Masina anului?!
nu prea seamana a cutie de chibrituri.... mie imi sugereaza o sapuniera!
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
Ce te face sa crezi ca Ford Mondeo este mai fiabil decat Kia Magentis ?Calin wrote:Mondeo ofera ceva in plus fata de Kia (Magentis sa zicem , pentru ca este din clasa medie) si anume fiabilitate mult mai buna.
Kia Magentis este bazata din punct de vedere tehnic pe Hyundai Sonata.
Hyundai Sonata a fost desemnat cel mai sigur model din 2004, cu doar doua probleme la 100 de unitati vandute.
Sau in general ce te face sa crezi ca ford este mai fiabil decat Kia ?
Ia arunca o privire si pe aici
http://www.motorauthority.com/cars/kia/ ... #more-1754
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010
Dauna totala 2010
Conform acelui studiu, Audi, Seat si Renault sunt in aceasi oala. Interesant.
PS: studiul se refera probabil la probleme aparute dupa perioada de garantie(dupa 3-9 ani).
Am citit undeva, prin aprilie cred, cand vroiam sa-mi cumpar masina, cineva spunea ca nu a auzit de vre-o KIA care sa aibe mai mult de 5 ani sau 200.000 km si ca sigur au probleme. Iata ca nu e asa.
Bafta
PS: studiul se refera probabil la probleme aparute dupa perioada de garantie(dupa 3-9 ani).
Am citit undeva, prin aprilie cred, cand vroiam sa-mi cumpar masina, cineva spunea ca nu a auzit de vre-o KIA care sa aibe mai mult de 5 ani sau 200.000 km si ca sigur au probleme. Iata ca nu e asa.
Bafta
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
si ar trebui sa nu ne scape un aspect: punctajul obtinut e de 17.39%. deci 17.39% dintre masini a avut probleme. e mult mai bine decat la altii, dar tot se intampla. deci sa nu ne-asteptam sa nu patim nimic. hyunday are 26.36% si stiti cat s-a discutat despre problema de la directia accentului.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
sekah, faci doar presupuneri absurde. Si mai insulti si oamenii aiurea.
Deocamdata ca volum de vanzari poate Ceed se compara in Est (in Romania totusi inca nu, dar vanzarile sunt in crestere) cu Focus, pt ca Magentis cu Mondeo nici atat. Insa privind Europa ca ansamblu, Fordul vinde de cateva zeci de ori mai mult decat vinde KIA, la momentul actual, si acelasi lucru se aplica si pt alte marci consacrate. Sa iti dau exemple concrete: in Marea britanie o masina din 4 e Ford, iar o masina din 7 e Focus. In germania Ceed e pe locul 60 si ceva la vanzari, cu 400 si ceva de unitati vandute in 2007, in timp ce Golf-ul singur s-a vandut in 20 mii de exemplare, iar Astra in 16400. Deocamdata KIA nu are nimic de spus pe pietele vestice. Dar e un pas inainte si trebuie privit ca atare, si o data cu trecerea timpului sa isi imbunatateasca masinile si serviciile si poate provoaca ceea ce au facut japonezii in USA. Pt ca in Europa nici de japonezi nu se poate spune ca vand mare lucru, Dacia vinde mai bine ca orice marca japoneza in Germania de pilda:)
Deocamdata ca volum de vanzari poate Ceed se compara in Est (in Romania totusi inca nu, dar vanzarile sunt in crestere) cu Focus, pt ca Magentis cu Mondeo nici atat. Insa privind Europa ca ansamblu, Fordul vinde de cateva zeci de ori mai mult decat vinde KIA, la momentul actual, si acelasi lucru se aplica si pt alte marci consacrate. Sa iti dau exemple concrete: in Marea britanie o masina din 4 e Ford, iar o masina din 7 e Focus. In germania Ceed e pe locul 60 si ceva la vanzari, cu 400 si ceva de unitati vandute in 2007, in timp ce Golf-ul singur s-a vandut in 20 mii de exemplare, iar Astra in 16400. Deocamdata KIA nu are nimic de spus pe pietele vestice. Dar e un pas inainte si trebuie privit ca atare, si o data cu trecerea timpului sa isi imbunatateasca masinile si serviciile si poate provoaca ceea ce au facut japonezii in USA. Pt ca in Europa nici de japonezi nu se poate spune ca vand mare lucru, Dacia vinde mai bine ca orice marca japoneza in Germania de pilda:)
se pare ca si a doua asociatie a ales tot ceed ca masina anului 
http://www.auto.ro/stiri-auto/Kia-ceed- ... 28095.html

http://www.auto.ro/stiri-auto/Kia-ceed- ... 28095.html
Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km
Opel Mokka 4x4, 1.4l 140CP
jurnal de bord: viewtopic.php?t=1126
-
- Killed In Action
- Auto:
Baaai ce masini faine si-au tras astia de pe clubkia.ro Baaai! Ne-am luat masina anului inainte sa inceapa anul!
Felicitari!

Felicitari!
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
@Sylver Intradevar, ca numar de masini pe piata nu se compara Kia cu Ford, sau cu alta marca de varf nici la noi in tara, nici altundeva in EU, pentru ca, dupa parerea mea, nu prea ofereau nimic atractiv pe piata pana sa produca modelul Ceed.
Dar daca nu ma insel, in emisiunea de pe NationalTV de saptamana trecuta, vorbea importatorul de un nr de (nu mai retin exact cifrele) 4-500 de unitati Ceed vandute, pe locul doi dupa Golf. Ceea ce nu mi se pare de loc rau. Daca trendul continua si calitatea/fiabilitatea marcii in timp se va dovedi ca este cea cu care se lauda ei de la Ceed incoace, vom putea intradevar sa zicem de Kia ca se poate compara cu firmele de top. insa pana atunci o sa mai curga ceva apa pe Dunare
Dar daca nu ma insel, in emisiunea de pe NationalTV de saptamana trecuta, vorbea importatorul de un nr de (nu mai retin exact cifrele) 4-500 de unitati Ceed vandute, pe locul doi dupa Golf. Ceea ce nu mi se pare de loc rau. Daca trendul continua si calitatea/fiabilitatea marcii in timp se va dovedi ca este cea cu care se lauda ei de la Ceed incoace, vom putea intradevar sa zicem de Kia ca se poate compara cu firmele de top. insa pana atunci o sa mai curga ceva apa pe Dunare
Ex-Pro Cee'd 1,4 Best
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
Actual Ford Focus mk4 1.0 125CP
http://www.adevarul.ro/articole/kia-cee ... nia/334786 mie parca mai mult imi place fiat500 

Kia Ceed 1,4 GSL LX Best, Compas Blue
Achizitionat 20 nov 2007
Achizitionat 20 nov 2007
lancia e ca elodia...a disaparut. e vb despre mitsubishi lancer pe 2
)

Cee'd 1,4 LX BEST black pearl IS-&9-MFM - 250000km