Consum kia cee'd
- Razvan_G
- sultan of swing
- Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL
Re: consum kia cee'd
Traseul: Oradea - Arad - Timisoara - Stamora-Moravita - Belgrade
KM parcursi (dus-intors): 710 KM
Viteza medie: 56 km/h
Consum mediu: 6,7% (fara AC)
KM parcursi (dus-intors): 710 KM
Viteza medie: 56 km/h
Consum mediu: 6,7% (fara AC)
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor
Consum in Bucuresti
Am alimentat vineri si am rsetat CB si ODO trip A si m-am fatait prin cartier pe stradute de la mine de acasa la prietena mea si invers.Consum 15%( nu este relevant). Sambata am fost prin oras (sos.Giurgiului-Mag.Victoria-Obor-Giurgiului) si desi era sambata a fost foarte aglomerat pt. ca ploua.Consumul a scazut la sub 11%.Azi (19.10.2009) am plecat la 7:20 din sos.Giurgiului pana in sos.Andronache si inapoi dpa care am fost pana la Cora Lujerului, Dr. Taberei si iar sos. Giurgiului.Consumul mediu a scazut la 9,3%.
In concluzie, Vineri, Sambata si azi (Luni) am parcurs 85 Km cu o viteza medie de 21KM/h si un consum mediu de 9,3%. Am consumat 7,9 L de benzina la 85 KM parcursi.
Am alimentat vineri si am rsetat CB si ODO trip A si m-am fatait prin cartier pe stradute de la mine de acasa la prietena mea si invers.Consum 15%( nu este relevant). Sambata am fost prin oras (sos.Giurgiului-Mag.Victoria-Obor-Giurgiului) si desi era sambata a fost foarte aglomerat pt. ca ploua.Consumul a scazut la sub 11%.Azi (19.10.2009) am plecat la 7:20 din sos.Giurgiului pana in sos.Andronache si inapoi dpa care am fost pana la Cora Lujerului, Dr. Taberei si iar sos. Giurgiului.Consumul mediu a scazut la 9,3%.
In concluzie, Vineri, Sambata si azi (Luni) am parcurs 85 Km cu o viteza medie de 21KM/h si un consum mediu de 9,3%. Am consumat 7,9 L de benzina la 85 KM parcursi.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame
eu am facut ..cu ceedul 7500 km.... si ... imi consuma 11,2-11,3 in ..oras...
motor ..1.4..benzina... cu viteza medie 20 km/h... astept.. pareri ..mie mi se pare multi sincer..
si ..tin ..sa mentionez ..nu depasesc 2500 rot.... cand ..schimb ..

- Razvan_G
- sultan of swing
- Auto: KIA Cee'd City 1.4 GSL
Mai suntem cativa cu asemenea consumuri. Deci e "normal". Asta este, impaca-te cu ideea si eventual asteapta pana la 20.000 KM, poate mai scade dupa. Eu am avut si 13 l/% pe 100 km facuti strict urban! Acum am in jurul valorii de +_ 11%. Si ODO peste 15.000 km.
KIA Cee'd City 1.4 GSL, Oil Blue + senzori de parcare, scut motor
O cam subturezi. Schimba mai sus: 2800-3000 si o sa consume mai putin. Accelereaza usor.lupul_YO wrote:eu am facut ..cu ceedul 7500 km.... si ... imi consuma 11,2-11,3 in ..oras...motor ..1.4..benzina... cu viteza medie 20 km/h... astept.. pareri ..mie mi se pare multi sincer..
Merida HFS2000 XT SLX LX AVID ROCKSHOX
Kia Ceed Best 1.4 GSL Oil Blue
Kia Ceed Best 1.4 GSL Oil Blue
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
Revin si eu cu un consum: Oradea - Sighetu Marmatiei si retur, incarcat pana sus cu bagaje si 4 persoane si destul de calcata: 7.7l/100km. 

trebuie sa schimbi pe la 3000-3500 rot. asa e recomandat pt. motoare de turatie cum e cel de pe ceed.Daca mergi cu ea in a IV pe la 3000rot o sa vezi ca ai consum de 5.5l

lupul_YO wrote:eu am facut ..cu ceedul 7500 km.... si ... imi consuma 11,2-11,3 in ..oras...motor ..1.4..benzina... cu viteza medie 20 km/h... astept.. pareri ..mie mi se pare multi sincer..
KIA Cee`d 1.4 BEST
da o sa incerc sa schimb si mai sus... eu stiam ca cu cat accelerezi ..mai mult cu atat trage ..benzina mai multa.. o sa incerc...:d ..oricum mi se pare aiurea ca accelez usor.. pana..la 2000... si la instant imi arata..20 28% ...marius01 wrote:trebuie sa schimbi pe la 3000-3500 rot. asa e recomandat pt. motoare de turatie cum e cel de pe ceed.Daca mergi cu ea in a IV pe la 3000rot o sa vezi ca ai consum de 5.5l![]()
lupul_YO wrote:eu am facut ..cu ceedul 7500 km.... si ... imi consuma 11,2-11,3 in ..oras...motor ..1.4..benzina... cu viteza medie 20 km/h... astept.. pareri ..mie mi se pare multi sincer..

yeey ....
bucuresti - timisoara si retur, 1.200 de kilometri, media 65 km/h si consum de 5.8
GeGe ca sa zic asa.
Partea proasta e ca pe Drobeta - Lugoj cred ca mi-am stricat un amortizor.
bucuresti - timisoara si retur, 1.200 de kilometri, media 65 km/h si consum de 5.8

