Lista aşteptare maşina -2008-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

@oldi: cand m-am hotarat ca cee'd va fi am fost la dealer(pe 29.02) si mi-a zis ca-s norocos ca tocmai isi facuse stocu pentru martie.am rezervat-o,pe 5 am dat avansul,ieri am platit-io integral iar azi ma duc sa semnez contractul si pana pe 31 sper s-o am PDT_Armataz_02_44
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

LORIN
Auto:

Post by LORIN »

Am gasit o oportunitate imobiliara pe care nu vreau sa o ratez si ar trebuii sa cheltui o parte din banii de masina. Voi face alta comanda, tot de Ceed, probabil prin toamna.

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Da @ady85btz, speranta moare ultima :lol:
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

am fost azi si am semnat actele si in maxim 14 zile lucratoare o am :P
cum pe proforma scrie livrare martie sper ca pana pe 3-4 aprilie maxim s-o am.dealeru mi-a confirmat ca o sa vina mult mai devreme de 14 zile lucratoare....nu mai am rabdare.astept astept si iar astept ...dar merita
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

IC3
Suspect
Auto:

Post by IC3 »

@ady85btz...eu astept de 57 de zile si tu te agiti mai rau ca mine. Linisteste-te ca acum daca le-am platit trebuie sa ni le dea ei pana la Pasti :))))
Oricum la vara o s-o ai sigur sa te poti duce cu ea la mare :D
Cee'd 1.6 CRDI HP, So RED.
Comanda data pe 25.01.2008; achitata integral 19.03.2008 si ridicata pe 10.04.2008.
Album foto IC3's Cee'd

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Se pare k am intrat si eu oficial in CLUB:D

Post by doio77 »

Azi sambata 22.03.2008 am fost sa fac drv test cu ceed-ul D de 115cp si azi am dat comanda la masina, urmand sa platesc avansul de 10% din masina luni sau marti si pe la jumatea lui mai cica o am :D. Tot azi am facut drv test si cu cea de 115 dar pro ceed nu aveau hatchback-ul cu 5 usi si sincer este o masina foarte reusita si foarte sprintena, de zgomotul interior nu mai zic, nici nu zici k ai Diesel. Acum astept Samantza si astept sa dau loganul:(
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

nes
Auto:

Post by nes »

Felicitari :D ! De acum asteptarea va deveni si mai grea :))...Multa bafta si nervi de otel.
Inteleg ca ai facut drive-test si cu ceed si cu pro-ceed cu aceeasi motorizare: ceva diferente intre ele ( ma refer la tinuta de drum)? Cum se comporta una cum cealalta? Mai sprinten pro_ceed-ul?...atat cat ai putut sa iti dai seama timpul testului....
Kia Cee'd 1.4 Best, Oil Blue.

doio77

Post by doio77 »

Multumesc si sper sa treaca repede timpul. In cea ce priveste diferenta inte ele eu sincer nu mi-am dat seama si oricum facusem cu o luna in urma drv test cu motorul de 90cp cel de 115 este mai nervos. Dealerul a spus k pro ceed -ul este putin mai micut k inaltime atat, mie unul nu mi sa parut dar el stie poate mai bine, scaunul pasagerului dreapta este parca mult mai inalt k cel al soferului. In rest masina de 115 cu care am facut drv test mergea super nu se auzeau zgomote la trecerea peste denivelari.

vandraattila
Auto:

Re: Se pare k am intrat si eu oficial in CLUB:D

Post by vandraattila »

