[INFO] KAR - Kia Asistenta Rutiera
Re: card kia asistenta?
Am fost si eu la dealerul de unde am luat masina si "oficial"nu stia nimic(masina luata in februarie `08)...m-am deplasat si la alt dealer din alt judet si am primit acelasi raspuns 

Eu am primit mesaj azi sa ma duc sa il iau.
KIA Cee'd 1.4 Start, A/C,ESP, Scaune incalzite, Proiectoare, Cheie 3 butoane, Scaun reglabil pe inaltime cu tetiere active Pachet piele si crom culoare Machine Silver+maruntisuri.....no long waiting..
Eu am masina de 2 luni si-un pic, ieri i-am sunat sa-i intreb de card si mi-au zis ca a venit, ca pot merge sa-l ridic. Asa ca azi am fost si l-am luat.
Kia Cee'd 1.4 LX BEST, 2008, ODO 60.000 km
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Skoda Octavia 3 1.0 TSI 2016, ODO 70.000 km
Waiting: Sportage PHEV GT Line
Eu am scos masina de la dealer(Willy & Co-Cluj) pe 1 octombrie.De atunci am trecut de vreo 3-4 ori pe la showroom,am intrebat de cardul KAR,dealerita(foarte ok de altfel)a verificat dintr-un vraf,dar al meu nu era acolo(inca).Apel catre clujenii cu cee'd-uri:ridicati-va cardurile ca poate nu vin din cauza ca nu e loc in sertarul dealerului!
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
automotor DESIRO (sageata albastra)
automotor DESIRO (sageata albastra)
Eu am primit cardul !
Masina a venit pe 21 mai, asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu siguranta veti primi si voi.
Se pare ca dealearul din Bacau (AltiMotors) s-a miscat destul de repede de aceasta data, ceea ce este foarte bine.

Masina a venit pe 21 mai, asa ca nu trebuie sa va faceti griji cu siguranta veti primi si voi.
Se pare ca dealearul din Bacau (AltiMotors) s-a miscat destul de repede de aceasta data, ceea ce este foarte bine.
Kia Pro_Cee'd 1.4 Best Machine Silver - BC 21 AGC
pt cei care au luat masina de la AltiMotors Bacau, am fost azi sa intreb cat costa un stop si am luat si cardul. mai era un teanc (de carduri) care isi asteptau posesorii.
KIA Cee`d Best Kompass Blue 1,4
-
- Auto:
Ridicat si eu cardul astazi. Masina luata la inceputul lui Septembrie.
Kia Ceed varianta BEST, 1.4 109cp, Black Pearl -
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Intrebare de baraj.
Pe spatele cardului jos de tot scrie: "Cardul este valabil timp de 3 ani de la data primei inmatriculari" ...pana aici nimic de comentat al meu este valabil pana in 28/05/2011 masina ridicata in 29 mai 2008...deci pana la urma cum este? care este? Inmatricularea in nici un caz in primele doua spatamani din iunie ...ma/ne frig astia cu cateva saptamani?
Pe spatele cardului jos de tot scrie: "Cardul este valabil timp de 3 ani de la data primei inmatriculari" ...pana aici nimic de comentat al meu este valabil pana in 28/05/2011 masina ridicata in 29 mai 2008...deci pana la urma cum este? care este? Inmatricularea in nici un caz in primele doua spatamani din iunie ...ma/ne frig astia cu cateva saptamani?
@Ogy
Pai avand in vedere ca eu am luat masina in august 2007 ce sa mai zic? Ca m-au ars cu 18 luni? Daca e vorba numai de 2 saptamani eu zic ca e ok. Evident nu e nevoie sa fii de acord cu mine.
Pai avand in vedere ca eu am luat masina in august 2007 ce sa mai zic? Ca m-au ars cu 18 luni? Daca e vorba numai de 2 saptamani eu zic ca e ok. Evident nu e nevoie sa fii de acord cu mine.
-
- Auto:
eu am cerut cardul de asistenta:
- "au trecut 3 luni de la livrarea masinii si nimic, nici un card"
- "pai, sa vedem pe lista.... aah, da ! puteti trece pe la sediu (IMG Buc) sa ridicati cardul"
Cam asa se rezolva lucrurile. Nu mai stati ca stati degeaba.
- "au trecut 3 luni de la livrarea masinii si nimic, nici un card"
- "pai, sa vedem pe lista.... aah, da ! puteti trece pe la sediu (IMG Buc) sa ridicati cardul"
Cam asa se rezolva lucrurile. Nu mai stati ca stati degeaba.
http://picasaweb.google.com/floroiu.catalin/CEED#
1.6 Benzina Pewter Beige (B 91 NXV)
Cazut cu tronc Martie 2007
Comanda la sfarsit de Iunie 2008 - Primita la sfarsit de August 2008
1.6 Benzina Pewter Beige (B 91 NXV)
Cazut cu tronc Martie 2007
Comanda la sfarsit de Iunie 2008 - Primita la sfarsit de August 2008
La Suceava nu se stie nimic inca de card, cel putin pentru cei care au masina cumparata inainte de 1 aprilie. Mi s-a spus ca se va reveni cu un telefon... A primit poate cineva acel card in SV? Sau chiar inca nu au venit cardurile?
card kia asistenta?
Eu am ridicat masina pe 28.02.08(03.03.08).
Am procedat astfel: sunat la Mit-Motors Baneasa (numarul de pe site sau din carte service)
Comunicati datele solicitate dupa ce spuneti ca doriti sa fiti inscrisi in programul KAR.
Veti fi contactati telefonic pt a trimite prin mail copii dupa: Proces-Verbal de predare-primire,
prima pagina a caietului de service(cea cu numele proprietarului si seria masinii).
De asemeni vi se vor mai solicita adresa completa pt a putea fi trimis cardul precum si numarul de telefon de contact pt alte detalii dupa care asteptati primirea cardului prin posta.
Cu speranta ca au fost de folos tuturor aceste informatii va doresc succes!
Am procedat astfel: sunat la Mit-Motors Baneasa (numarul de pe site sau din carte service)
Comunicati datele solicitate dupa ce spuneti ca doriti sa fiti inscrisi in programul KAR.
Veti fi contactati telefonic pt a trimite prin mail copii dupa: Proces-Verbal de predare-primire,
prima pagina a caietului de service(cea cu numele proprietarului si seria masinii).
De asemeni vi se vor mai solicita adresa completa pt a putea fi trimis cardul precum si numarul de telefon de contact pt alte detalii dupa care asteptati primirea cardului prin posta.
Cu speranta ca au fost de folos tuturor aceste informatii va doresc succes!
-
- Auto:
eu am primit cardu fara niciun efort ... doar cu un pic de noroc poate ... dealerul (persoana in sine) de la care am luat masina isi face treaba mai mult decat laudabil ... bravo si merci Nicu!
... posesor multumit de KIA Cee'd SW 1.4 Mars Red
Re: Am primit cardul de asistenta rutiera
Am inteles ca s-au hotarat sa dea carduri si la masinile cumparate inainte de 1 aprilie 2008.
A luat cineva card care are masina cumparata inainte de data asta ?
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... la-masini/
Mai pe scurs ... Citat din articol
Kia acordă asistenţă rutieră gratuită
Pentru a rezolva situaţia celor care şi-au cumpărat maşini Kia înainte de 1 aprilie 2008, conducerea Kia Romauto a decis înscrierea în programul KAR (Kia Asistenţă Rutieră) a tuturor maşinilor care se află în primii trei ani de garanţie. „În urma numeroaselor sesizări primite în ceea ce priveşte participarea la programul KAR, am decis împreună cu partenerul nostru, Europ Assistance, să introducem în acest program şi maşini achiziţionate înainte de 1 aprilie 2008. Mai exact, maşinile care se află în primii trei ani de garanţie. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create clienţilor, dar a fost o negociere de durată pentru că am dorit să putem oferi participarea gratuită la programul KAR“, afirmă Bogdan Paşa, marketing şi PR Manager la Kia Romauto. Cei care îndeplinesc condiţiile pentru a participa la programul de asistenţă rutieră gratuită pot să contacteze dealerii de unde au cumpărat maşinile.
A luat cineva card care are masina cumparata inainte de data asta ?
http://www.evz.ro/articole/detalii-arti ... la-masini/
Mai pe scurs ... Citat din articol

