepind cu 15 decembrie,iar de casco inca nu am apucat decit sa testez oleaca piata - o discutie prealabila la astra si la allianz,dar nu m-am hotarit inca,as vrea sa mai intreb la generali si la unita.In orice caz,astra mi-a prezentat o oferta rezonabila,zic eu.Cam astea sunt info de care dispun acum,maine il sun pe 007 si dupa dau mesaj.
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara
vesti: nu m-a rabdat inima si am sunat la dealer.Saminta mea cu tot cu coaja e in gara la progresu'(!!!),iar maine seara va fi in curte la baietii veseli.
Am intrebat si de durerea voastra si mi-a raspuns asa:sunati la distribuitorul unde ati dat comanda,pentru ca a zis ca in teritoriu s-ar putea sa fie probleme.De ce?Pentru ca au fost foarte multe comenzi si s-au procesat cu prioritate comenzile importatorului(adica ale lor),deci s-ar putea(dupa cum a spus el)ca pina si comenzile voastre sa fi fost trimise la fabrica intirziat!!Don't shoot the messenger,eu am facut numai sa repet ceea ce mi-a spus 007.Poate maine o sa am ceva mai multe vesti,ca imi trimite un mail.
Am intrebat si de durerea voastra si mi-a raspuns asa:sunati la distribuitorul unde ati dat comanda,pentru ca a zis ca in teritoriu s-ar putea sa fie probleme.De ce?Pentru ca au fost foarte multe comenzi si s-au procesat cu prioritate comenzile importatorului(adica ale lor),deci s-ar putea(dupa cum a spus el)ca pina si comenzile voastre sa fi fost trimise la fabrica intirziat!!Don't shoot the messenger,eu am facut numai sa repet ceea ce mi-a spus 007.Poate maine o sa am ceva mai multe vesti,ca imi trimite un mail.
Perseverare diabolicum
Septembristii aveti si voi o mica statistica gen: cati si-au ridicat masina in termen, cati cu zile intarziere, etc., etc.?
Daca da.. fiti buni si postati-o sa stim si noi (cei de la urma care vom fi... stiti voi continuarea) la ce sa ne asteptam.
Multam' fain!

Daca da.. fiti buni si postati-o sa stim si noi (cei de la urma care vom fi... stiti voi continuarea) la ce sa ne asteptam.
Multam' fain!

Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY
poze in curand...
poze in curand...
victor de octombrie,pai pina la 31 decembrie cel putin cine isi ridica masina din cei care au dat comanda in septembrie este in termen,nu?Mai erau pe aici discutii ca zile calendaristice sau lucratoare,dar eu zic ca nu va fi cazul de lucratoare(numai daca ai ghinion cu...SUV-ul).Deci deocamdata nu poate fi vorba decit de norocosi care au ridicat-o mai repede,nicidecum mai tirziu.
Perseverare diabolicum
...si dupa cum banuia si abarbu mai devreme,nu cred ca ai prea multe sanse sa-ti raspunda unul din septembristii care si-au ridicat masina deja.....probabil baietii sunt in probe cu fetele...... 

Perseverare diabolicum
Azi 04.12.2007 ora 10.43 am fost sunat de dealer Sibiu ca masina este la ei si ca o pot ridica. Pentru ca a trebuit sa modific Casco care era valabil din 10.12 si sa fac RCA si fiind si in Medias la 54 km am amanat ridicarea pentru maine 05.12., dupa 73 zile calendaristice.(Comanda 25.09 livrare 05.12- sper). Daca totul va decurge bine ,maine voi scrie in jurnalul de bord. Mult succes tuturor si livrari cat mai rapide.
posesor ceed 1.4 best machine silver. Cda 25.09 serie 15.11 ridicat 05.12 deja 20500 km B75FUH, Dupa leasing SB 70 RGA, si din 2015
FD IO 15.
FD IO 15.
ti-am spus ce mi-a zis agentu' meu.Daca esti la distribuitor si nu direct la mit,007 mi-a zis ca s-ar putea sa fie intirzieri in livrari,din cauza prioritatii mit-ului.Acuma,ce sa zic,Doamne ajuta,nu as vrea sa dau eu berea(nu sunt deloc zgarcit),dar dupa cum am inteles eu....Sper sa ma insel si eu si agentu' si sa dai tu berea...... 

Perseverare diabolicum
Astazi l-am sunat pe dealer care mi-a spus ca masina este in Constanta are toate verificarile facute, este gata de livrare dar o sa ma sune maine sa-mi spuna exact ziua cand mi-o da in functie de programarile facute, oricum nu mai mult de 2-3 zile. Asa ca pana vineri cel tarziu voi avea masina!!!
Simt ca nu mai am rabdare!
Simt ca nu mai am rabdare!
1.4 MPI SW BEST, MARO