GeGe ca sa zic asa.
Partea proasta e ca pe Drobeta - Lugoj cred ca mi-am stricat un amortizor.
The one, The Only ONE
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
Kia Cee'd 1.6 CRDI - EX - low power + climatronic | Piston Gray
www.piticu.ro
www.blog-auto.ro
Eu nu stiu de ce va chinuiti atata cu consumu.
Eu la drum lung daca merg ca nebunu scot 7% iar daca merg la consum 5,6 - 6 %. Adica diferenta de un litru la 100 de km. La un drum de vreo 300 de km faci economie de aproximativ 10 lei insa pierzi si vreo ora si multi nervi plus ca ajung obosit. Acuma fiecare pune ce pret vrea pe timpul si nervii lui...
In oras la mers econom scot in jur de 9,7% insa din nou e foarte stresant. La un condus mai agresiv(ca asa cere orasul) scot 12%.
Acuma serios daca vreti consum mai mic schimbati masina nu stilul de consum ca tot degeaba. Prin comparatie la o laguna 3 cu motor de 2 litri si 150 cp condus la limita cee'd-ului afara ia 5 iar condus la un stil la care cee'd nici nu viseaza ia 7. (Prin ce am scris mai sus nu ma intelegi gresit is foarte multumit de cee'd, laguna a fost totusi de 2 ori si cat ea la pret asa ca e normal sa fie mai buna).
Ca o concluzie chiar se merita sa va stricati placerea condusului si sa ajungeti la destinatie mai nervos si mai obosit (pe mine personal ma oboseste teribil mersul econom) pentru cativa lei economie pe care oricum o sa ii cheltuiti pe alte prostii?
Eu la drum lung daca merg ca nebunu scot 7% iar daca merg la consum 5,6 - 6 %. Adica diferenta de un litru la 100 de km. La un drum de vreo 300 de km faci economie de aproximativ 10 lei insa pierzi si vreo ora si multi nervi plus ca ajung obosit. Acuma fiecare pune ce pret vrea pe timpul si nervii lui...
In oras la mers econom scot in jur de 9,7% insa din nou e foarte stresant. La un condus mai agresiv(ca asa cere orasul) scot 12%.
Acuma serios daca vreti consum mai mic schimbati masina nu stilul de consum ca tot degeaba. Prin comparatie la o laguna 3 cu motor de 2 litri si 150 cp condus la limita cee'd-ului afara ia 5 iar condus la un stil la care cee'd nici nu viseaza ia 7. (Prin ce am scris mai sus nu ma intelegi gresit is foarte multumit de cee'd, laguna a fost totusi de 2 ori si cat ea la pret asa ca e normal sa fie mai buna).
Ca o concluzie chiar se merita sa va stricati placerea condusului si sa ajungeti la destinatie mai nervos si mai obosit (pe mine personal ma oboseste teribil mersul econom) pentru cativa lei economie pe care oricum o sa ii cheltuiti pe alte prostii?
Sunt total de acord cu edddie_m. Vad ca topicul asta are 130 de pagini (!) si cred ca discutia nu se va termina niciodata.
Eu prefer sa conduc de placere, nu sa stau cu ochii pe consum. Conduc uneori mai sportiv alteori mai relaxat, in functie de starea in care ma aflu. Cand se termina benzina bag iar, nu ma zgarcesc pentru 1L/100km. Placerea condusului face mai mult decat 3-4 lei.
Consumul ? never ending story....
Eu prefer sa conduc de placere, nu sa stau cu ochii pe consum. Conduc uneori mai sportiv alteori mai relaxat, in functie de starea in care ma aflu. Cand se termina benzina bag iar, nu ma zgarcesc pentru 1L/100km. Placerea condusului face mai mult decat 3-4 lei.
Consumul ? never ending story....
Kia Pro_ceed 1,6 GSL, infrared
http://www.consumredus.ro/articol/Scand ... 5a408.html
la sfarsitul paginii apare si ceed-ul nostru
KIA Cee`d Best Kompass Blue 1,4
multumesc... astept colegii de forum care "scot" sub cat da producatorul sa argumenteze... si sa combata pe impartialii astia de au facut testele... niste invidiosi pe motorul de 1.4l gsl de la sid...patton wrote:http://www.consumredus.ro/articol/Scand ... 5a408.html
matiz e/ac rosu super 18.12.2003 - B-03-JOF
cee'd city 1.4 gsl so red 30.12.2008 - B-05-JOF
sica: http://picasaweb.google.ro/gabi.morariu/Sica#
cee'd city 1.4 gsl so red 30.12.2008 - B-05-JOF
sica: http://picasaweb.google.ro/gabi.morariu/Sica#
As putea sa iau de bune datele oferite de producator, sau as putea sa le iau pe cele furnizate de quattroruote. Insa nu o fac; prefer sa cred ceea ce constat pe propria-mi piele.
Am obtinut consumuri sub cele date de producator (5,7% - extraurban), dar am ajuns si la valori cu mult peste (13% - urban). Pentru mine e cat se poate de clara situatia: in functie de stilul de condus poti obtine valori ~identice cu cele oficiale sau chiar mai bune.
Repet, vorbesc de masuratori proprii si nu iau in calcul datele oficiale sau informatiile date de CB.

Am obtinut consumuri sub cele date de producator (5,7% - extraurban), dar am ajuns si la valori cu mult peste (13% - urban). Pentru mine e cat se poate de clara situatia: in functie de stilul de condus poti obtine valori ~identice cu cele oficiale sau chiar mai bune.
Repet, vorbesc de masuratori proprii si nu iau in calcul datele oficiale sau informatiile date de CB.
la mine cam constant e aproximativ 10 % in oras.......in afara scot un 6-6,5 ,mers 110-130.....
zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/