Kia acordă asistenţă rutieră gratuită
Pentru a rezolva situaţia celor care şi-au cumpărat maşini Kia înainte de 1 aprilie 2008, conducerea Kia Romauto a decis înscrierea în programul KAR (Kia Asistenţă Rutieră) a tuturor maşinilor care se află în primii trei ani de garanţie. „În urma numeroaselor sesizări primite în ceea ce priveşte participarea la programul KAR, am decis împreună cu partenerul nostru, Europ Assistance, să introducem în acest program şi maşini achiziţionate înainte de 1 aprilie 2008. Mai exact, maşinile care se află în primii trei ani de garanţie. Ne cerem scuze pentru eventualele neplăceri create clienţilor, dar a fost o negociere de durată pentru că am dorit să putem oferi participarea gratuită la programul KAR“, afirmă Bogdan Paşa, marketing şi PR Manager la Kia Romauto. Cei care îndeplinesc condiţiile pentru a participa la programul de asistenţă rutieră gratuită pot să contacteze dealerii de unde au cumpărat maşinile.
Re: Am primit cardul de asistenta rutiera
eu unul nu. dupa cum am postat si in celalat topic:
Buna ziua,
Masina dvs achizitionata in luna fabruarie nu era la vremea respectiva acoperita de programul Kia Asistenta Rutiera, program care a demarat pentru masinile vandute dupa 01.04.2008.
Asa cum a declarat dl. Bogdan Pasa, am demarat negocierile pentru a oferi programul KAR tuturor clientilor cu masini in primii 3 ani de garantie.
Partenerul nostru, Europe Assistance, trebuie sa asigure logistica pentru un parc suplimentar de aprox 8000 de masini.
Pe de alta parte, procesul de tiparire a cardurilor necesita ceva timp.
Sper ca pana la sfarsitul anului sa apara un comunicat de presa din partea dlui Pasa, prin care sa fie clar explicata procedura prin care puteti intra in posesia cardului.
Cu stima,
Ciprian Galatchi
Administrator Garantii
KIA ROMAUTO
ciprian.galatchi@kiaromania.ro
Buna ziua,
Masina dvs achizitionata in luna fabruarie nu era la vremea respectiva acoperita de programul Kia Asistenta Rutiera, program care a demarat pentru masinile vandute dupa 01.04.2008.
Asa cum a declarat dl. Bogdan Pasa, am demarat negocierile pentru a oferi programul KAR tuturor clientilor cu masini in primii 3 ani de garantie.
Partenerul nostru, Europe Assistance, trebuie sa asigure logistica pentru un parc suplimentar de aprox 8000 de masini.
Pe de alta parte, procesul de tiparire a cardurilor necesita ceva timp.
Sper ca pana la sfarsitul anului sa apara un comunicat de presa din partea dlui Pasa, prin care sa fie clar explicata procedura prin care puteti intra in posesia cardului.
Cu stima,
Ciprian Galatchi
Administrator Garantii
KIA ROMAUTO
ciprian.galatchi@kiaromania.ro
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109