rezultatul:
60-100 cu a 3-a aprox 5 sec
Ia vezi nu cumva era a 2-a ?
Nu dar circula un film pe youtube cu un cee`d 1.6 gsl in actiune si scoate vreo 5 secunde intr-a 2 a+ a 3 a pe repriza 60-100 ... daca vrei da-mi pm si iti dau linkul ...Ogy wrote:@Xtremeboy, ramane fara turbina daca face asta
cee`d 1.6 gsl
Te cred ... normal dar sunt surprins de demarajul motorului tau ... care pare demn de un 2.0 gslbondalicir wrote:si ai sa vezi ca la inceputul filmuletului aveam 50km/h si shift indicator nu arata nimic. daca eram cu a 2-a de pe la 35 imi spune sa-i dau a 3-a. poate sa confirme cine mai are shift indicator si 1,6 dsl.
dar in fine nu am de demonstrat nimic. cine vrea sa ma creada bine, cine nu e alegerea lui.
Da ma refeream ca era "benzinar" deci si putere mai mare la activOgy wrote:cee`d 1.6 gsl
Eu faceam comparatie oarecum cu un 1.6 gsl ... de 1.4 nu mai deschid discutia ...catalin wrote:Sal.Eu te cred,am condus varianta de 115 cp si se joaca cu un benzinar de 1.4 la reprize.![]()
Nu este neaparata nevoie ... oricum 10 secunde este foarte bun ... si aici ai un avantaj mare de tot sa faci cu a 3-a 5 secunde 60-100 este foarte bun ....iar cand ziceam de filmul acela ... sper ca nu este o problema ca il pun aici ... respectivul scoate tot cam 5 secunde intre 60-100 dar cu a 2-a + a 3-a si este benzinar ... iar cu ocazia aceasta observ ca luminile la bord nu sunt aprinse dar faza scurta da (poate fi un fake ? )bondalicir wrote:pai 0-100 nu am filmat, insa am cronometrat de vreo 2 ori. rezultatul a fost cam 10,2 - 10,4 cu marjele de eroare aferente ca singur eram si la cronometrat si la schimbat trepte... o sa filmez o data si acest test.