[INFO] Cauciucurile Michelin (cu care vin echipate masinile)....

Forum cu de toate despre Kia cee'd
sakoter
Auto:

Post by sakoter »

Totusi, in opinia voastra asta ar fi singura problema cu privire la calitatea gumelor?
ma gandesc nu este si o chestiune de aerodinamicitate? sa fie de la jenti sau de la aparatorile de noroi, sau ceva de sub aripi?
sau pur si simplu nu este bine antifonata in anumite locuri!
1,4 EX Classic+clima

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

este din cauciucuri care sunt intr-adevar ca pe logan. daca este un lucru care nu-mi place la samanta sunt cauciucurile. de ce naiba nu au pus niste dunlop-uri SP1?
eu am avut pe masina dinainte michelin energy ca astea cu care vin semintele, si l-eam schimbat cand a fost necesar cu dunlop SP1. s-a simtit si s-a auzit altfel masina.
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com

radu84
BACK IN BUSINESS
Auto:

Post by radu84 »

sakoter wrote: Cat priveste masina mea este kompass blue ,TIG
Acum 2-3 saptamani ne'am salutat la gara. Frumoasa culoare ai la masina. :P
Kia Cee'd kompass blue 1,4 GSL - CT 22 BAU
Album foto
ODO : 22.500km+

sakoter
Auto:

Post by sakoter »

interesant:am sa tin cont de acest aspect si poate,cand voi avea ceva bani o sa incerc sa-mi schimb gumele.Este adevarat ca aceste gume sunt doar de vara?
radu:imi aduc aminte cand ne-am salutat, mcy de compliment,dar si tu ai aceeasi culoare,foarte frumoasa,pana la urma,caci la inceput nu am fost asa de entuziasmat.Chiar sotia imi spunea zilele trecute ca ii place foarte mult culoarea.
1,4 EX Classic+clima

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Da, sunt doar de vara
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

michelinele noastre de pe seminte nu au acel canal de reducere a zgomotului asa cum au alte gume
Image; Image
asta se simte pe suprafete mai zgomotoase.
www.erepublik.com

sorinh
Auto:

Post by sorinh »

si de la goodyear
Image
www.erepublik.com

nicoleta
Auto:

Post by nicoleta »

@sakoter

Nu stiu de ce va plangeti atata de acest zgomot ,...eu am 10500km cu Cee'd 1.4 Gsl LX-Best si nu am auzit nici nun zgomot.
am tot citit atatea nemultumiri,...ba ca troncane schimbatorul de viteze,...nu stiu ce are pe la directie,......dar fratilor va spun inca odata ca am 10500km si nu am nici o probleme din cele mentionate de voi , .....asa ca :)

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Asa ca's ceilalti nebuni, nu? :D

Depinde cu ce masina ai fost obisnuita pana atunci. Zgomotul la rulare mi se pare si mie destul de mare, desi il compar cu zgomotul de la o Solenza si un Symbol, deci nu cine stie ce masini :D
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Malata
Auto:

Re: Zgomot de la roti la viteze mai mari

Post by Malata »

Eu cred ca e de la calitatea asfaltului. Eu am facut Cta-Buc si retur in fiecare weekend din iunie in septembrie si cu toate masinile cu care am mers (Matiz, Kia Picanto si Ceed) am observat diferenta de zgomot de la fundulea incolo.
Cee'd 1.4 GSL - Pewter beige cu proiectoare ceata, jenti aliaj, scaun sofer reglabil, volan si schimbator in piele, alarma si foarte frumoasa

Dennis
Ghost
Auto:

Post by Dennis »

@sorinh: "canalul" de care vorbesti are cu totul alt rol.
documenteaza-te inainte sa scrii aberatii. succes!
LX Best 1.4 + GPL, machine silver, IF-07-SBI

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

pe mine ma sacaie un zgomot de tip "tacanit" pe partea stanga. se aude in mers, cu geamul coborat, si cadenta tacanitului variaza in functie de viteza. cred ca e ceva de la capacul de plastic, dar nu stiu sigur.

oricum, am inchis geamul si nu se mai aude :D dar trebuie sa vad daca e de la capac sau de la altceva, ca ma sacaie.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

Rapidel
Auto:

Post by Rapidel »

Eu cred ca uneori se exagerea cu anumite "defectiuni", fara ca cei in cauza sa isi dea seama de conditii de exploatare ale masinii.E si firesc ca pe un drum cu gropi sa te mai si zdruncine (ca doar n-o fi pe perna de aer)ca pe anumite segmente de drum ,in functie de calitatea carosabilului sa faca un anumit zgomot, dar nu cred ca e cazul sa dam alarme false si sa deschidem topicuri catastrofale in legatura cu anumite componente ale masinii.Mai trebuie sa mergem pe calea ferata, printre sine si sa gasim alte "defectiuni".
Asta nu inseamna ca nu trebuie sa nu dezbatem intre noi anumite aspecte care apar in legatura cu exploatarea ceed-ului.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Si care este acela de fapt? E pentru evacuarea apei ?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

gogu wrote:pe mine ma sacaie un zgomot de tip "tacanit" pe partea stanga. se aude in mers, cu geamul coborat, si cadenta tacanitului variaza in functie de viteza. cred ca e ceva de la capacul de plastic, dar nu stiu sigur.

oricum, am inchis geamul si nu se mai aude :D dar trebuie sa vad daca e de la capac sau de la altceva, ca ma sacaie.

Vezi sa nu ai o piatra prinsa in striatile anvelopei sau un cui.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Post Reply

Return to “Generalităţi”