La ce distribuitor KIA din Bucuresti ati comandat Cee'd-ul?

Forum cu de toate despre Kia cee'd

La ce distribuitor KIA din Bucuresti ati comandat masina?

Mit Motors Baneasa
76
39%
Mit Motors Aviatorilor
25
13%
Mit Motors Militari
30
16%
International Motors Group
62
32%

Total votes: 193

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

IMG, Radu Dirdeci, dar cu cateva zile inainte am stat de vorba asupra configuratiei cu Alex....
Foarte buni si la obiect amandoi.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

Zeppyk
Developer
Auto:

Post by Zeppyk »

Ok am primit un raspuns destul de promt de la dealer, masina pleaca luni din Slovacia, 3 zile - Pitesti , inca 3 zile Bucuresti.

Cam pe data de 5-6 o sa intru in posesia e ( nerabdarea este deja din ce in ce mai mare :) )

Pentru mine , inca se incadreaza in termeni , au spus 60 de zile( de la 28 August ) este ok ( +/- cateva zile )

Acum nu-mi ramane decat sa sper ca informatia dealerului este corecta ( fiind si prieten , nu prea are rost sa ma minta )

Succes si celorlalti care asteapta !
Kia Cee'd LX BEST - 1.4 - Pewter Beige
Comandã: 28.08.2007 - Livrare: 14.11.2007
B 30 KRO

valy
Auto:

Post by valy »

Am dat comanda la Mit Motors Baneasa la Dinu George e ok baiatu nu am ce sai rprosez(daca vine masina cand a spus)
Kia'Ceed 1.6 crdi 115 hp.B-75-EHF ODORIZANTE CALIFORNIA SCENTS made in U.S.A 0724.58.69.70

dabo2006
Auto:

Post by dabo2006 »

IMG - Cantemir. Alex. Super de treaba. Eu sunt la a doua masina de la ei si mi au promis senzori de parcare :D .
kia ceed, oil blue, 1,6 crdi, high power base+ESP, jante, proiectoare ceata
B-18-KIA

victor
Jidanul
Auto:

Post by victor »

sorinh wrote:IMG, Radu Dirdeci, dar cu cateva zile inainte am stat de vorba asupra configuratiei cu Alex....
Foarte buni si la obiect amandoi.
confirm si eu. Super baieti. Chiar vor sa te ajute. Implicare si profesionalism 100%.
Kia CEE'D 1.6 DSL LX BASE 90 CP + ceva optionale. PISTON GREY

poze in curand...

Ciolin
Mezinu'
Auto:

Post by Ciolin »

Si eu tot de la George Dinu, de la MIT Baneasa am luat-o. E un tip de nota 10 si s-a tinut de cuvant, in 5-6 zile am luat-o:) de, era pe stoc. plus ca si el are cee'd si m-a mai si intruit, fiind incepator. Vi-l recomand.
Kia Cee'd 1.6 CRDi Base - Oil Blue B 89 RYO

tipitip
Admin
Auto:

Post by tipitip »

IMG (International Motors Group - dealer si service autorizat KIA)! Super multumit, super profesionisti, super Alex!
Am comandat-o in perioada in care majoritatea dealerilor nu stiau mare lucru despre masina (eram pe capul lui Alex inaintea lansarii modelului in Romania), iar aici situatia statea cu totul altfel! Ceea ce am apreciat foarte mult a fost faptul ca in momentul in care nu stiau ceva sigur, nu inventau balarii, imi spuneau ca nu stiu si se informau!
Pentru orice informaţie legată de forum clubkia@clubkia.ro
Pentru oferte pentru membri click aici

lucian
sageata gri
Auto:

Post by lucian »

@ ciolin man singurul care a fost om serios a fost d-nul burcea...george dinu este unul din cei de la mit baneasca care mi-a vandut mie gogosi cu avansul de 1000 de euro obligatoriu cand de fapt era 500. si asta spune multe. si cand l-am pus in fat faptului implinit a inceput sa dea din colt in colt...daca asta e profesionalism...
Under construction.

mixer
Membru Contra
Auto:

Post by mixer »

Eu tot la IMG am apelat dar spre deosebire de cei care ajung intamplator la un dealer sau altul eu chiar m-am interesat la mai multi inainte de a da comanda unuia dintre ei.

