1.4 zici? eu cu 1.6 am scos 5.4 galati- busteni -galati . Inainte sa intru in sinaia aveam 5.3

) si pana la busteni aveam 5.5 apoi cand am coborat la vale sa ma duc la galati era ingramadeala in orase apoi i-am dat cu 130 pe european o portiune de drum apoi m-am linistit pana la galati

[/quote]
pai hai daca tot ai 1,6 incearca un consum pe traseu drept, sau unu mixt si cu portiuni de pante si de rampe. daca ii dai numai in vale,si tot cobori de la munte , ai scos mult 5,4. trebuia sa scoti sub 5.

glumesc
consumul real se face alimentand de doua ori la aceeasi pompa (cu plinu full). restu....depinde de n factori (si juma de litru care nu-ti iese la calcul poate sa atarne la ce afiseaza CB-ul. si CB-ul nu da o chestie exacta e destul de exacta dar nu afiseaza si nu calculeaza la gram de compustibil consumat, face si el un calcul cat de cat real. pe aproape.
ceed 1,4 city, 109 CP
PS: eu de exemplu nu am scos mai putin de 6.1 ( in conditii de traseu mixt deci si pante si rampe, cu calcat pedala mai mult decat grijuliu, in nici un caz subturat) cu exceptia anotimpului vara cand tre sa dai drumu la clima si mai sare 1 litru si ceva la suta. si in oras (mai putin vara) sub 7,8 de cele mai multe ori 8,2-9-10 in functie de trafic (deh,Vaslui City)
Ceed SW,
1,4 GSL MT,
109 CP,
City,
Black Pearl,
2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus