Lista asteptare masina -2007-
-
- 3/E
- Auto:
Nusht la ce agentii ati facut voi CASCO, dar eu la Generali i'am specificat de la inceput tipei ca seria de motor e la misto ... si mi'a zis ca nu conteaza, ca oricum lor le trebuie doar cea de sasiu.
Seria inventata de motor mi'a trebuit la banca ... pentru aprobarea creditului. Insa ... din moment ce nu mai e faza cu lasatul CIV'ului la ei pe perioada creditarii, oricum nu au cum sa verifice. Plus ca ... nu prea vad ce ar putea face (chiar daca am presupune, prin absurd, ca ar sta cineva sa si verifice seriile la fiecare dosar de credit)
Seria inventata de motor mi'a trebuit la banca ... pentru aprobarea creditului. Insa ... din moment ce nu mai e faza cu lasatul CIV'ului la ei pe perioada creditarii, oricum nu au cum sa verifice. Plus ca ... nu prea vad ce ar putea face (chiar daca am presupune, prin absurd, ca ar sta cineva sa si verifice seriile la fiecare dosar de credit)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
Salut, prima ora aici.
So, comanda si avans 15% pe 07/07, termen pe contract 90 zile, astept...
Dupa cum observ este cineva caruia i-a si venit seria!!!
So, comanda si avans 15% pe 07/07, termen pe contract 90 zile, astept...
Dupa cum observ este cineva caruia i-a si venit seria!!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
seria de motor la mine la credit este: 7Z019231.
pe ce punem ca nu e aia?
mi-au cerut sa vin dupa ce vine masina cu cartea de identitate pe la ei sa corecteze prin act aditional.
P.S.
apropos de casco: e normal sa aplici procent de uzura de 18% si sa lasi prima de asigurare la valoarea din primul an de asigurare? io numesc asta bataie de joc. ING imi oferea 10% uzura pe an si-s aproape sigur ca era la momentul semnarii, fara sa se updateze la prelungiri.
pe ce punem ca nu e aia?

mi-au cerut sa vin dupa ce vine masina cu cartea de identitate pe la ei sa corecteze prin act aditional.
P.S.
apropos de casco: e normal sa aplici procent de uzura de 18% si sa lasi prima de asigurare la valoarea din primul an de asigurare? io numesc asta bataie de joc. ING imi oferea 10% uzura pe an si-s aproape sigur ca era la momentul semnarii, fara sa se updateze la prelungiri.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.
DJ 50NTY
-
- 3/E
- Auto:
-
- Auto:
Salutare! Comanda pe 3-4 iulie. Dupa calculele initiale ale dealer-ului,
, seria trebuia sa vina pe la sfarsitul lui august - inceputul lui septembrie urmand ca masina pe maxim 15 septembrie. Spuneam initiale... pentru ca acum 2 saptamani s-a razgandit... seriile pe undeva pe 15 septembrie... si masina pe la sf. lui septembrie - inceputul lui octombrie.
. Sa vedem daca o sa se tina de cuvant...

citez: 'asigurarea trebuie facuta pe toata durata creditului'
in esenta e o aberatie intrucat contractul din spatele ei vorbeste doar de perioada de un an si nu obliga la prelungirea ei.
om vedea noi la anul, dar oricum ramane un gust amar dupa prima experienta de-asta ampla cu creditele si asiguratorii. oamenii astia chiar fac bani stand in fund, fara sa ofere mai nimic pentru banii dati. si culmea e ca am facut o afacere buna pentru piata romaneasca.
in esenta e o aberatie intrucat contractul din spatele ei vorbeste doar de perioada de un an si nu obliga la prelungirea ei.
om vedea noi la anul, dar oricum ramane un gust amar dupa prima experienta de-asta ampla cu creditele si asiguratorii. oamenii astia chiar fac bani stand in fund, fara sa ofere mai nimic pentru banii dati. si culmea e ca am facut o afacere buna pentru piata romaneasca.
DJ 50NTY
DJ 50NTY
@sonty
La fel de furios si eu sunt pe sistemul Credit+Leasing+Asigurari. Nu fac nimic si le curg banii in buzunar. Nu ma mir de ce salariile in acest domeniu sunt cele mai mari. Cel mai tare ma infurie faptul ca nu am alternative, adica piata se numeste libera, dar aceasta libertate este virtuala, tot la cheremul bancii+leasing-ului+asiguratorului suntem.
La fel de furios si eu sunt pe sistemul Credit+Leasing+Asigurari. Nu fac nimic si le curg banii in buzunar. Nu ma mir de ce salariile in acest domeniu sunt cele mai mari. Cel mai tare ma infurie faptul ca nu am alternative, adica piata se numeste libera, dar aceasta libertate este virtuala, tot la cheremul bancii+leasing-ului+asiguratorului suntem.
piata o fi ea libera, dar nu e cu adevarat concurentiala. in plus mai toate bancile de la noi au in spate fomisti. singurele banci uriase care-mi vin in cap sunt citibank (care inteleg ca lucreaza pe sectorul bussiness), ing (care a facut niste investitii minuscule fata de ce poate cu adevarat) si societe generale (iar de la francezi io nu ma mai astept demult la nimic). fortis anul asta abia si-a infiintat o sucursala in bucuresti.
de piata asigurarilor ce sa mai zic... ofertele de casco si rca imi suna ca si cand regia de apa ar zice: iata apa de care aveti nevoie. da, e murdara, toxica si cu gust groaznic, dar puteam sa indepartam aceste inconveniente pentru dumneavoastra daca ne mai dati niste bani.
de piata asigurarilor ce sa mai zic... ofertele de casco si rca imi suna ca si cand regia de apa ar zice: iata apa de care aveti nevoie. da, e murdara, toxica si cu gust groaznic, dar puteam sa indepartam aceste inconveniente pentru dumneavoastra daca ne mai dati niste bani.
DJ 50NTY
DJ 50NTY