Domnul Pascale de la Aviatorilor este un bun profesionist cand vine vorba de masinile domniei sale, cand l-am rugat sa-mi faca o comparatie cu altele din clasa si sa-mi demonstreze superioritatea Cee'd-ului m-a luat ca nu are ce sa-mi spuna, ca masina se vinde singura. Indicandu-i Loganul a inceput sa-l ia la misto, indicandu-i Jazz-ul a zis ca habar n-are ce-i aia. Aici mi s-a parut ca a punctat negativ. Poate l-am prins eu intr-o zi mai neagra dar mie atitudinea lui mi s-a parut un pic aroganta.

Domnul Narcis Stanciu de la Baneasa mi s-a parut cel mai reusit consultant de la Mit. Mi-a oferit informatii corecte si nu s-a hazardat la afirmatii nefondate. A fost de bun simt dar din pacate nu mi-a putut oferi nimic la masina (nici o gratuitate, nici o reducere, nici o inlesnire). Fiind in Iulie mi-a servit placa cu alarma Piranha ca fiind unica si desavarsita...

Telefonic am discutat cu inca doi reprezentanti Mit, unul de la Baneasa si unul din Militari, ambii avand o reactie usor violenta catre intrebarea mea referitoare la discounturi, gratuitati, inlesniri, avantaje.

Am ajuns si la IMG unde am discutat cu Adrian. Cu acordul domnului Dirdeci mi-a oferit reducere de pret atat la alarma cat si la presuri. Mi-a explicat ca nu poate opera nici o modificare la pretul masinii dar ca tot ceea ce tinea de ei poate fi discutat. Atitudinea celor de la IMG mi s-a parut net superioara si mult mai deschisa fata de a celor de la Mit (indiferent de locatie) ca atare am ales sa plasez comanda la IMG. Nu m-au dezamagit. In momentul in care am intrat pe mana lui Alex, Adrian despartindu-se de IMG inainte de a imi face livrarea, am descoperit un alt consultant de vanzari cel putin la fel de amabil si corect daca nu chiar mai bun.

Eu recomand IMG, pana acum am avut o relatie foarte fructuoasa cu ei.

O nota buna si pentru service-ul lor.
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX

Misu
pensionar
Auto:

Post by Misu »

eu am comandat la mit baneasa-la andrei burcea.contrar unor pareri de pe acest forum,a dat dovada de profesionalism:stie foarte bine ce poate si mai ales ce nu poate masinuta,nu a dat termene nerealiste (dovada ca s-a tinut de cuvant de fiecare data cand a dat un termen sau a promis ceva),promptitudine chiar dupa plata completa a masinii-moment in care putea foarte bine sa fie de negasit asa cum fac multi "oameni de vanzari".
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109

KLN
Auto:

?ntrebare invers

Post by KLN »

observ c? sunt mai mul?i amabili ?i mai pu?in pomeni?i ceilal?i. nu ar fi mai util s? le d?m ?i numele celorlal?i, care nu au l?sat impresia c? ar vrea cu adev?rat s? v?nd? ma?ina? dac? ave?i, spune?i-i ?i pe ei, c? sunt ?i ei oameni...de care e bine s? se fereasc? viitori poten?iali doritori de cee'd.
1,6 crdi TX Comfort Black Pearl

doio77
Auto: 1.6 CRDI 128hp City 2014

Post by doio77 »

Eu am comandat la baneasa la domnul george dinu la recomandarea lui cernicapoli care mi-a zis k la diesel se da 10% avans nu k andrei burcea care mi-a zis k 17mil. Mi sa parut ok g. dinu acum sa vad si daca are cuvant:D.
1.6 CRDI 128hp City 2014 Planet Blue + optionale

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

La George Dinu am facut si eu comanda, acum sa vedem.... Un om super politicos, super de treaba, daca il suni si nu iti raspunde te suna in maxim 2 minute el si se scuza. Foarte ocupat dar insistati si o sa vedeti ca nu pierdeti nimic. In afara de test-drive restul le-am facut pe toate prin mail (comanda, factura proforma, contract).

Stefan Laurentiu Dusa
Auto:

timp reactie la comanda

Post by Stefan Laurentiu Dusa »

eu am comandat la IMG pe Cantemir pe 15.01.2008 si mi-a fost livrata pe 26.03.2008!d-nul Mihai Dumitrache este un tip jos palaria,calm,da toate informatiile de care e nevoie!masina e super,merita toti banii!sa vedem cum va fi cu service-ul!bafta tuturor posesorilor de cee d!regret ca nu pot veni si eu la intalnire!dar nu e timpul pierdut! :D
cee d SW -piston grey- 1,6 DSL MT -115 CP - B 68 DSL

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

comandata pe 29 februarie la mit aviatorilor la domnul adrian marin.totul a decurs ok pana acum si in cateva zile am masina promisa.
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

Post Reply

Return to “Generalităţi”