Vin si eu!!
Acum trei saptamani am ajuns la concluzia ca trebuie sa schimb caruta marca Oltcit Club 11 an fabricatie 1988 cu o masina...
Plecand cu prejudecatile obisnuite "precizia germana este precizie germana" Si cu tehnologia japozeza, si ca m-am saturat de masini de fabricatie latina am vizitat pe rand VW, Mercedes, Audi, Opel, si Skoda, ca bossu-i german. apoi am umblat si la prietenii nostrii cu ochi hatchback, constatand dezamagit, ca ceea ce mi-as dori, in general este prea scump, si ceea ce mi-as permite nu ma satisface. Eu vreau sa plec si in concediu cu ea...
Atunci mi-a spus un prieteni de ce nu iti cumperi un KIA... KIA??? aia cu ce se mai mananca? am intrebat. Este o masina coreeana... Am avut doua urechi, (pe una intra, pe cealalta iese...) in aceeasi zi vecinul meu si-a cumparat un KIA CEE'd A fost primul KIA pe care l-am vazut. (l-am observat) peste cateva zile l-am intrebat cum merge rabla... Nu este rabla de loc, stii eu am avut Opel, este cer si pamant... ???? am facut ochi cat o bovina, dar m-a pus pe ganduri, A doua zi ma intalnesc cu o prietena, caruia i-am povestit. Sa stii, ca dupa se am avut accident cu KIA si s-a facut praf (dar noi nu...) mi-am cumparat KIA. Si sotul meu are tot KIA.
A doua zi fuguta la reprezentanta... si m-a socat pretul accesibil, cu dotarile full. Drive-carul nu era la indemana, dar a doua zi m-am urcat in masina vecinului, ce-i drept Diesel 1.6. wow! am spus comparandu-l cu Loganul varului meu, pe care l-am condus cu o zi inainte.
Nu-s chiar omul pripit, asa ca am condus Opel Astra ClassicII 1.6 Twinport, , Skoda Fabia sedan 1.2, Renault Clio (a fost groaznic, mai bine imi iau Dacie chiar daca ar fi mai scumpa), Mitsubishi Colt 1.3, Opel Corsa, 1.2, Chevrolet Aveo Sedan, 1.2, Hyundai Accent... (I30-ul este mai scump ca KIA CEE'd si nu ofera mai mult, mai bine imi iau KIA) In rest nu prea intrau in vizorul meu, pentru ca VW Mercedes, Toyota sunt prea scumpe, cunoscutii mei nu sunt prea incantati de
Asa ca maine ma duc sa vorbesc cu dealerul din nou, merita sau nu sa maio astept pentru programul rabla 2008 (anul trecut KIA CEE'd nu era inclus) sau imi fac comanda...
intre timp a mai aparut un vecin cu un KIA CEE'd, asa ca dupa ce vine si el CEE'd-ul meu, vom fi blocul cu cea mai mare densitate de KIA CEE'd pe cap de locuitori, 10% posedand KIA CEE'd

Eu o sa-mi iau un KIA CEE'd 1.4 pe benzina. Nu circul destul sa merite Dieselul... este prea scump pentru mine.
Asa ca in viitor ma alatur acestui club, este batut in cuie. am incheiat cercetarile.

As dori sa stiu la ce sa fiu atent cand fac contractul si cand preiau masinuta. Astept sfaturile voastre.
Iau masina cu bani cash, ma imprut de la fiica-mea, este o banca care imi acorda credit cu dobanda cea mai redusa, si cu nulta intelegere in cazul intarzierii ratelor, deci probleme cu creditul nu am.

vandraattila

doio77

Post by doio77 »

Mie mi se pare o chestie ciudata cu mersul mult k sa merite diesel. Mie unul daca imi place cum merge masina o iau si atat nu conteaza k e B sau D. Reviziile nu sunt cu 10 mil mai mult k la benzina in + castigi ceva la consum si sincer chiar m-am cam saturat de zgomotul de benzinara. Asta e parerea mea.

doio77

Post by doio77 »

Si mai am o intrebare: dealerul zicea k nu o sa mai scada consumul la diesel adica nici dupa 2-3mii sa mai scada deloc? Nu se mai las motorul k la majoritatea masinilor?

vandraattila
Auto:

Post by vandraattila »

doio77 wrote:Mie mi se pare o chestie ciudata cu mersul mult k sa merite diesel. Mie unul daca imi place cum merge masina o iau si atat nu conteaza k e B sau D. Reviziile nu sunt cu 10 mil mai mult k la benzina in + castigi ceva la consum si sincer chiar m-am cam saturat de zgomotul de benzinara. Asta e parerea mea.
Un Diesel costa cu 1500Euro mai mult acesta se amortizeaza din consumul mai redus de carburant la aprox 30000 km/an. La cine nu comteaza foarte mult acesti bani, (in sensul ca mai poate intinde coarda) merita sa investeasca si daca consuma mai putin. (Nici eu nu mi-am luat Logan... ) Dar eu trebuia sa renunt la masinile de peste 12000 euro, max 12500 imi puteam permite. daca nu era "bezinara" trebuia sa-mi cumpar alta masina.
KIA CEE'd 1.4 Best - Machine Silver

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

felicitari 8)
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

vandraattila
Auto:

Post by vandraattila »

@ady85btz

Felicita-ma, dupa ce il iau in primire, si am invatat din nou sa conduc. :D
Pentru ca asta ma asteapta dupa multi ani de Oltcit trebuie sa invat sa conduc si o masina. Dar sper ca nu-s inca asa de batran sa nu fiu in stare... :(
KIA CEE'd 1.4 Best - Machine Silver

doio77

Post by doio77 »

Cand am fost azi la drv test a mers si un prieten care are 1.4 best si sincer dupa ce a mers cu dieselul ii pare rau k nu a mai pus 2000-2500 sa-si ia diesel.

Locked

Return to “Generalităţi”