Kia Cee'd facelift
-
- Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014
Re: Kia Cee'd facelift
Ceedul de mai sus postat de "timx" este criminal de suparat, in afara de oglinzi care sunt minuscule
, in rest un singur cuvant BELEA.

1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale
-
- Auto:
Da intradevar arata super :d
Pai ala e concept-carul din care se trage Cee'd. Va dati seama ca ar fi costat dublu daca arata asa.
Cee'd 1.4 Best 109 BHP Machine Silver AKA. Sparky
-
- Auto:
Cateva poze cu faceliftul de la Cee'd surprinse de mine acum 2 sapt. p'afara (Cracovia,Polonia)
Cea neagra este un procee'd... imi cer scuze pt calitatea lor...dar au fost facute cu telefonul.

Sincer, nu pot spune ca exteriorul m-a dat pe spate.... ba din contra... imi place mai mult actualul look.
Interiorul este insa foarte reusit... imi pare rau ca nu l-am putut surprinde klumea in aceste poze.
Cea neagra este un procee'd... imi cer scuze pt calitatea lor...dar au fost facute cu telefonul.

Sincer, nu pot spune ca exteriorul m-a dat pe spate.... ba din contra... imi place mai mult actualul look.
Interiorul este insa foarte reusit... imi pare rau ca nu l-am putut surprinde klumea in aceste poze.
Salutare !
O scurta intrebare : cadranele sunt ca la vechiul ceed ? Ma refer la lumina aceea portocalie/roshie . Am vazut in poze cum ca ar fi un model nou de cadran pe alb/rosu , dar in pozele cu noile achizitii ale membrilor de pe forum am vazut din poze vechiul model.
O scurta intrebare : cadranele sunt ca la vechiul ceed ? Ma refer la lumina aceea portocalie/roshie . Am vazut in poze cum ca ar fi un model nou de cadran pe alb/rosu , dar in pozele cu noile achizitii ale membrilor de pe forum am vazut din poze vechiul model.
-
- Auto:
Stopurile sunt pe LED ???
-
- VOOM.RO
- Auto:
@Dexter da ai vazut bine ambele
membrii care au achizitionat pana acum ceed fl nu au optat pentru Super Vision Cluster, adica noile cadrane 
@andrei nu, este doar o masca care da senzatia asta. Dar ca aspect are acelasi impact

@andrei nu, este doar o masca care da senzatia asta. Dar ca aspect are acelasi impact

www.voom.ro / Kinderu
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
He who wants too much from life ends up losing everything! But he who wants too little ends up not having anything at all!
Doar mie mi sa parut sau e super incomod butonul care trebuie ridicat pentru marche-ariere? Adica nu mai e un inel de jur imprejur ca pana acuma ci doar un fel de butonas in fata.
In rest e suuuuuuuuuuuper interioru. =D>
In rest e suuuuuuuuuuuper interioru. =D>
-
- VOOM.RO
- Auto:
mie mi s-a parut oki solutia cu buton, in nici un caz super greu de apasat
bine prefer schimbatorul din pachetul sport, dar oricum e foarte bun si asta.

www.voom.ro / Kinderu
D3xt3r se refera la lumina de la ceasuri si restul,care a fost schimbata,din portocaliu in rosu,iar la supervision cluster nu sunt tot aceleasi cadrane ca structura,doar ca au o iluminare rosie de fundal care da impresia de 3D parca?
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Minu: Cu 2 pagini mai in spate, pe topicul asta, am pus o poza cu Supervision Cluster. 

Mie mi se pare ca difera doar tipul de iluminare,constructia mi se pare la fel 

***Ceed GT MY23 Blue Flame
- scubli
- "ambiguus"
- Auto:
@Minu: Constructia e la fel, doar iluminarea difera sau mai bine spus efectul creat.
-
- VOOM.RO
- Auto:
iluminarea si "scrisul" 

www.voom.ro / Kinderu